Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım çok teşekkürler güzel temennilerin için. Cumartesi Sabahı kontrole gidecek. O zaman Kübra hanım ile konuşucam aklıma takılan şeyleri. Gerçekten çok hassas bir dönem. Daha önce 2 kere hayal kırıklığına uğramış biri olarak gerçekten zor.

Aynen canım hayal kırıklığı olunca insan daha çok detaya iniyor neyse yarin bütün merakını giderirsin tekrar geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlarla ayrilirsin ordan

Selam kizlar. Yeni baslayanlar tedavileriniz hayirli olsun. Kafasi karisik olan arkadaslar bence cok dusunup caninizi sikmayin. Bu iste kafa rahatligi cok onemli. 3 basarisiz tup bebekten sonra 4. Denememde bahcecide Mustafa beyle mucizemiz bize tutundu. Kafam cok rahatti canimi sikacak herseyden herkesten kendimi geri cektim. Ve doktorlarim ne dediyse onu yaptim. Tabi bu asamada cokca da dua ettim Rabbime tevekkul ettim. Cok sukur Rabbim bizi sevindirdi. En kisa zamanda sizleri de sevindirsin. Hepimizin kucaklari dolsun.

Bahçeci fulya da tüp yaptırıp istanbul dışından gelen varmı varsa nerde konakladınız uygun fiyatlı kalacak yer neresi yardımcı olabilirmisiniz

Slm arkadaslar.bahceci nasil bir hastane bilgi verir misiniz.mesela mustafa bahceciye muayene olabildiniz mi..bahcecide önerdiğiniz isimler kimler..memorial ve bahceci arasinda kaldik esim azospermi .

Slm arkadaslar.bahceci nasil bir hastane bilgi verir misiniz.mesela mustafa bahceciye muayene olabildiniz mi..bahcecide önerdiğiniz isimler kimler..memorial ve bahceci arasinda kaldik esim azospermi .

Bahceciyi tavsiye ederim. Mustafa beyle tedaviye baslamak istiyorsan ondan rand3vu aliyorsun. Ilk gorusme ve takipte oluyor takip sirasinda kubra hanim da oluyor yani mustafa beyin olmadigi zamanlar. Opu ve transferi mustafa bey yapti ben de. Ayrica uroloji uzmani tansel beyde cok iyi ve ilgili tavsiye ederim. Memorial de ilk iki denememi yapmistim 2010 da simdiki durumunu pek bilmiyorum. Karar sizin bahceciye gidip bi gorusun derim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Kızlar merhaba
Yarın yumurtalarım toplanacak, sonra da sağlıklı gelişen embriyoları genetik test yapılacak.
Biraz heyecanlıyım. Dua edin benim için.

Kızlar merhaba
Yarın yumurtalarım toplanacak, sonra da sağlıklı gelişen embriyoları genetik test yapılacak.
Biraz heyecanlıyım. Dua edin benim için.
Canım dualarımiz seninle... Neden genetik test yapılıyor sizde sorun neydi canimn.. Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alirsin

Canım dualarımiz seninle... Neden genetik test yapılıyor sizde sorun neydi canimn.. Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alirsin

Çok saol canım. Benim öncesinde farklı bir merkezde 2 denemem var ancak 5. gün embriyosu verilmesine rağmen tutmadı. Mustafa bey de embriyoların incelenmesini istedi. Bir de bahçecide cd 56 yapıldı. Bunun sonucunda da Bağışıklık sistemimin embriyoyu kabul etmediği tespit edildi.
Inşallah herşey yolunda gider.

şimdiden geçmiş olsun. genetik testi toplanan yumurtalara mı yapılacak. benimde cumartesi yumurta toplama işlemim yapıldı. dualarımız seninle...iyi haberler bekliyoruz :)

şimdiden geçmiş olsun. genetik testi toplanan yumurtalara mı yapılacak. benimde cumartesi yumurta toplama işlemim yapıldı. dualarımız seninle...iyi haberler bekliyoruz :)

Yumurtalara değil de embriyolara yapılacak canım.
Sen yumurta toplamadan sonra nasılsın şimdi . ben davul gibiyim şu an yumurtalar çok şişlik yaptı bende.
Bu arada kaç yumurtan toplandı?

Regli olmayı bekliyorum suan sonrasında mustafa bey le görüşücez planlama yapacaklar bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…