- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Era için parça alıyorlar diye biliyorum canım cd56 içindemi parça alınıyormuş. Kaç günde çıktı sonucun? Hakkımızda hayırlısıEvet canım, Cd56 için benden adetin 21. Günü Parça Alıp tahlil Yaptılar. Benimki 25 çıktı. Hepimiz hakkında Hayırlısı olsun inşallah.
Canım hayırlı olsun cikmissiniz yola allahım tamamına erdirsin inşallah hayirlisiyla hamile haberlerinide alirizSelam kızlar ploraktinim düşmüş çok şükür bu ayki adetimle inşallah tedaviye başlıcaz yaklaşık 7 gün falan var eşim içinde yarın semen örneği vereceğiz ondan da bi problem çıkmaz inş dua edin lütfen. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et inşallah.
Selam kızlar ploraktinim düşmüş çok şükür bu ayki adetimle inşallah tedaviye başlıcaz yaklaşık 7 gün falan var eşim içinde yarın semen örneği vereceğiz ondan da bi problem çıkmaz inş dua edin lütfen. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et inşallah.
MerhabA öncelikle tedavin hayırlı olsun..Umarım herşey istediğin gibi olur ve hamile kalırsın :) Moralini bozma vardır bi hayr...Tekrar yumurta toplanır daha kaliteli embriyoların olur..Bu yzden üzülme ertelense bile vardır bi zamanı merak etme :)kızlar merhaba ben de bahçeci fulya da erbil beyin hastasıyım bu ay tüp bebek için tedaviye başladık.Dün yumurta toplama işlemim gerceklesti 5 yumurtamın toplandığını söylediler.Bu gün mekezden aradılar olgunlaşmış yumurtanız olmadığı için dölleme yapamadık dediler bu durumla karşılaşan var mı moralim çok bozuldu
teşekkür ederim canım her şeyin hayırlısı Allahtan ümit kesilmez tabi bekliyoruz bakalımmMerhabA öncelikle tedavin hayırlı olsun..Umarım herşey istediğin gibi olur ve hamile kalırsın :) Moralini bozma vardır bi hayr...Tekrar yumurta toplanır daha kaliteli embriyoların olur..Bu yzden üzülme ertelense bile vardır bi zamanı merak etme :)
Sagol cnm insallah ya hayirlisi herseyin herkese nasip etsin rabbimCanım hayırlı olsun cikmissiniz yola allahım tamamına erdirsin inşallah hayirlisiyla hamile haberlerinide aliriz
Amiin aminn insallah :) ne guzel soyluyosun oleHadi hayirli olsun. InsaAllah hersey yolunda gider guzel bi tedavi sureci olur. Sonucta pozitif olur. Amiinnn...
Canım merkezi ara sor bence böyle beklemek çok yoruyo çünkü insani sana yardımcı olurlar belki test sonuçların bile çıkmamış olabilir için içini kemirmesin iyi düşün pozitif olsun herşeySelam kızlar cumartesi günü eşim için sperm örneği verdik sonucu doktorunuza vereceğiz dediler. Bize de bilgi verceklermi acaba testin sonuçları ile ilgili daha aramadılar ama merak ediyorum. Sizde nasıl olmuştu durum yardımcı olursanız sevinirim. Doktorumu da aramak istemiyorum sürekli rahatsızlık vermiyim kadına ama merakte ediyorum.
Aradım cnm az önce sonuçlar doktorumdaymış da muayenedeymiş size döner dedi kız bakalım hayırlısı artık.Canım merkezi ara sor bence böyle beklemek çok yoruyo çünkü insani sana yardımcı olurlar belki test sonuçların bile çıkmamış olabilir için içini kemirmesin iyi düşün pozitif olsun herşey
Canım çok geçmiş olsun umudunu yitirme bir sonraki embriyolarin daha sağlıklı olur inşallahteşekkür ederim canım her şeyin hayırlısı Allahtan ümit kesilmez tabi bekliyoruz bakalımm
Döner dediyse ararlar canım seni inşallah güzel haberlerini aliriz çok geçmiş olsun canımAradım cnm az önce sonuçlar doktorumdaymış da muayenedeymiş size döner dedi kız bakalım hayırlısı artık.
Yumurta toplandıktan snra adet olucaksın snra adetin bitince kontrole gidiosun o zmn durumuna göre karar veriolar..Hayırlı olsun Allah hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin inşallah :)Kızlar merhaba
Bir konuda bilgi isteyeceğim sizden.
Yumurta toplandıktan sonra transfer işlemi 1 ay sonra yapılacakmış. Yani yumurta toplama sonrasındaki adet ile mi rahimi hazırlamak için tedaviye başlanıyor ? Yoksa 1 ay sonraki adet ile mi tedaviye başlanıyor ?
inşallah canım teşekkür ederim erbil bey halledilemeyek bi sıkıntı değil dedi bakalım umutla bekliyorumCanım çok geçmiş olsun umudunu yitirme bir sonraki embriyolarin daha sağlıklı olur inşallah
Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Benim yumurta toplamadan sonraki adetim bayrama gelecek muhtemelen. Bayramda da şehir dışında olucaz. Bu nedenle merak ettim.Yumurta toplandıktan snra adet olucaksın snra adetin bitince kontrole gidiosun o zmn durumuna göre karar veriolar..Hayırlı olsun Allah hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin inşallah :)
Aynen canım allah kerim sen icini ferah tut herşey olacağına varirinşallah canım teşekkür ederim erbil bey halledilemeyek bi sıkıntı değil dedi bakalım umutla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?