Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Benim yumurta toplamadan sonraki adetim bayrama gelecek muhtemelen. Bayramda da şehir dışında olucaz. Bu nedenle merak ettim.
Canım konussaydin onu bayramda burada değilsen sana gore bi düzenleme yapabilirler belki

Kızlar ben bugün regl olmaya başladım lekelenme şeklinde ama daha normalde adetin 2. günü gitmemiz gerekiyo ya ben regli bugünden itibaren mi sayıyım yarından itibaren mi bilginiz var mı acaba

Kızlar ben bugün regl olmaya başladım lekelenme şeklinde ama daha normalde adetin 2. günü gitmemiz gerekiyo ya ben regli bugünden itibaren mi sayıyım yarından itibaren mi bilginiz var mı acaba
Canım senin yarin gitmen gerekiyor sanırım ama arayıp bi sor kliniğe

Selam bayanlar yarın doktora gidicem adetimin 2. günü yarın tam olarak ne yapılcak ilaçların dozu nasıl belirlenecek tahlil falan istenecek sanırım aç tok gitmem farkediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam bayanlar yarın doktora gidicem adetimin 2. günü yarın tam olarak ne yapılcak ilaçların dozu nasıl belirlenecek tahlil falan istenecek sanırım aç tok gitmem farkediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Canım AC karna git kan falan alıyorlar çünkü inşallah güzel geçer hadi hayırlısı senin icin

Kizlar yardimci olun bana histeroskopiva lapproskopifiyatlari soylermisiniz?Allah haminin yardimcisi olsun insallah

Sagolun arkadaslar insallah hayirlisi olur hepimiz icin
İmşallah herşey istediğiniz gibi olur ve inşallah bu sitedeki herkes Bahçecideki herkes hamile kalır ve sağlıkla bebeklerini kucağına alır :) çnkü orası bizim hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışıyorlar.Ben hayalimi yaşıorum çok şükür darısı isteyen herkese

Aminnn inşallah

İnşallahhh yarabbim duy sesimizi kabul et dualarımızı :)

Merhaba arkadaşlar bende iğnelerime başladım sonunda 2 iğnemi yaptım 4 iğneden sonra kontrolüm var. Ancak iğnelerden sonra karnımda şişkinlik tarzı bi ağırlık var arada da sancım oluyo sizde böyle şeyler oldu mu yoksa ilacın dozu falan mı fazla geldi bana yardımcı olur musunuz ? Gonal f verdi doktorum 225 ml günlük

Benimle aynı belirtileri yaşayan kimse yok mu arkadaşlar karında şişlik hissi oldu bende. Sizlerde nasıldı durum

Kızlar eylül ayında kontrole gidicem en geç ekim gibi tüp bebek tedavisine başlıyorum bni şimdiden bi heyecan bastı valla

Herkese merhaba, ben yeni aranıza katıldım. 3.tup bebek denememiz icin Bahçeci kliniğinde tedaviye başladık. Allah kimsenin basına vermesin, inşallah bu sefer olacak. Öncekileri Memorial da yapmıştık ve malesef olmadı. Su anda Dr. Kübra'nın hastasiyim. Ilk muayenemi cuma gunu oldum ve cok memnun kaldım. Cok ilgiliydi ve onceki tedavilerimi neden negatif sonuc aldığımı ayrıntısıyla Anlattı. Bana cok pozitif elektrik verdi ve umudumu yeniden yükseltti... Bakalım nasıl olacak, hadi inşallah...

Benimle aynı belirtileri yaşayan kimse yok mu arkadaşlar karında şişlik hissi oldu bende. Sizlerde nasıldı durum
igne yerlerinde mi sislik yoksa genel bir sislik mi? ilaclardan sonra karin cok buyuyor hatta sonlara dogru 5 aylik hamile kadar oluyor. ancak igne yerlerin de sislik varsa bunu gostermelisin.

igne yerlerinde mi sislik yoksa genel bir sislik mi? ilaclardan sonra karin cok buyuyor hatta sonlara dogru 5 aylik hamile kadar oluyor. ancak igne yerlerin de sislik varsa bunu gostermelisin.
Yok canım iğne yerlerinde değil genel bir şişlik tüm karında yani teşekkür ederim cevabin için yumurtalıklarım birden gelişecek diye korktum açıkcası yarın kontrolüm var zaten bakalım ne çıkacak sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…