Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Slm cnm genetik test ücreti nekadar ..... Inşllh güzel sonuçlar alıp,bebesini sağlıkla kucagına alırsın

Merhaba tatlım,
Çok teşekkürler iyi dileklerin için.
Embriyolara yapılan genetik test ücreti embriyo başına 1000 tl.
Öncesinde eşime ve bana da genetik test yapıldı. Onlar da toplamda 1000 tl civarında tuttu.

Hayırlısı olsun inşallah canım.
Benim de bugün toplandı yumurtalarım . Şu an dinleniyorum. Biraz sersemlik var Üzerimde.

evet anestezi sebebi ile halsizlik oluyor yarına bişeyin kalmaz tatlım. kaç tane yumurta topladılar.. yarın seni arayacaklar durum hakkında bilgi verecekler...inşallah mus mutlu haberler alırsın canım

evet anestezi sebebi ile halsizlik oluyor yarına bişeyin kalmaz tatlım. kaç tane yumurta topladılar.. yarın seni arayacaklar durum hakkında bilgi verecekler...inşallah mus mutlu haberler alırsın canım

İnşallah iyi olurum yarın, karın bölgemde aşırı şişlik var. 15 yumurta topladılar. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar yumurta topandıktan ne kadar zaman sonra adet oldunuz..bir hafta dediler bana ama ben daha olmadım

kızlar yumurta topandıktan ne kadar zaman sonra adet oldunuz..bir hafta dediler bana ama ben daha olmadım

Hemşire bana da 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi ama bence çok erken bir süre bu. Benim önceki denememde yumurta toplamadan 2 hafta sonra adet olmuştum ben. Olursun bence sende.

Yumurta toplamadan sonraki gün 15 yumurtadan 10 tanesinin döllendiğini söylediler ve pazar günü gelişim hakkında size tekrar bilgi vericez dediler. Ancak bugün arayan kimse olmadı. Bir sıkıntı mı oldu diye korkuyorum kızlar . Aradığımda pazar olduğu için açmıyorlar tabii.

Hemşire bana da 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi ama bence çok erken bir süre bu. Benim önceki denememde yumurta toplamadan 2 hafta sonra adet olmuştum ben. Olursun bence sende.

Bekleyincede gelmiyor teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Haklıymışsın canım, saat 6 buçukta aradılar . Allah'a şükür 10 unun da Gelişimi devam ediyormuş

hadi inşallah böyle güzel haber almaya devam et :) benim 1 tanesi gelişti ve donduruldu havuz uygulaması yapılacak tekrar iğne tedavim başlicam.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşalahhh

hadi inşallah böyle güzel haber almaya devam et :) benim 1 tanesi gelişti ve donduruldu havuz uygulaması yapılacak tekrar iğne tedavim başlicam.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşalahhh

Hepimiz güzel haberler alıcaz inşallah, yeterki ümidimizi kaybetmeyelim. Îlaç tedavisine adetinle birlikte hemen başlayacak mısın yoksa biraz ara verecek misin canım.

Hepimiz güzel haberler alıcaz inşallah, yeterki ümidimizi kaybetmeyelim. Îlaç tedavisine adetinle birlikte hemen başlayacak mısın yoksa biraz ara verecek misin canım.

Adet olunca kontrol edecekler canim.. ara vermicez ama kubra hn ikinci adette başlarız dedi adetimde mustafa bey kontrol edip karar verecek ..

Kızlar klinik bayramda da açık oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…