Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ttata

Tatlim laporoskopini kach fiyata yapir?bana hem histeroskopi hem laposkopi demish.Mustafa bey ozumu yapiyor?iygelenirmi hastalarla.Agustosda Istanbulda olacakmi 27?
Canım surece göre fiyat değişiyor benim tüp bebek falanda var o yüzden fiyat farklı evet doktorm herseyle kendisi ilgileniyor. Bide yardımcı doktoru var kübra hanim oda hep yanina birlikte bakıyorlar iki doktor hastaneyi bi ara cnm randevu al dolu olursa o tarihte randevu alamazsin

Merhaba,cd 56 testi sonucunu kac gunde ogrendiniz,ozel bir gunde mi veriliyor test?Bir de fiyatini hatirliyor musunuz.Serum tedavisi ne zaman yapiliyor yazarsaniz cok sevinirim.Mustafa bey in serum tedavisi yapmasina da sasirdim.Bir ara onemli degil cd 56 diyordu sanki baska doktorlar diye okumustum.Simdiden cok tesekkur ederim.Insallah hersey yolunda gider ve guzel haberlerinizi okuruz en kisa zamanda

Merhaba tatlım,
Cd56 sonucum 10 gün içinde çıktı. Ben anestezili yaptırdım. Hepsi toplamda 650 tl civarındaydı sanırım.
Ilk serum transfer günü verilecekmiş. Sonrasında da aralıklarla verilecekmiş . Benim durumum sebepsiz infertiliteydi. Mustafa bey böyle bi sebep bulmuşken mutlaka değerlendirmeliyiz dedi. Iyi dileklerin için çok teşekkürler. Allah'ım hepimize gönlünün muradını en kısa zamanda versin inşallah canım.

hayırlı olsun tedavin. inşaAllah herşey yolunda gider. Allah yardımcınız olsun. bahsettiğin testler hakkında benim bilgim yok. inşaAllah bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

Iyi dileklerin için çok teşekkürler canım. Sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kizlar ben ilk dafa muayine icin gelecem dusuklerim oluyor Mustafa bey ozumu randevu alsám kabul ediyor.hepsimi dinliyormu ve ya kisa ...bilmiyorum onami gidiyim Guvenc beyemi.bazi kizlar dedi Mystafa bey cok az dinliyor.dogrumu?

geçmiş olsun bende mustafa beyin hastasıyım ben bütün sonuçlarımla gittim önce sonuçlarımı inceledi sonra muayene etti benim sonuçlar kötü olduğu için üstüne hiç konuşmadık ne yapmamız gerektiğinden bahsetti, işlerini çok iyi bilip ona göre tedavi yöntemi belirleyen bir doktor ben soru dahi sormadım bir sonraki aşama ne diye merak bile etmedim kafam karışıp üzülmeyim diye gel dediler geldim git dediler gittim şimdi transfer için bekliyorum 3 aydırda beklemedeyim nasip ne günse o günde transferim olur zaten...

Cokmu vakit ariyor hasyaya.ben Azerbaycannan gelecem.hep analizkerime bakmagini istiyorum
Bahçecide istediğin doktora gidebilirsin hep çok iyi ve hepsi hastaya göre tedavi uyguluo..Ben Mustafa beyin hastasıydım ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür...Biz sana burda kendi tecrübelerimizi aktarabiliriz ancak ama en iyi cevabı sana onlar verir..Bence vakit kaybetmeden git..Allah gönlüne göre verir inşallah

Canım nbr?Belli oldu mu transferin?

Tesekk
tesekkurler eylul 1randevu aldim Eylul beye.insallah xeyirli olar.Allah yardimcimiz olsun kizlar

Tesekk
tesekkurler eylul 1randevu aldim Eylul beye.insallah xeyirli olar.Allah yardimcimiz olsun kizlar
Hayırlı olsun canım tedavi sürecin doğru bir karar verdim için rahat olsun bende mustafa beyin hastasiyim ve iyiki secmisim onu diyorum tedavi mi çok iyi yönetiyor beni çok iyi yönlendiriyor içim rahat valla bnm

Kizlar ben yurt disinnan geliyorum Hastahanaya yakin hangi ucuz otel va ya apartment var ucuz olsun 50$-60$ ve tamiz olsun
Canım bizim konaklama ihtiyacımız olmadı ama BN web sitesinde görmüştüm bahcecinin orda otel konaklamaları için fiyat bilgisi veriyorlar oradan bi bak istersen

Bahçecide tedavideyim bende cd 56 testini başka yerde yaptırıp doktoruma gösterdim önemi yok dedi canım. Sen nasıl yaptırdın? Bahçecide serum tedavisi uygulanmıyor diye biliyordum.. Ne yaptın tedavinin hangi sürecindesin? Era yapıldımı? Sonucun nasıl geldi?

Şu anda kistin kaybolması için ilaç alıyorum canım .önümüzdeki ay adetimle birlikte tedaviye başlayacağız inşallah. Era henüz yapılmadı. Doktor tedaviye Başladıktan sonra yapıcaz dedi. Serum konusunu özellikle konuştuk. Transfer günü itibariyle serum verilmeye başlanacakmış.bahçecide serum tedavisini devamlı uyguladıklarını söyledi Mustafa bey.

Anladım canım Erbil beydeyim bende.. Başka şehirde cd56 testi yaptırıp göndermiştim 18 çıktı ama önemi yok dedi. Bahçecide cd56 farklı bakılıyor parça alınıyor galiba..

Anladım canım Erbil beydeyim bende.. Başka şehirde cd56 testi yaptırıp göndermiştim 18 çıktı ama önemi yok dedi. Bahçecide cd56 farklı bakılıyor parça alınıyor galiba..

Evet canım, Cd56 için benden adetin 21. Günü Parça Alıp tahlil Yaptılar. Benimki 25 çıktı. Hepimiz hakkında Hayırlısı olsun inşallah.

Selam kızlar ploraktinim düşmüş çok şükür bu ayki adetimle inşallah tedaviye başlıcaz yaklaşık 7 gün falan var eşim içinde yarın semen örneği vereceğiz ondan da bi problem çıkmaz inş dua edin lütfen. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…