Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sizin değerler çok iyi. Benim adetlerim duzenli yalnız kanama miktarim azaldı. Yumurta kalitem ve sayım çok azalmış. Kasik ve mide ağrılarım arttı.
Benimde son üç aydır 2 gün geliyor adetim bunu bende fatkettim ve çok korktum sebebi ney bilmiyorum bukadar çabuk olamaz heralde adetliyken ağrım oluyor benimde yumurta kalitesininin azaldıgını nasıl anladınız

yumurta sayımın ve kalitemin azaldığını dr muayene edince söyledi. Zaten fsh değerimin yüksek olması da bunu doğruluyormus.

Basarisiz tup bebek denemesinden sonra adet duzeni bozulan oldu mu acaba? biz agustos ayinda ilk denememizi Bahcecide yaptik. Doktorum bir tane kucuk polip oldugunu gordu ve polipin yeri sebebi ile sansimin dusuk oldugunu soyledi. Gercekten de tutmadi. Simdi ise adet duzenim bozuldu, ara kanamalar basladi. Aralik ayinda ikinci denemeye baslayacagiz ve polip alinacak, ama duzenim bozuldugu icin korkuyorum.

Evet bazen düzensizlikler ve ara kanamalar oluyor negatif sonuçlardan sonra ama yine de aklına takılıyorsa doktorunu ara söyle belki öncesinde bişey yapması gerekir.

Evet bazen düzensizlikler ve ara kanamalar oluyor negatif sonuçlardan sonra ama yine de aklına takılıyorsa doktorunu ara söyle belki öncesinde bişey yapması gerekir.
Evet Guvenc beye mail attim (ilk doktorum ayrildi Guvenc beye gectik). Ben yurtdisinda yasadigim icin gorusmek de problem oluyor. Ancak sunu anladim ilaclardan dolayi hormon dengesi iyice bozuluyor, o yuzden taze transfer pek mantikli degilmis gercekten.

Aynen canim havuz yontemini deneyebilirsiniz. Bir suru yumurts toplayip iyi kaliteli olanı transfer ederler sen sıkma canini

Herkese selamlar Dr. Erbil yagmur cumartesi transferim var bende burdan güzel haberler veririm inşallah .allah yar ve yardımcımız olsun.isteyen herkese nasip etsin rabbim.
merhaba ben sizi hatırladım sanırım 2 kere Burçak hanım da tedavi görmüştünüz değil mi? bu 3.denemeniz.. inşallah Erbil bey uğurlu elleriyle sizi de mutlu sona kavuşturur şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.

Selam. Mustafa Bahçeci tüplerimin alınmasına karar verdi. Bu ameliyatı hangi hastanede yapacak ve yaklaşık ne kadara mal olur bilen var mı. Pazartesi konuşacağız ayrıntıları dedi ama ben merakımdan çatlıyorum. Bir de aramaları için uzun saatler beklemek zorunda kalıyorum.

Evet nasıl hatırladın ? Sende erbil beye mi gidiyorsun? İnşaallah müjdem olur bu kez

Evet nasıl hatırladın ? Sende erbil beye mi gidiyorsun? İnşaallah müjdem olur bu kez
nickten tanıdım cnm yanılmamışım bende Erbil beye gidiyorum doğru seçim yapmışsın arkadaşım çok iyi doktor zaten sende başladığında bunu göreceksin hastalarına ve işine değer veren bir doktor hasta psikolojisinden çok iyi anlar..kendisini tanıyıpta sevmeyen yoktur zaten..

Evet çok sevdim kendini .daha onceden gitseydim keşke diyorum .kısmet demekki .sen nasılsın nasıl gidiyor tedavinin. ?

Evet çok sevdim kendini .daha onceden gitseydim keşke diyorum .kısmet demekki .sen nasılsın nasıl gidiyor tedavinin. ?
ben eşimi bekliyorum cnm problem eşimde.. şuan hormon iğnesi kullanıyor kasım sonu ilaçları bitecek tahlil yapılacak sonuca göre sanırım benimde tedavim aralık gibi başlar..benimde 3.denemem olacak hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

Amin canim hepimizin hakkında hayirlisi olsun artik negatif sonuc gormeyelim...

Hayırlısı ile mutlu sonla biter inşallah. Sperm ler azmi şekil bozuk mu?bu son olur bebislerine kavuşursun umarım.

Size nasıl bir tedavi uygulanacakmis peki canm sende bi sorun yok o zaman inşallah derdimize derman olurlar
Eşim hormon iğneleri vuruluyor Kasım sonu bitecek tahlil yapılacak.pregnly ve gonal f kullanıyor.bende bir problem yok cnm .amin inşallah Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun

Tüp bebek denemenizi ne zaman olacak canım zor şeyler yaşıyoruz allah yardımcımız olsun ne diyelimm

Yumurta havuzu yapılıyor benim tedavimde.Bu hafta toplama yapacaklar allahım herşey yolunda gitsin kizlar dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…