Bende araştırdım canım soğan kurunu bilimsel biseyi varmı bilmiyorum ama deneyen çok insan var onlarda de
Bende araştırdım canım soğan kurunu bilimsel biseyi varmı bilmiyorum ama deneyen çok insan var onlarda denemis ve memnun kalmışlar tedaviye başlamadan önce bende deneyecegimMerhaba,herşey istediğin gibi olsun inşallah ve hayırlı olsun :) ben bahçecide mustafa bahçeci hastasıyım ilk denemede hamile kaldım çok şükür ikiz bebek bekliyoruzhiç zaman kaybetme direk bahçeciye git tatlım asla pişman olmıcaksın bu arada bnmde daha tüp bebeğe başlamadan bayaa önce çikolata kistm vardı o zmn normal kadın doğumcuya gitmiştim rutin kontrole o söylemişti.Bende kendimce soğan suyu içmiştim snra doktora gittiğimde kist küçülmüştü doktora soğan suyu içtiğimi söylemiştim oda bana ben faydası olduğuna inanıorum sonuçta her ilacın bir bitkisel yanı var demişti
Ben şu anda devam ediyorum SOĞAN kürüne . Pko çok çok iyi geliyor canım benim kullandığım ay adetim 25 günden 30 günde bir olmaya Başlıyor ayrıca rahim içi miyom ve polip te temizleyici etkisi var ayrıca iltihabi da çok güzel attırıyor tecrübeyle sabit bana çok iyi geliyor adet ağrım bile yok olduBende araştırdım canım soğan kurunu bilimsel biseyi varmı bilmiyorum ama deneyen çok insan var onlarda denemis ve memnun kalmışlar tedaviye başlamadan önce bende deneyecegim
Kürü tam olarak nasıl yapıyorsun cnmBen şu anda devam ediyorum SOĞAN kürüne . Pko çok çok iyi geliyor canım benim kullandığım ay adetim 25 günden 30 günde bir olmaya Başlıyor ayrıca rahim içi miyom ve polip te temizleyici etkisi var ayrıca iltihabi da çok güzel attırıyor tecrübeyle sabit bana çok iyi geliyor adet ağrım bile yok oldu
Ben cevap vereyim sanaKürü tam olarak nasıl yapıyorsun cnm
Tşkkr ederim cnmBen cevap vereyim sanaorta boy yemeklik soğanı soyup güzelce yıka..2 bardak klorsuz suyu ateşe koy kaynat snra soğanı içine at 5 dk kaynasın..Sonra altını kapat suyu süz ılıyınca iç :) ama belli bi zamanı vardı onun adetten bikaç gün snra başlanıodu ve bir süre içtikten snra ara veriliodu onları internetten bulabilirsiniz sanırım..Afiyet olsun Şifa olsun
Tşkkrler cnmCanım ilk kullanımda adetten sonra başla 15 gün günde iki defa aç karnına iç ikinci ay adetten sonra 10 gün içiyorsun 3- 4 ay kullanmak tam olarak pko Hastalığını tedavi ediyor
Canım era testini ne için yaptiracaksin?Kızlar merhaba klinikte era testi yaptıran var mi bilgi verebilir mi
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah derdine derman olurlar..4 kez başarısız HIc tutunma olmayan tüp bebek denemem var canim...
Geçmişe yönelik bi oku canım hamis olanlar çok göremiyor galiba belki yaptıran vardır aralarindaTsk ederim canım yalnız bu merkezde era testi yaptıran yok galiba((
5900+ ilaç ücretleri v.s canım Bahçecice tüp bebek ücretleriArkadaşlar bu sene tüp bebek fiyatları nasıl bahçeçide Mustafa bahçeci ek Ücret ödeniyor mu
Sağol canım cevap için5900+ ilaç ücretleri v.s canım Bahçecice tüp bebek ücretleri
Canım kübra hanim çok tatlı birisidir benimde takibini o yapıyor boyle şeyleri atlamaz aslında ama... Sen aklına takılan şeyleri onunla dA konusabilirsin seni anlar dinler zor bi süreçten geçiyoruz ve herşeyi kafamiza takiyoruz BN seni çok iyi anlıyorum üzülme canini sıkma aklına takılan herşeyi ara sor canım şimdiden çok geçmiş olsun allah yüzüne gulsunSelam arkadaşlar, bende pazartesi günü tedaviye başladım. Ama kafam karıştı biraz. Bende geçen ay kist vardı. Yasmin kullandım. Ancak bu ay da geçmemiş. Tedaviye başlamak için kisti alalım dedim Kübra hanım. Bunun için ufak bir operasyon geçirdim. İşlem Bittiği gibi Kübra hanım hemen gitti. Ben çataldan kalkınca birden kanamam başladı. Ameliyathanedeki hemşireler hemen müdahele ettiler ama çok fazla canım yandı. Kübra Hanım'ın herhangi bir komplikasyon oluşup oluşmadığına bakıp ona göre gitmesi gerekirdi. Anlıyorum yoğunlar ama bu şekilde davranması da yanlış. Operasyon sonrası iğne dozlarını ayarlamak için EMel hemşirenin yanına gittim. Bana ilaçların ve dozlarının yazılı olduğu bir kağıt verdi. Ben daha önceden Bahçecide aşılama yaptırdığım için bu tedavi sırasında vitamin verdiklerini biliyorum. Kağıtta yazan ilaçların içinde vitaminleri göremeyince Emel hemşireye vitamin kullanmam gerekmiyor mu diye sordum. Emel hemşire de Kübra Hanımın vitaminleri daha önceden Yazmış olması gerekiyordu dedi. Sonrasında gidip vitaminleri yazıp tekrar geldi. Ya gerçekten Kübra Hanım'ın bu halleri kafama çok takılıyor . Ben herşey kontrollü gitsin diye Mustafa beyi Seçtim. Ancak Kübra hanım bazı seyleri atlıyor ve bu da beni endişelendiriyor. Sizce bu durumu Mustafa Bey'le konuşsam mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?