Aytun hanımdı benim doktorum 28 inde kese ve kalp atışı için gideceğim.Amın canım , bende hamilelik takvimini yapmak istiyorum bebeğim ne kadar büyümüş öğrenmek istiyorum.doktorun kimdi benim erbil yagmur. Sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah.
Bende laparoskopi oldum Mustafa beyde gerekli gorduklero seyleri yapiyorlar tedaviyi etkilemesin diye hadi ilk adimi atmissin allah gerisinide getirsin canim[/QUOTE][QUOT05, post: 43060506, member: 669605"]Bugün Bahçecide ilk muayenem vardı. Rahim filmi çekildi ve amh istendi. Rahim filmi sonucuna göre tüplerimin alınması gerekiyormuş. Amh sonucuna göre de çikolata kistlerimi alıp almayacaklarına karar verecekler.
Benim bir arkadaşim da yaşadi bu durumu ama sıkıntı olmadı hamile kaldı istersen yumurta oluşumuna yardimci olan kürlere bak bir deslm arkadaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Bursa da tedavi oldu arkadaşım. Hakkında hayırlısı...Kürlere başladım. Arkadaşın hangi hastanede hangi dr a gitmişti?
Uzme kendini rabbim istedikten sonra %5 de olur merak etme sen . sen elinden geleni yap yeter kislm arkadaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Canını sıkma havuz işlemi yapılır her ay olsn yumurtan alınır çok olunca en iyisi seçilip transfer edilir..mustafa bey sana uygun olan en iyi tedaviyi yapar sakın moralini bozma..Sadece dua etslm arkadaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Seslm arkadaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Aynı sorunu yaşıyorum bende.. Yaş kaç acaba.. Dua etmekten ve kendimize inanmaktan başka yolu yok sanırım
Bende aynı sorunu yaşıyorum sizin yaş kaç acaba.. Dua etmekten ve kendimize güvenmekten başka çaremiz yok sanırım
benim yaş 37. yeni evliyim. erken menapoz durumum var. belirtilerde başladı sanırım. inşallah hemen girmem. hamile kalamadan girmek çok kötü olur.Bende aynı sorunu yaşıyorum sizin yaş kaç acaba.. Dua etmekten ve kendimize güvenmekten başka çaremiz yok sanırım
Benimde yaş 30 .. 3 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşmamıza rağmen doğal hamilelik olmadı.. inşallah o günleri görürüzbenim yaş 37. yeni evliyim. erken menapoz durumum var. belirtilerde başladı sanırım. inşallah hemen girmem. hamile kalamadan girmek çok kötü olur.
sizin yaş genç. bence daha olur. hormon değerleriniz kaç?Benimde yaş 30 .. 3 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşmamıza rağmen doğal hamilelik olmadı.. inşallah o günleri görürüz
Fsh 7.5 Lh 4.2 prolaktin 23 Amh 0.5 e2. 220 Hormonlar normal gibi görünsede sadece 2 yumurta gözüküyor.. Havuz yöntemiyle başlayacağız.. Adet düzensizliğiniz varmısizin yaş genç. bence daha olur. hormon değerleriniz kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?