Siz gebe kaldinizmi?ben Azerbaycanda kaliyorum..2kez tup beCanim bu sordugun sorularin cevaplari tamamen kişiye ozel,doktor seni muayene edip testlerini gormeden ne kullanirsin dozu ne olur bilinmez,ilk muayeneden sonra netlesir,belki vitamin kullanirsin belki gerek olma yumurta gelistirici ignelerin dozlari kisinin yumurta durumuna gore degisir kimine 125 yeterken kimi 300 doz alir canim bu konulari dusunme sen kararini ver gerisi gelir,bahceci iyi bir merkez,ben.mustafa hocaya gittim evet cok yogun bazen yardimcisi dr.kubra hanimda muayene oldum ama transferi mustafa bey yapti,diger doktorlarla ilgilide hep guzel seyler okuyorum ama tanimiyorum hicbirini,umarim hersey guzel olur senin icin bol şanslar,pozitif sonuclar,bebişler insallaaah
Siz gebe kaldinizmi?benAzerbayca da kaliyorum.gelsem adetin 2gunu gelmeliyim?onceden muayine olunmaliyam?2kez tup bebek yaptim gebe kaldim ve dusuk yaptim. Bahcecihastahanesinde intralipid ve limfosit ashisi oluyormu?Canim bu sordugun sorularin cevaplari tamamen kişiye ozel,doktor seni muayene edip testlerini gormeden ne kullanirsin dozu ne olur bilinmez,ilk muayeneden sonra netlesir,belki vitamin kullanirsin belki gerek olma yumurta gelistirici ignelerin dozlari kisinin yumurta durumuna gore degisir kimine 125 yeterken kimi 300 doz alir canim bu konulari dusunme sen kararini ver gerisi gelir,bahceci iyi bir merkez,ben.mustafa hocaya gittim evet cok yogun bazen yardimcisi dr.kubra hanimda muayene oldum ama transferi mustafa bey yapti,diger doktorlarla ilgilide hep guzel seyler okuyorum ama tanimiyorum hicbirini,umarim hersey guzel olur senin icin bol şanslar,pozitif sonuclar,bebişler insallaaah
Ben malesef rup bebekle hic hamile kalamaxim kendiliginden hamileliklerim oldu ama 3kez decam etmedi,sorularini merkezle gorusursen daha saglikli bilgiler alirsin bence mustafa hoca disindaki doktorlarla on gorusme ucretsiz ,adetin 2.gunu gelmen iyi olur tabi ama hemen başlanirmi tedaviye onu bilememSiz gebe kaldinizmi?ben Azerbaycanda kaliyorum..2kez tup be
Siz gebe kaldinizmi?benAzerbayca da kaliyorum.gelsem adetin 2gunu gelmeliyim?onceden muayine olunmaliyam?2kez tup bebek yaptim gebe kaldim ve dusuk yaptim. Bahcecihastahanesinde intralipid ve limfosit ashisi oluyormu?
gkarlikaya@bahceci.comBana Guvenc beyin cep telefonu ve ya mail lazimdi.Kimse vere bilirmi bana?yardimci olun lutfen
Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.
sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...
Bence Bahçeciden vazgeçme orda devam et bundan sonrasında neler yapılacağını onlar daha iyi bilir.Arkadaşlar merhaba. ben 5. denememi bahçeci fulya da yaptım . önce yumurta toplama oldu bir ay sonra dondurulmuş 3.gün 8 hücreli 2 tane 1.kalite embro transfer edildi.zaten topu topu 3 tane embryom vardı.Doktorum Mustafa bey ve kübra hanım dı.ve olmadı. biz çok umutlanmıştık birkaç tane arkadaşımnın orada oldu .şimdi 6 denemem için pgd yapalım rahim içi inceleme yapalım diyorlar.ben açıkcası maddi mannevi çok yoruldum.uçakla git gel yaptım .napsam tekrar denesem mi oturduğum yerdeki merkezleri mi denesem bilemedim.
Arkadaşlar merhaba. ben 5. denememi bahçeci fulya da yaptım . önce yumurta toplama oldu bir ay sonra dondurulmuş 3.gün 8 hücreli 2 tane 1.kalite embro transfer edildi.zaten topu topu 3 tane embryom vardı.Doktorum Mustafa bey ve kübra hanım dı.ve olmadı. biz çok umutlanmıştık birkaç tane arkadaşımnın orada oldu .şimdi 6 denemem için pgd yapalım rahim içi inceleme yapalım diyorlar.ben açıkcası maddi mannevi çok yoruldum.uçakla git gel yaptım .napsam tekrar denesem mi oturduğum yerdeki merkezleri mi denesem bilemedim.
Selam hanımlar, buraya girmeyeli tam iki sene olmuş.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun insallah tüm dualarınız ve dilekleriniz kabul olurda bebislerinize kavuşursunuz.
Bende iki yıl önce bahcecide tedâvime başlamıştım ve ilk denememde hamile kaldım gerçi benim öyle büyük bir sorunum yok PCOS nedeniyle tutturamamistik daha fazla beklemek istemediğimiz icinde buna başvurduk :) şimdilerde oğlum 13 aylık ve ben eylul Ekim gibi ikinci icin kolları sivamayi düşünüyorum dondurulmuş transferi olacak Allah nasip kısmet ederse.
Insallah umudunuzu hiç yitirmeyin karamsarlığımda kapılmayın. Rabbim her zaman doğru zamanı bilir.ah çok güzel. rabbim bize de bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin. hakkınızda hayırlısı olsun. inşaAllah bir de kızınız olur :)
Kız erkek hic fark etmez allahım sağlıklı bir evlat versinde canimm inşallah hayirlisiylaInsallah umudunuzu hiç yitirmeyin karamsarlığımda kapılmayın. Rabbim her zaman doğru zamanı bilir.
Amin insallah hayırlısiyla kavuşursunuz o günlerde.
Kısmet artık insallah benimde gönlümden kız geçiyor ama nasib artık :) sağlıklı sıhatli olsunda.
Kızlar merhaba,
Bugün yaptırdığım tüm tahlilleri değerlendirmek için Mustafa Beyle görüştük.
Bu ay 1 tane Yumurtalık kistim olduğu için tedaviye başlanmadı. Önümüzdeki Ay adetimle birlikte başlayacağız inşallah.
Doğru embriyoyu bulmak için embriyoları laboratuvara gönderip inceleyeceğiz ve ardından da era testi yapacağız dedi doktor.
embriyo inceleme ve era testi fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı . Bir de benim cd56 sonucum yüksek çıktı. Bu Yüzden serum tedavisi de uygulanacak. Serum tedavisi fiyatları da hakkında da bilginiz var mı acaba.
Hayırlı olsun canım tedavin ara testi yaptıranlar vardı sana yardımcı olurlar bndede çikolata kisti vardı laparoskopi olucam bndeKızlar merhaba,
Bugün yaptırdığım tüm tahlilleri değerlendirmek için Mustafa Beyle görüştük.
Bu ay 1 tane Yumurtalık kistim olduğu için tedaviye başlanmadı. Önümüzdeki Ay adetimle birlikte başlayacağız inşallah.
Doğru embriyoyu bulmak için embriyoları laboratuvara gönderip inceleyeceğiz ve ardından da era testi yapacağız dedi doktor.
embriyo inceleme ve era testi fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı . Bir de benim cd56 sonucum yüksek çıktı. Bu Yüzden serum tedavisi de uygulanacak. Serum tedavisi fiyatları da hakkında da bilginiz var mı acaba.
Canım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsnMerhaba kizlar.ben yurt disinda kaliyorum.dusuklerim 2kez olub.bana Guvenc Karikaya histeroskopi va laporoskopi deyib.kim yaptirib Guvenc beye.ona yaptirimmi Mustafa hocayami
Canım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsn
TtataCanım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsn
Tatlim laporoskopini kach fiyata yapir?bana hem histeroskopi hem laposkopi demish.Mustafa bey ozumu yapiyor?iygelenirmi hastalarla.Agustosda Istanbulda olacakmi 27?Canım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsn
Canım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsn
TtataCanım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?