Canım çok teşekkürler güzel temennilerin için. Cumartesi Sabahı kontrole gidecek. O zaman Kübra hanım ile konuşucam aklıma takılan şeyleri. Gerçekten çok hassas bir dönem. Daha önce 2 kere hayal kırıklığına uğramış biri olarak gerçekten zor.Canım kübra hanim çok tatlı birisidir benimde takibini o yapıyor boyle şeyleri atlamaz aslında ama... Sen aklına takılan şeyleri onunla dA konusabilirsin seni anlar dinler zor bi süreçten geçiyoruz ve herşeyi kafamiza takiyoruz BN seni çok iyi anlıyorum üzülme canini sıkma aklına takılan herşeyi ara sor canım şimdiden çok geçmiş olsun allah yüzüne gulsun
Aynen canım hayal kırıklığı olunca insan daha çok detaya iniyor neyse yarin bütün merakını giderirsin tekrar geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlarla ayrilirsin ordanCanım çok teşekkürler güzel temennilerin için. Cumartesi Sabahı kontrole gidecek. O zaman Kübra hanım ile konuşucam aklıma takılan şeyleri. Gerçekten çok hassas bir dönem. Daha önce 2 kere hayal kırıklığına uğramış biri olarak gerçekten zor.
Selam kizlar. Yeni baslayanlar tedavileriniz hayirli olsun. Kafasi karisik olan arkadaslar bence cok dusunup caninizi sikmayin. Bu iste kafa rahatligi cok onemli. 3 basarisiz tup bebekten sonra 4. Denememde bahcecide Mustafa beyle mucizemiz bize tutundu. Kafam cok rahatti canimi sikacak herseyden herkesten kendimi geri cektim. Ve doktorlarim ne dediyse onu yaptim. Tabi bu asamada cokca da dua ettim Rabbime tevekkul ettim. Cok sukur Rabbim bizi sevindirdi. En kisa zamanda sizleri de sevindirsin. Hepimizin kucaklari dolsun.
Ca
Canım çok sevindim senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Slm arkadaslar.bahceci nasil bir hastane bilgi verir misiniz.mesela mustafa bahceciye muayene olabildiniz mi..bahcecide önerdiğiniz isimler kimler..memorial ve bahceci arasinda kaldik esim azospermi .
Canım dualarımiz seninle... Neden genetik test yapılıyor sizde sorun neydi canimn.. Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alirsinKızlar merhaba
Yarın yumurtalarım toplanacak, sonra da sağlıklı gelişen embriyoları genetik test yapılacak.
Biraz heyecanlıyım. Dua edin benim için.
Canım dualarımiz seninle... Neden genetik test yapılıyor sizde sorun neydi canimn.. Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alirsin
Kızlar merhaba
Yarın yumurtalarım toplanacak, sonra da sağlıklı gelişen embriyoları genetik test yapılacak.
InsaAllah hersey yolunda gider. Rabbim yardimciniz olsun.
şimdiden geçmiş olsun. genetik testi toplanan yumurtalara mı yapılacak. benimde cumartesi yumurta toplama işlemim yapıldı. dualarımız seninle...iyi haberler bekliyoruz :)
Yumurtalara değil de embriyolara yapılacak canım.
Sen yumurta toplamadan sonra nasılsın şimdi . ben davul gibiyim şu an yumurtalar çok şişlik yaptı bende.
Bu arada kaç yumurtan toplandı?[/QUOTEB
Benden 5 yumurta toplandı 2 si olgunmus 1 tanesi döllenmiş.. Havuz sistemi yapılacak yeni bir iğne tedavisi olucak Canım. Toplama sonrası ağrım hiç olmadı ama çok sistim bol su iciyorum tatlim.. hakkımızda hayırlısı inşallah..
Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?