Senin adına çok sevindim Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin keşke ben de ilk denememde gitseydim ama İstanbulda değilimBen Mustafa Bahçecinin hastasıyım ilk denememde iki tane embriyo transferi yapıldı ve çok şükür ikisi de tuttu..Tedavi boyunca hiçbir tereddütüm olmadı hep içim çok rahattı çünkü çok iyilerdi her konuda..Bu yüzden hiç kafan karışmasın hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Umarım bu denemen olumlu olur...Allah yardımcın olsun :)Senin adına çok sevindim Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin keşke ben de ilk denememde gitseydim ama İstanbulda değilim
Allah yardımcın olsun Canım. İnşallah güzel haberlerini alırız çok yakın Zamanda. nasıl geçiyor günlerin , test günün ne zaman .Yarın transferim olucak inşallah dualarınızı bekliyorum sizden rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Canim icini ferah tut olumlu dusun olumlu olsun.. insallah allah dualarıni goruyor kabul edecektir.kelebek7977 .!.:Doktorcuğum buraya göz atıyorsan duy sesimi,bende o şanslı geleceğine inandığım uğurlu ellerinizden sihirli bir dokunuş istiyorum...çok inandım sana,çok güvendim,her yoldan kader çıkarttı seni benim karşıma...banada şanslı geleceksin,gelmelisin,benim tedavim için yapabileceğin başka bişeyler olmalı...
Canim kabatastan taksiye bin on dak. Ordasin acibadem fulyanin karsinda büyük bi yer zaten hadi güzel haberlerle cik insallah[/QUOTE][QUOTE, post: 43030265, member: 669605"]Selam kızlar. Yarın benim Mustafa Bahçeciyle randevum var. Çok gerginim. Deniz otobüsüyle geleceğiz ve kabataşta ineceğiz ordan ulaşım zor olur mu bileniniz var mı? Bir de daha önce tüp bebek yaptırdığımıza dair bir belge falan isteniyor mu?
Çok dugulandim ve senin adına çok ama çok mutlu oldum... Sonuna kadar rahat gitsin hamileliğin sağlıklı kucağına almani nasip etsin yarabbimmm..Merhaba arkadaşlar benimde test günüm yarın normalde ama ben dayanamadım 9. günümde test yaptım değerim 207 sonucum pozitif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kontrolede cumartesi günü gidicem inşallah ama bu akşam yine testi tekrarlıcam ki yarın kliniğe bildireyim.
Masallah hayirli olsun.doktorunuz kimdi acaba?kaçinci.denemeniz?Merhaba arkadaşlar benimde test günüm yarın normalde ama ben dayanamadım 9. günümde test yaptım değerim 207 sonucum pozitif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kontrolede cumartesi günü gidicem inşallah ama bu akşam yine testi tekrarlıcam ki yarın kliniğe bildireyim.
Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın.Merhaba arkadaşlar benimde test günüm yarın normalde ama ben dayanamadım 9. günümde test yaptım değerim 207 sonucum pozitif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kontrolede cumartesi günü gidicem inşallah ama bu akşam yine testi tekrarlıcam ki yarın kliniğe bildireyim.
Can'ım çok güzel bir haber bu. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza.Merhaba arkadaşlar benimde test günüm yarın normalde ama ben dayanamadım 9. günümde test yaptım değerim 207 sonucum pozitif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kontrolede cumartesi günü gidicem inşallah ama bu akşam yine testi tekrarlıcam ki yarın kliniğe bildireyim.
Cok sagol cnm rabbim isteyen bekleyen cabalayan herkese nasip etsin tum kalbimle istiyorum bunu. Sen kabul et yarabbimÇok dugulandim ve senin adına çok ama çok mutlu oldum... Sonuna kadar rahat gitsin hamileliğin sağlıklı kucağına almani nasip etsin yarabbimmm..
İlk denememdi Aytun hanimda tedavi gordum. Darisi isteyen herkese insallahMasallah hayirli olsun.doktorunuz kimdi acaba?kaçinci.denemeniz?
Amin insallah rabbim herkese hepinize nasip etsin banada hayirli saglikli evlat nasip etsin kucagima almayi nasip etsin insallahCan'ım çok güzel bir haber bu. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza.
Amin canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeHerkese selamlar Dr. Erbil yagmur cumartesi transferim var bende burdan güzel haberler veririm inşallah .allah yar ve yardımcımız olsun.isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Amın canım , bende hamilelik takvimini yapmak istiyorum bebeğim ne kadar büyümüş öğrenmek istiyorum.doktorun kimdi benim erbil yagmur. Sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah.Amin canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?