Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Az önce konuştum bayramda nöbetçi doktor olacakmış. Benimde kontrolüm bayrama geliyordu kontrolü nöbetçi doktor gerçekleştirecek dediler ondan sonraki rutin yine kendi doktorumla olacak.

Bayramda mutlaka nöbetçi doktor oluyormuş. Kübra hanım söylemişti bana. Hatta geçtiğimiz 2 bayram o nöbetçiymiş, bu bayram olmayacağım dedi.

Bayramda mutlaka nöbetçi doktor oluyormuş. Kübra hanım söylemişti bana. Hatta geçtiğimiz 2 bayram o nöbetçiymiş, bu bayram olmayacağım dedi.
Çok tesekkur ederim kızlar supermis bunu öğrendiğim iyi oldu :)

Kızlar bugün 10 embriyomdan sadece 3 tanesinin blastokist olduğunu öğrendim. Onlardan da genetik test için Parça alınıp dondurulmuş. Sayı baya azaldı. Moralim bozuldu gerçekten test sonucunda umarım sağlıklı embriyolar bulunabilir. Aranızda embriyolarına genetik test yapılan var mı hiç.

Bende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Bende dondurulmuş için hazırlıklara başladım adetin 1. günü ilaçlara başladım 13. gün kontrolüm var tahmini ne kadar sürüyor bu tedavi daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Normalde rahim Duvarı istenildiği şekilde kalınlaştığında 17-18 gün sonra transferi yapıyorlar.

InsaAllah 3ude sagliklidir. Canini sikma. Guzel dusun guzel olsun. Genetik test yaptirmadik o konuda bir bilgim yok canim.

Hadi hayirli olsun. InsaAllah hersey yolunda gider ve guzel bir transfer olur. Benim transferim 16. Gun olmustu. Ama kisiye gore degisiyor 16.18 gun rahim divarinin kalinlasmasina bagli.

Merhabalar tekrar size gözümle gördüğüm bi mucizeden bahsetmek istiyorum ben yumurta kalitesiz ligi çikolata kisti vs derken Dr lar tuo bebek diye kestirip attı ve artık çok yorulmustum tamam dedim kendime deniyecem ve rahat 8 9 senedir gormedigim bi ablamla karşılaştım geç evlendi kendisi 43 yaşında ve evlendiği gibi bebek için mücadele etmiş 2 senede 10 kere tup bebek yaptırmış ve artık Dr lar kesinlikle olmaz demiş 1 tek yumurtası varmış ve karşılaştığımızda 3 yaşında dünya tatlısı nur gibi bi evlat allahın mucizesi.. tabi hemen reçete aldım bahsettigim kişi 25 yıllık ebe bu arada bana sakin dedi daha gencsin olur bana folit asit dvit 3 ampul ve hayıt ekstraktı önerdi kendisi bunlarla 4. Ayda hamile kalmis gormesem inanmazdim suan çok büyük inançla başladım inşallah rabbim senden başkasından aman diletme sen ver ya Rab tüm isteyenlerede banada

Selamlar,bende Güvenç beydeyim çok çok memnunum, 9 aydır benimle birlikte mücadele ediyor,rezerv az bende,havuz uyguladık ama maalesef havuzu dolduramadık,9 ayda tek embriyo doldurabildik o da ilk aydı,sonrakilerde ya folikül yoktu ya kist oldu 3 kerede boş çıktı ,zaten hep tek yumurta oluyor olsada,5,6 kez opu oldum,amacımız 2.embriyo koyabilmekti ama olmadı,bizde 2.gün 4 hücreli tek embriyomun şansına bakmaya karar verdik,bu hafta adeti bekliyorum transfere hazırlık için kontrole gitçem,doktorum çok iyi sonuç ne olursa olsun,ben zor bir hastayım aynı zamanda sle hastasıyım kendimi zorladığım için üzülen bir doktorum var çünkü bu kadar hormon yüklenmesi vücuduma bana hiç yaramaz,Allah'a emanet gidiyorum...benimle birlikte uğraşıyor kendisi,Güvenç beyi tek geçerim ben;-)))

Umarim emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda alirsiniz. Insanin guvendigi bir doktorunun olmasi en onemli fakrtorlerden biri. Ben de ikinci denememi Guvenc bey ile yapmaya karar verdim. Daha sadece e-mail ile haberlestik ama kendisine cok guveniyorum. Aralik ayinda basliyoruz bakalim. Burada ki herkes icin dua ediyorum bu surecinin ne kadar zor oldugunu bizden baska kimse anlayamaz.

Ben de 15 Ekimde Mustafa Bahçeciye gideceğim kafam çok karışık...
Ben Mustafa Bahçecinin hastasıyım ilk denememde iki tane embriyo transferi yapıldı ve çok şükür ikisi de tuttu..Tedavi boyunca hiçbir tereddütüm olmadı hep içim çok rahattı çünkü çok iyilerdi her konuda..Bu yüzden hiç kafan karışmasın hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…