Hayırlısı olsun inşallah canım.Regli olmayı bekliyorum suan sonrasında mustafa bey le görüşücez planlama yapacaklar bekliyorum
Slm cnm genetik test ücreti nekadar ..... Inşllh güzel sonuçlar alıp,bebesini sağlıkla kucagına alırsın
Hayırlısı olsun inşallah canım.
Benim de bugün toplandı yumurtalarım . Şu an dinleniyorum. Biraz sersemlik var Üzerimde.
evet anestezi sebebi ile halsizlik oluyor yarına bişeyin kalmaz tatlım. kaç tane yumurta topladılar.. yarın seni arayacaklar durum hakkında bilgi verecekler...inşallah mus mutlu haberler alırsın canım
İnşallah iyi olurum yarın, karın bölgemde aşırı şişlik var. 15 yumurta topladılar. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum[/QUOTE
Masallah yumurta sayın süper..
Karın bolgende sislik normal bende de oldu sonrada göğüslerin fena sisecek acicak benim öyle yani ama değer bunlara sonuçlar bizi guldursun tatlim..haberlerini bekliyorum...
Agrin falan oldu mu peki canım sisliklerin ne durumdaİnşallah iyi olurum yarın, karın bölgemde aşırı şişlik var. 15 yumurta topladılar. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Agrin falan oldu mu peki canım sisliklerin ne durumda
Agrin falan oldu mu peki canım sisliklerin ne durumda
kızlar yumurta topandıktan ne kadar zaman sonra adet oldunuz..bir hafta dediler bana ama ben daha olmadım
Yumurta toplamadan sonraki gün 15 yumurtadan 10 tanesinin döllendiğini söylediler ve pazar günü gelişim hakkında size tekrar bilgi vericez dediler. Ancak bugün arayan kimse olmadı. Bir sıkıntı mı oldu diye korkuyorum kızlar . Aradığımda pazar olduğu için açmıyorlar tabii.
Bende senin gibi telaş yapmıştım tatlim ama gelişimlerini takip ediyorlar o yüzden donmemislerdir canım. saatleri varmış takip için .. üçüncü gün akşam üzeri aradılar beni de acele etme telaslanma...
Hemşire bana da 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi ama bence çok erken bir süre bu. Benim önceki denememde yumurta toplamadan 2 hafta sonra adet olmuştum ben. Olursun bence sende.
Haklıymışsın canım, saat 6 buçukta aradılar . Allah'a şükür 10 unun da Gelişimi devam ediyormuş
hadi inşallah böyle güzel haber almaya devam et :) benim 1 tanesi gelişti ve donduruldu havuz uygulaması yapılacak tekrar iğne tedavim başlicam.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşalahhh
Hepimiz güzel haberler alıcaz inşallah, yeterki ümidimizi kaybetmeyelim. Îlaç tedavisine adetinle birlikte hemen başlayacak mısın yoksa biraz ara verecek misin canım.
Gözün aydın canım inşalah kaliteleri de iyi olur hemencjk tutar bebislerinHaklıymışsın canım, saat 6 buçukta aradılar . Allah'a şükür 10 unun da Gelişimi devam ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?