Canım konussaydin onu bayramda burada değilsen sana gore bi düzenleme yapabilirler belkiCanım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Benim yumurta toplamadan sonraki adetim bayrama gelecek muhtemelen. Bayramda da şehir dışında olucaz. Bu nedenle merak ettim.
Canım senin yarin gitmen gerekiyor sanırım ama arayıp bi sor kliniğeKızlar ben bugün regl olmaya başladım lekelenme şeklinde ama daha normalde adetin 2. günü gitmemiz gerekiyo ya ben regli bugünden itibaren mi sayıyım yarından itibaren mi bilginiz var mı acaba
Selam lulinda,Merhabalar, ben de Güvenç beyin hastasıyım. Dün pozitif sonuç aldım.
Canım AC karna git kan falan alıyorlar çünkü inşallah güzel geçer hadi hayırlısı senin icinSelam bayanlar yarın doktora gidicem adetimin 2. günü yarın tam olarak ne yapılcak ilaçların dozu nasıl belirlenecek tahlil falan istenecek sanırım aç tok gitmem farkediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam bayanlar yarın doktora gidicem adetimin 2. günü yarın tam olarak ne yapılcak ilaçların dozu nasıl belirlenecek tahlil falan istenecek sanırım aç tok gitmem farkediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sagolun arkadaslar insallah hayirlisi olur hepimiz icinCanım AC karna git kan falan alıyorlar çünkü inşallah güzel geçer hadi hayırlısı senin icin
İmşallah herşey istediğiniz gibi olur ve inşallah bu sitedeki herkes Bahçecideki herkes hamile kalır ve sağlıkla bebeklerini kucağına alır :) çnkü orası bizim hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışıyorlar.Ben hayalimi yaşıorum çok şükür darısı isteyen herkeseSagolun arkadaslar insallah hayirlisi olur hepimiz icin
Aminnn inşallahİmşallah herşey istediğiniz gibi olur ve inşallah bu sitedeki herkes Bahçecideki herkes hamile kalır ve sağlıkla bebeklerini kucağına alır :) çnkü orası bizim hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışıyorlar.Ben hayalimi yaşıorum çok şükür darısı isteyen herkese
İnşallahhh yarabbim duy sesimizi kabul et dualarımızı :)İmşallah herşey istediğiniz gibi olur ve inşallah bu sitedeki herkes Bahçecideki herkes hamile kalır ve sağlıkla bebeklerini kucağına alır :) çnkü orası bizim hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışıyorlar.Ben hayalimi yaşıorum çok şükür darısı isteyen herkese
Hayırlı olsun tedavin canım inşallahKızlar eylül ayında kontrole gidicem en geç ekim gibi tüp bebek tedavisine başlıyorum bni şimdiden bi heyecan bastı valla
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı olsun tedavin canım inşallah
igne yerlerinde mi sislik yoksa genel bir sislik mi? ilaclardan sonra karin cok buyuyor hatta sonlara dogru 5 aylik hamile kadar oluyor. ancak igne yerlerin de sislik varsa bunu gostermelisin.Benimle aynı belirtileri yaşayan kimse yok mu arkadaşlar karında şişlik hissi oldu bende. Sizlerde nasıldı durum
Yok canım iğne yerlerinde değil genel bir şişlik tüm karında yani teşekkür ederim cevabin için yumurtalıklarım birden gelişecek diye korktum açıkcası yarın kontrolüm var zaten bakalım ne çıkacak sonuçlarigne yerlerinde mi sislik yoksa genel bir sislik mi? ilaclardan sonra karin cok buyuyor hatta sonlara dogru 5 aylik hamile kadar oluyor. ancak igne yerlerin de sislik varsa bunu gostermelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?