Canım surece göre fiyat değişiyor benim tüp bebek falanda var o yüzden fiyat farklı evet doktorm herseyle kendisi ilgileniyor. Bide yardımcı doktoru var kübra hanim oda hep yanina birlikte bakıyorlar iki doktor hastaneyi bi ara cnm randevu al dolu olursa o tarihte randevu alamazsinTtata
Tatlim laporoskopini kach fiyata yapir?bana hem histeroskopi hem laposkopi demish.Mustafa bey ozumu yapiyor?iygelenirmi hastalarla.Agustosda Istanbulda olacakmi 27?
Merhaba,cd 56 testi sonucunu kac gunde ogrendiniz,ozel bir gunde mi veriliyor test?Bir de fiyatini hatirliyor musunuz.Serum tedavisi ne zaman yapiliyor yazarsaniz cok sevinirim.Mustafa bey in serum tedavisi yapmasina da sasirdim.Bir ara onemli degil cd 56 diyordu sanki baska doktorlar diye okumustum.Simdiden cok tesekkur ederim.Insallah hersey yolunda gider ve guzel haberlerinizi okuruz en kisa zamandaKızlar merhaba,
Bugün yaptırdığım tüm tahlilleri değerlendirmek için Mustafa Beyle görüştük.
Bu ay 1 tane Yumurtalık kistim olduğu için tedaviye başlanmadı. Önümüzdeki Ay adetimle birlikte başlayacağız inşallah.
Doğru embriyoyu bulmak için embriyoları laboratuvara gönderip inceleyeceğiz ve ardından da era testi yapacağız dedi doktor.
embriyo inceleme ve era testi fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı . Bir de benim cd56 sonucum yüksek çıktı. Bu Yüzden serum tedavisi de uygulanacak. Serum tedavisi fiyatları da hakkında da bilginiz var mı acaba.
Merhaba,cd 56 testi sonucunu kac gunde ogrendiniz,ozel bir gunde mi veriliyor test?Bir de fiyatini hatirliyor musunuz.Serum tedavisi ne zaman yapiliyor yazarsaniz cok sevinirim.Mustafa bey in serum tedavisi yapmasina da sasirdim.Bir ara onemli degil cd 56 diyordu sanki baska doktorlar diye okumustum.Simdiden cok tesekkur ederim.Insallah hersey yolunda gider ve guzel haberlerinizi okuruz en kisa zamanda
hayırlı olsun tedavin. inşaAllah herşey yolunda gider. Allah yardımcınız olsun. bahsettiğin testler hakkında benim bilgim yok. inşaAllah bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana.
Iyi dileklerin için çok teşekkürler canım. Sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bahçecide istediğin doktora gidebilirsin hep çok iyi ve hepsi hastaya göre tedavi uyguluo..Ben Mustafa beyin hastasıydım ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür...Biz sana burda kendi tecrübelerimizi aktarabiliriz ancak ama en iyi cevabı sana onlar verir..Bence vakit kaybetmeden git..Allah gönlüne göre verir inşallahCokmu vakit ariyor hasyaya.ben Azerbaycannan gelecem.hep analizkerime bakmagini istiyorum
Canım nbr?Belli oldu mu transferin?geçmiş olsun bende mustafa beyin hastasıyım ben bütün sonuçlarımla gittim önce sonuçlarımı inceledi sonra muayene etti benim sonuçlar kötü olduğu için üstüne hiç konuşmadık ne yapmamız gerektiğinden bahsetti, işlerini çok iyi bilip ona göre tedavi yöntemi belirleyen bir doktor ben soru dahi sormadım bir sonraki aşama ne diye merak bile etmedim kafam karışıp üzülmeyim diye gel dediler geldim git dediler gittim şimdi transfer için bekliyorum 3 aydırda beklemedeyim nasip ne günse o günde transferim olur zaten...
tesekkurler eylul 1randevu aldim Eylul beye.insallah xeyirli olar.Allah yardimcimiz olsun kizlarBahçecide istediğin doktora gidebilirsin hep çok iyi ve hepsi hastaya göre tedavi uyguluo..Ben Mustafa beyin hastasıydım ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür...Biz sana burda kendi tecrübelerimizi aktarabiliriz ancak ama en iyi cevabı sana onlar verir..Bence vakit kaybetmeden git..Allah gönlüne göre verir inşallah
Hayırlı olsun canım tedavi sürecin doğru bir karar verdim için rahat olsun bende mustafa beyin hastasiyim ve iyiki secmisim onu diyorum tedavi mi çok iyi yönetiyor beni çok iyi yönlendiriyor içim rahat valla bnmTesekk
tesekkurler eylul 1randevu aldim Eylul beye.insallah xeyirli olar.Allah yardimcimiz olsun kizlar
Canım bizim konaklama ihtiyacımız olmadı ama BN web sitesinde görmüştüm bahcecinin orda otel konaklamaları için fiyat bilgisi veriyorlar oradan bi bak istersenKizlar ben yurt disinnan geliyorum Hastahanaya yakin hangi ucuz otel va ya apartment var ucuz olsun 50$-60$ ve tamiz olsun
Bahçecide tedavideyim bende cd 56 testini başka yerde yaptırıp doktoruma gösterdim önemi yok dedi canım. Sen nasıl yaptırdın? Bahçecide serum tedavisi uygulanmıyor diye biliyordum.. Ne yaptın tedavinin hangi sürecindesin? Era yapıldımı? Sonucun nasıl geldi?Kızlar merhaba,
Bugün yaptırdığım tüm tahlilleri değerlendirmek için Mustafa Beyle görüştük.
Bu ay 1 tane Yumurtalık kistim olduğu için tedaviye başlanmadı. Önümüzdeki Ay adetimle birlikte başlayacağız inşallah.
Doğru embriyoyu bulmak için embriyoları laboratuvara gönderip inceleyeceğiz ve ardından da era testi yapacağız dedi doktor.
embriyo inceleme ve era testi fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı . Bir de benim cd56 sonucum yüksek çıktı. Bu Yüzden serum tedavisi de uygulanacak. Serum tedavisi fiyatları da hakkında da bilginiz var mı acaba.
Bahçecide tedavideyim bende cd 56 testini başka yerde yaptırıp doktoruma gösterdim önemi yok dedi canım. Sen nasıl yaptırdın? Bahçecide serum tedavisi uygulanmıyor diye biliyordum.. Ne yaptın tedavinin hangi sürecindesin? Era yapıldımı? Sonucun nasıl geldi?
Anladım canım Erbil beydeyim bende.. Başka şehirde cd56 testi yaptırıp göndermiştim 18 çıktı ama önemi yok dedi. Bahçecide cd56 farklı bakılıyor parça alınıyor galiba..
canim bu Cd56 ne testidi?neys bakiliyor.kannanmi bakiliyor?Evet canım, Cd56 için benden adetin 21. Günü Parça Alıp tahlil Yaptılar. Benimki 25 çıktı. Hepimiz hakkında Hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?