Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Siz gebe kaldinizmi?ben Azerbaycanda kaliyorum..2kez tup be
Siz gebe kaldinizmi?benAzerbayca da kaliyorum.gelsem adetin 2gunu gelmeliyim?onceden muayine olunmaliyam?2kez tup bebek yaptim gebe kaldim ve dusuk yaptim. Bahcecihastahanesinde intralipid ve limfosit ashisi oluyormu?

Ben malesef rup bebekle hic hamile kalamaxim kendiliginden hamileliklerim oldu ama 3kez decam etmedi,sorularini merkezle gorusursen daha saglikli bilgiler alirsin bence mustafa hoca disindaki doktorlarla on gorusme ucretsiz ,adetin 2.gunu gelmen iyi olur tabi ama hemen başlanirmi tedaviye onu bilemem

Merhaba
Öncelikle Allah yardımcınız olsun psikolojik olarak cok zor bir durum. Insallah en kısa zamanda hayalinize kavuşursunuz.
Ben 2013 yılında Fulya bahcecide tedâvime başladım ve cok memnun kaldım benim Doktorum Burcak Erzik hanım, kendisi cok sevecen ve tatli. Ilk denemede hamile kaldım şimdilerde oğlum 13 aylık ve ben Eylül Ekim gibi dondurulmuş transferi yapmayı planlıyorum.
Ben birde şansınızı orda deneyin derim çünkü emin ellerdesiniz. :)

Selam hanımlar, buraya girmeyeli tam iki sene olmuş .

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun insallah tüm dualarınız ve dilekleriniz kabul olurda bebislerinize kavuşursunuz.

Bende iki yıl önce bahcecide tedâvime başlamıştım ve ilk denememde hamile kaldım gerçi benim öyle büyük bir sorunum yok PCOS nedeniyle tutturamamistik daha fazla beklemek istemediğimiz icinde buna başvurduk :) şimdilerde oğlum 13 aylık ve ben eylul Ekim gibi ikinci icin kolları sivamayi düşünüyorum dondurulmuş transferi olacak Allah nasip kısmet ederse.

Arkadaşlar merhaba. ben 5. denememi bahçeci fulya da yaptım . önce yumurta toplama oldu bir ay sonra dondurulmuş 3.gün 8 hücreli 2 tane 1.kalite embro transfer edildi.zaten topu topu 3 tane embryom vardı.Doktorum Mustafa bey ve kübra hanım dı.ve olmadı. biz çok umutlanmıştık birkaç tane arkadaşımnın orada oldu .şimdi 6 denemem için pgd yapalım rahim içi inceleme yapalım diyorlar.ben açıkcası maddi mannevi çok yoruldum.uçakla git gel yaptım .napsam tekrar denesem mi oturduğum yerdeki merkezleri mi denesem bilemedim.

Bence Bahçeciden vazgeçme orda devam et bundan sonrasında neler yapılacağını onlar daha iyi bilir.

bence de bahceciden vazgeçme derim. onlar seni tanıdıkça sana en uygun tedaviyi uygularlar. rabbim yardımcın olsun. en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız insaAllah.

ah çok güzel. rabbim bize de bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin. hakkınızda hayırlısı olsun. inşaAllah bir de kızınız olur :)

ah çok güzel. rabbim bize de bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin. hakkınızda hayırlısı olsun. inşaAllah bir de kızınız olur :)
Insallah umudunuzu hiç yitirmeyin karamsarlığımda kapılmayın. Rabbim her zaman doğru zamanı bilir.
Amin insallah hayırlısiyla kavuşursunuz o günlerde.

Kısmet artık insallah benimde gönlümden kız geçiyor ama nasib artık :) sağlıklı sıhatli olsunda.

Kız erkek hic fark etmez allahım sağlıklı bir evlat versinde canimm inşallah hayirlisiyla

Kızlar merhaba,
Bugün yaptırdığım tüm tahlilleri değerlendirmek için Mustafa Beyle görüştük.
Bu ay 1 tane Yumurtalık kistim olduğu için tedaviye başlanmadı. Önümüzdeki Ay adetimle birlikte başlayacağız inşallah.
Doğru embriyoyu bulmak için embriyoları laboratuvara gönderip inceleyeceğiz ve ardından da era testi yapacağız dedi doktor.
embriyo inceleme ve era testi fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı . Bir de benim cd56 sonucum yüksek çıktı. Bu Yüzden serum tedavisi de uygulanacak. Serum tedavisi fiyatları da hakkında da bilginiz var mı acaba.

hayırlı olsun tedavin. inşaAllah herşey yolunda gider. Allah yardımcınız olsun. bahsettiğin testler hakkında benim bilgim yok. inşaAllah bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

Hayırlı olsun canım tedavin ara testi yaptıranlar vardı sana yardımcı olurlar bndede çikolata kisti vardı laparoskopi olucam bnde

Merhaba kizlar.ben yurt disinda kaliyorum.dusuklerim 2kez olub.bana Guvenc Karikaya histeroskopi va laporoskopi deyib.kim yaptirib Guvenc beye.ona yaptirimmi Mustafa hocayami

Merhaba kizlar.ben yurt disinda kaliyorum.dusuklerim 2kez olub.bana Guvenc Karikaya histeroskopi va laporoskopi deyib.kim yaptirib Guvenc beye.ona yaptirimmi Mustafa hocayami
Canım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsn

Canım bnde laparoskopi olcam mustafa beyin hastasiyim çok memnunum ama merkez baya iyi zaten bütün doktorları iyi güvenç beyin naminida çok duydum kimi seversen sec için rahat etsn
Ttata
Tatlim laporoskopini kach fiyata yapir?bana hem histeroskopi hem laposkopi demish.Mustafa bey ozumu yapiyor?iygelenirmi hastalarla.Agustosda Istanbulda olacakmi 27?

Ttata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…