Az önce konuştum bayramda nöbetçi doktor olacakmış. Benimde kontrolüm bayrama geliyordu kontrolü nöbetçi doktor gerçekleştirecek dediler ondan sonraki rutin yine kendi doktorumla olacak.Kızlar klinik bayramda da açık oluyor mu?
Adet olunca kontrol edecekler canim.. ara vermicez ama kubra hn ikinci adette başlarız dedi adetimde mustafa bey kontrol edip karar verecek ..
Gözün aydın canım inşalah kaliteleri de iyi olur hemencjk tutar bebislerin
Az önce konuştum bayramda nöbetçi doktor olacakmış. Benimde kontrolüm bayrama geliyordu kontrolü nöbetçi doktor gerçekleştirecek dediler ondan sonraki rutin yine kendi doktorumla olacak.
Çok tesekkur ederim kızlar supermis bunu öğrendiğim iyi oldu :)Bayramda mutlaka nöbetçi doktor oluyormuş. Kübra hanım söylemişti bana. Hatta geçtiğimiz 2 bayram o nöbetçiymiş, bu bayram olmayacağım dedi.
Bende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Sagol cnm cevabin icin hayirlisi artik bakalimNormalde rahim Duvarı istenildiği şekilde kalınlaştığında 17-18 gün sonra transferi yapıyorlar.
Kızlar bugün 10 embriyomdan sadece 3 tanesinin blastokist olduğunu öğrendim. Onlardan da genetik test için Parça alınıp dondurulmuş. Sayı baya azaldı. Moralim bozuldu gerçekten test sonucunda umarım sağlıklı embriyolar bulunabilir. Aranızda embriyolarına genetik test yapılan var mı hiç.
Bende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Umarim emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda alirsiniz. Insanin guvendigi bir doktorunun olmasi en onemli fakrtorlerden biri. Ben de ikinci denememi Guvenc bey ile yapmaya karar verdim. Daha sadece e-mail ile haberlestik ama kendisine cok guveniyorum. Aralik ayinda basliyoruz bakalim. Burada ki herkes icin dua ediyorum bu surecinin ne kadar zor oldugunu bizden baska kimse anlayamaz.Selamlar,bende Güvenç beydeyim çok çok memnunum, 9 aydır benimle birlikte mücadele ediyor,rezerv az bende,havuz uyguladık ama maalesef havuzu dolduramadık,9 ayda tek embriyo doldurabildik o da ilk aydı,sonrakilerde ya folikül yoktu ya kist oldu 3 kerede boş çıktı ,zaten hep tek yumurta oluyor olsada,5,6 kez opu oldum,amacımız 2.embriyo koyabilmekti ama olmadı,bizde 2.gün 4 hücreli tek embriyomun şansına bakmaya karar verdik,bu hafta adeti bekliyorum transfere hazırlık için kontrole gitçem,doktorum çok iyi sonuç ne olursa olsun,ben zor bir hastayım aynı zamanda sle hastasıyım kendimi zorladığım için üzülen bir doktorum var çünkü bu kadar hormon yüklenmesi vücuduma bana hiç yaramaz,Allah'a emanet gidiyorum...benimle birlikte uğraşıyor kendisi,Güvenç beyi tek geçerim ben;-)))
Yarın transferim olucak inşallah dualarınızı bekliyorum sizden rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Neden karsik pekiBen de 15 Ekimde Mustafa Bahçeciye gideceğim kafam çok karışık...
Bu 3. denemem olacak kötü tecrübeler ve hayal kırıklıklarından sonra ister istemez insanın kafasında soru işaretleri oluyor. Doğru karar verip vermediğimi sorguluyorum hala.Neden karsik peki
Ben Mustafa Bahçecinin hastasıyım ilk denememde iki tane embriyo transferi yapıldı ve çok şükür ikisi de tuttu..Tedavi boyunca hiçbir tereddütüm olmadı hep içim çok rahattı çünkü çok iyilerdi her konuda..Bu yüzden hiç kafan karışmasın hakkında herşeyin hayırlısı olsunBen de 15 Ekimde Mustafa Bahçeciye gideceğim kafam çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?