Merhaba,tedavin hayırlı olsun..İnşallah hamile olarak çıkarsın klinikten tedavin bitince :) en doğru yerdesin..Ben ilk denememde bahçecide çok şükür hamile kaldım ve ikizHerkese merhaba, ben yeni aranıza katıldım. 3.tup bebek denememiz icin Bahçeci kliniğinde tedaviye başladık. Allah kimsenin basına vermesin, inşallah bu sefer olacak. Öncekileri Memorial da yapmıştık ve malesef olmadı. Su anda Dr. Kübra'nın hastasiyim. Ilk muayenemi cuma gunu oldum ve cok memnun kaldım. Cok ilgiliydi ve onceki tedavilerimi neden negatif sonuc aldığımı ayrıntısıyla Anlattı. Bana cok pozitif elektrik verdi ve umudumu yeniden yükseltti... Bakalım nasıl olacak, hadi inşallah...
iyi o zaman sorun yoktur merak etme. yumurtaliklarin disinda bagirsaklar da etkileniyor bu surecte, o sebeple kocaman bir karinla olusuyor :) hayirli olsun tedavin umarim pozitif sonucu gorursun :)Yok canım iğne yerlerinde değil genel bir şişlik tüm karında yani teşekkür ederim cevabin için yumurtalıklarım birden gelişecek diye korktum açıkcası yarın kontrolüm var zaten bakalım ne çıkacak sonuçlar
Canım benim sağol inşallah hepimiz görürüz o pozitifi :) bebişlerimizi konuşuruz bigün yineiyi o zaman sorun yoktur merak etme. yumurtaliklarin disinda bagirsaklar da etkileniyor bu surecte, o sebeple kocaman bir karinla olusuyor :) hayirli olsun tedavin umarim pozitif sonucu gorursun :)
Ayy ne guzel dilekler bunlar inşallah canım inşallah allahım bizim yuzumuzede Gülsün bizde hamis olalimmmmCanım benim sağol inşallah hepimiz görürüz o pozitifi :) bebişlerimizi konuşuruz bigün yine
Canım ben mustafa beydeyim çok memnunum çok ilgili bi doktor herşeyi çekinmeden sorabildigim birisi bence bursa istanbula çok yakin mustafa beyi tercih edebilirsin gerçi bahcecinin basarisi baya iyi diğer doktorları çok bilmiyorm ama bence bu merkeze güven canım o kadar emek vermissin inşallah hayırlısı olurmerhaba arkadaşlar bende bahçeci fulyada başlamayı düşünüyorum bursada oturuyorum iki kez dondurulmuş embriyo transferim oldu 1 tane 1. kalite 3 tane orta kalite dendi.bursa acıbademde oldu hepside 3.gün embriyosuydu .kafam çok karışık sizce hangi doktoru seçmeliyim mustafa bey il dışından geleceğim için problem yaşar mıyım
Sağol canım cevabın için .bursa da ki doktorum çok kalabalıktı saatlerce kapıda bekledim ama hiç incelemedi neden olmadığı araştırılmadı kendim de hemşireyim kendi kafamdan genetik araştırma falan yaptırdım Mustafa hoca da da aynısı olur mu çok yoğun olmasından gözden kaçırılmaktan korkuyorumCanım ben mustafa beydeyim çok memnunum çok ilgili bi doktor herşeyi çekinmeden sorabildigim birisi bence bursa istanbula çok yakin mustafa beyi tercih edebilirsin gerçi bahcecinin basarisi baya iyi diğer doktorları çok bilmiyorm ama bence bu merkeze güven canım o kadar emek vermissin inşallah hayırlısı olur
İnşallah herşey dilediğin gibi olur...Bahçeci kliniğinde hiçbişey gözden kaçmaz merak etme..Mustafa bahçeci harika bir doktor gözün kapalı güvenebilirsinSağol canım cevabın için .bursa da ki doktorum çok kalabalıktı saatlerce kapıda bekledim ama hiç incelemedi neden olmadığı araştırılmadı kendim de hemşireyim kendi kafamdan genetik araştırma falan yaptırdım Mustafa hoca da da aynısı olur mu çok yoğun olmasından gözden kaçırılmaktan korkuyorum
Inşallah canım galiba Mustafa hocayla başlıycam hastane çok içime sindi Mustafa hoca ve güvenç bey Arasında gidip geliyorum pko hastasıyım eşimde Say'ı ve morfoloji problemi var Rabbim hayırlı Kapılar açar inşallah Hakkımızda hangisi hayırlı ise o doktorla başlarım inşallah ama sizi takip ediyorumİnşallah herşey dilediğin gibi olur...Bahçeci kliniğinde hiçbişey gözden kaçmaz merak etme..Mustafa bahçeci harika bir doktor gözün kapalı güvenebilirsin
canım bende bahçeciye gitmeyi düşünüyorum çok araştırdım senin gibi.çikolata kisti belli bir boyutta sıkıntı yaratmıyor muş ama embriyonun tutunmasında problem olur bence . sen bence hemen bir görüşmeye git hiç te kendini tedavini riske atma . inan ki tutması için herşeyi göze alacaksın benim ilki kimyasal oldu ikincisi negatif rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versinHiç zamn kaybetmeyip bu merkezemi gitsem ne dersiniz yardimci olursaniz çok sevinirim çünkü tanıdığım kimseyle konusamiyorum çok üzülüyorum
İstediğin dra git canımm ordaki drların hepsi çok iyi ama benim mustafa hocaya sevgim apayrıInşallah canım galiba Mustafa hocayla başlıycam hastane çok içime sindi Mustafa hoca ve güvenç bey Arasında gidip geliyorum pko hastasıyım eşimde Say'ı ve morfoloji problemi var Rabbim hayırlı Kapılar açar inşallah Hakkımızda hangisi hayırlı ise o doktorla başlarım inşallah ama sizi takip ediyorum
Canım bende hic zaman kaybetmeden bahceciye git. Bende ZehMese katılıyorum hangi doktora gidersen git kliniğin bütün doktorları çok iyi ama benim doktoumda mustafa bey onun yeri bi ayriHiç zamn kaybetmeyip bu merkezemi gitsem ne dersiniz yardimci olursaniz çok sevinirim çünkü tanıdığım kimseyle konusamiyorum çok üzülüyorum
Canım ilk görüşme için adetli olmana gerek yok.ama yanina daha önceki bütün test sonuçlarını al çünkü doktor on!arıda inceliyorBişey daha soracam kislar ben geçen ay soğan kuru denedim pazartesiye randevu aldim acaba adet Olunca mi gitsem bu aydami bekleseydim yoksaa hemnn mi gideyim ne dersiniz bilgisi olan varsa yardimci olursa çok memnun olurum
Merhaba,herşey istediğin gibi olsun inşallah ve hayırlı olsun :) ben bahçecide mustafa bahçeci hastasıyım ilk denemede hamile kaldım çok şükür ikiz bebek bekliyoruzBişey daha soracam kislar ben geçen ay soğan kuru denedim pazartesiye randevu aldim acaba adet Olunca mi gitsem bu aydami bekleseydim yoksaa hemnn mi gideyim ne dersiniz bilgisi olan varsa yardimci olursa çok memnun olurum
Bende araştırdım canım soğan kurunu bilimsel biseyi varmı bilmiyorum ama deneyen çok insan var onlarda deMerhaba,herşey istediğin gibi olsun inşallah ve hayırlı olsun :) ben bahçecide mustafa bahçeci hastasıyım ilk denemede hamile kaldım çok şükür ikiz bebek bekliyoruzhiç zaman kaybetme direk bahçeciye git tatlım asla pişman olmıcaksın bu arada bnmde daha tüp bebeğe başlamadan bayaa önce çikolata kistm vardı o zmn normal kadın doğumcuya gitmiştim rutin kontrole o söylemişti.Bende kendimce soğan suyu içmiştim snra doktora gittiğimde kist küçülmüştü doktora soğan suyu içtiğimi söylemiştim oda bana ben faydası olduğuna inanıorum sonuçta her ilacın bir bitkisel yanı var demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?