Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bugün Bahçecide ilk muayenem vardı. Rahim filmi çekildi ve amh istendi. Rahim filmi sonucuna göre tüplerimin alınması gerekiyormuş. Amh sonucuna göre de çikolata kistlerimi alıp almayacaklarına karar verecekler.

[QUOT05, post: 43060506, member: 669605"]Bugün Bahçecide ilk muayenem vardı. Rahim filmi çekildi ve amh istendi. Rahim filmi sonucuna göre tüplerimin alınması gerekiyormuş. Amh sonucuna göre de çikolata kistlerimi alıp almayacaklarına karar verecekler.[/QUOTE]
Bende laparoskopi oldum Mustafa beyde gerekli gorduklero seyleri yapiyorlar tedaviyi etkilemesin diye hadi ilk adimi atmissin allah gerisinide getirsin canim

Amın canım , bende hamilelik takvimini yapmak istiyorum bebeğim ne kadar büyümüş öğrenmek istiyorum.doktorun kimdi benim erbil yagmur. Sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah.
Aytun hanımdı benim doktorum 28 inde kese ve kalp atışı için gideceğim.

slm arkadaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?

Bende laparoskopi oldum Mustafa beyde gerekli gorduklero seyleri yapiyorlar tedaviyi etkilemesin diye hadi ilk adimi atmissin allah gerisinide getirsin canim[/QUOTE]
Teşekkür ederim ama çok korkuyorum

Benim bir arkadaşim da yaşadi bu durumu ama sıkıntı olmadı hamile kaldı istersen yumurta oluşumuna yardimci olan kürlere bak bir de

Uzme kendini rabbim istedikten sonra %5 de olur merak etme sen . sen elinden geleni yap yeter ki

Canını sıkma havuz işlemi yapılır her ay olsn yumurtan alınır çok olunca en iyisi seçilip transfer edilir..mustafa bey sana uygun olan en iyi tedaviyi yapar sakın moralini bozma..Sadece dua et

bol bol dua ediyorum. bir de her an yumurtam biterse diye endişeleniyorum. rabbim isteyen herekese nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba bende mustafa beyin hastasıyım perşembe ilk defa görüşmemiz vardı benimde rezerv sorunum var fsh 7.5. Amh 0.56 sağda 1 solda 1 toplam iki yumurta görüldü bizde tedaviye başlayacağız umarım herşey yolunda gider

Se

Bende aynı sorunu yaşıyorum sizin yaş kaç acaba.. Dua etmekten ve kendimize güvenmekten başka çaremiz yok sanırım
benim yaş 37. yeni evliyim. erken menapoz durumum var. belirtilerde başladı sanırım. inşallah hemen girmem. hamile kalamadan girmek çok kötü olur.

benim yaş 37. yeni evliyim. erken menapoz durumum var. belirtilerde başladı sanırım. inşallah hemen girmem. hamile kalamadan girmek çok kötü olur.
Benimde yaş 30 .. 3 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşmamıza rağmen doğal hamilelik olmadı.. inşallah o günleri görürüz

Sizin değerler çok iyi. Benim adetlerim duzenli yalnız kanama miktarim azaldı. Yumurta kalitem ve sayım çok azalmış. Kasik ve mide ağrılarım arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…