Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Senin adına çok sevindim Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin keşke ben de ilk denememde gitseydim ama İstanbulda değilim

Yarın transferim olucak inşallah dualarınızı bekliyorum sizden rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Allah yardımcın olsun Canım. İnşallah güzel haberlerini alırız çok yakın Zamanda. nasıl geçiyor günlerin , test günün ne zaman .

Slm arkadaşlar bende. Fulya'da başlamayı düşünüyor tedaviye ama bende sorun yok eşimde sorun var tansel beye muayene olacak. Aranızda bu Dr muayene olan var mı biz İstanbul a uzak bir şehirden geleceğiz. Kafam çok karışık

Doktorcuğum buraya göz atıyorsan duy sesimi,bende o şanslı geleceğine inandığım uğurlu ellerinizden sihirli bir dokunuş istiyorum...çok inandım sana,çok güvendim,her yoldan kader çıkarttı seni benim karşıma...banada şanslı geleceksin,gelmelisin,benim tedavim için yapabileceğin başka bişeyler olmalı...

Canim icini ferah tut olumlu dusun olumlu olsun.. insallah allah dualarıni goruyor kabul edecektir.

Selam kızlar. Yarın benim Mustafa Bahçeciyle randevum var. Çok gerginim. Deniz otobüsüyle geleceğiz ve kabataşta ineceğiz ordan ulaşım zor olur mu bileniniz var mı? Bir de daha önce tüp bebek yaptırdığımıza dair bir belge falan isteniyor mu?

[QUOTE, post: 43030265, member: 669605"]Selam kızlar. Yarın benim Mustafa Bahçeciyle randevum var. Çok gerginim. Deniz otobüsüyle geleceğiz ve kabataşta ineceğiz ordan ulaşım zor olur mu bileniniz var mı? Bir de daha önce tüp bebek yaptırdığımıza dair bir belge falan isteniyor mu?[/QUOTE]
Canim kabatastan taksiye bin on dak. Ordasin acibadem fulyanin karsinda büyük bi yer zaten hadi güzel haberlerle cik insallah

Canim kabatastan taksiye bin on dak. Ordasin acibadem fulyanin karsinda büyük bi yer zaten hadi güzel haberlerle cik insallah[/QUOTE]
Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar benimde test günüm yarın normalde ama ben dayanamadım 9. günümde test yaptım değerim 207 sonucum pozitif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kontrolede cumartesi günü gidicem inşallah ama bu akşam yine testi tekrarlıcam ki yarın kliniğe bildireyim.

Çok dugulandim ve senin adına çok ama çok mutlu oldum... Sonuna kadar rahat gitsin hamileliğin sağlıklı kucağına almani nasip etsin yarabbimmm..

Masallah hayirli olsun.doktorunuz kimdi acaba?kaçinci.denemeniz?

Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın.

Can'ım çok güzel bir haber bu. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza.

Çok dugulandim ve senin adına çok ama çok mutlu oldum... Sonuna kadar rahat gitsin hamileliğin sağlıklı kucağına almani nasip etsin yarabbimmm..
Cok sagol cnm rabbim isteyen bekleyen cabalayan herkese nasip etsin tum kalbimle istiyorum bunu. Sen kabul et yarabbim

Can'ım çok güzel bir haber bu. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza.
Amin insallah rabbim herkese hepinize nasip etsin banada hayirli saglikli evlat nasip etsin kucagima almayi nasip etsin insallah

Herkese selamlar Dr. Erbil yagmur cumartesi transferim var bende burdan güzel haberler veririm inşallah .allah yar ve yardımcımız olsun.isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Amin canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Amın canım , bende hamilelik takvimini yapmak istiyorum bebeğim ne kadar büyümüş öğrenmek istiyorum.doktorun kimdi benim erbil yagmur. Sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…