Benimde son üç aydır 2 gün geliyor adetim bunu bende fatkettim ve çok korktum sebebi ney bilmiyorum bukadar çabuk olamaz heralde adetliyken ağrım oluyor benimde yumurta kalitesininin azaldıgını nasıl anladınızSizin değerler çok iyi. Benim adetlerim duzenli yalnız kanama miktarim azaldı. Yumurta kalitem ve sayım çok azalmış. Kasik ve mide ağrılarım arttı.
Benimde son üç aydır 2 gün geliyor adetim bunu bende fatkettim ve çok korktum sebebi ney bilmiyorum bukadar çabuk olamaz heralde adetliyken ağrım oluyor benimde yumurta kalitesininin azaldıgını nasıl anladınız
Evet bazen düzensizlikler ve ara kanamalar oluyor negatif sonuçlardan sonra ama yine de aklına takılıyorsa doktorunu ara söyle belki öncesinde bişey yapması gerekir.Basarisiz tup bebek denemesinden sonra adet duzeni bozulan oldu mu acaba? biz agustos ayinda ilk denememizi Bahcecide yaptik. Doktorum bir tane kucuk polip oldugunu gordu ve polipin yeri sebebi ile sansimin dusuk oldugunu soyledi. Gercekten de tutmadi. Simdi ise adet duzenim bozuldu, ara kanamalar basladi. Aralik ayinda ikinci denemeye baslayacagiz ve polip alinacak, ama duzenim bozuldugu icin korkuyorum.
Evet Guvenc beye mail attim (ilk doktorum ayrildi Guvenc beye gectik). Ben yurtdisinda yasadigim icin gorusmek de problem oluyor. Ancak sunu anladim ilaclardan dolayi hormon dengesi iyice bozuluyor, o yuzden taze transfer pek mantikli degilmis gercekten.Evet bazen düzensizlikler ve ara kanamalar oluyor negatif sonuçlardan sonra ama yine de aklına takılıyorsa doktorunu ara söyle belki öncesinde bişey yapması gerekir.
merhaba ben sizi hatırladım sanırım 2 kere Burçak hanım da tedavi görmüştünüz değil mi? bu 3.denemeniz.. inşallah Erbil bey uğurlu elleriyle sizi de mutlu sona kavuşturur şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.Herkese selamlar Dr. Erbil yagmur cumartesi transferim var bende burdan güzel haberler veririm inşallah .allah yar ve yardımcımız olsun.isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Evet nasıl hatırladın ? Sende erbil beye mi gidiyorsun? İnşaallah müjdem olur bu kezmerhaba ben sizi hatırladım sanırım 2 kere Burçak hanım da tedavi görmüştünüz değil mi? bu 3.denemeniz.. inşallah Erbil bey uğurlu elleriyle sizi de mutlu sona kavuşturur şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.
nickten tanıdım cnm yanılmamışımEvet nasıl hatırladın ? Sende erbil beye mi gidiyorsun? İnşaallah müjdem olur bu kez
Evet çok sevdim kendini .daha onceden gitseydim keşke diyorum .kısmet demekki .sen nasılsın nasıl gidiyor tedavinin. ?nickten tanıdım cnm yanılmamışımbende Erbil beye gidiyorum doğru seçim yapmışsın arkadaşım çok iyi doktor zaten sende başladığında bunu göreceksin hastalarına ve işine değer veren bir doktor hasta psikolojisinden çok iyi anlar..kendisini tanıyıpta sevmeyen yoktur zaten..
ben eşimi bekliyorum cnm problem eşimde.. şuan hormon iğnesi kullanıyor kasım sonu ilaçları bitecek tahlil yapılacak sonuca göre sanırım benimde tedavim aralık gibi başlar..benimde 3.denemem olacak hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.Evet çok sevdim kendini .daha onceden gitseydim keşke diyorum .kısmet demekki .sen nasılsın nasıl gidiyor tedavinin. ?
Amin canim hepimizin hakkında hayirlisi olsun artik negatif sonuc gormeyelim...ben eşimi bekliyorum cnm problem eşimde.. şuan hormon iğnesi kullanıyor kasım sonu ilaçları bitecek tahlil yapılacak sonuca göre sanırım benimde tedavim aralık gibi başlar..benimde 3.denemem olacak hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlısı ile mutlu sonla biter inşallah. Sperm ler azmi şekil bozuk mu?bu son olur bebislerine kavuşursun umarım.ben eşimi bekliyorum cnm problem eşimde.. şuan hormon iğnesi kullanıyor kasım sonu ilaçları bitecek tahlil yapılacak sonuca göre sanırım benimde tedavim aralık gibi başlar..benimde 3.denemem olacak hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.
Eşimde klinefelter sendromu var yani 47xxy li...amin inşallah cnmHayırlısı ile mutlu sonla biter inşallah. Sperm ler azmi şekil bozuk mu?bu son olur bebislerine kavuşursun umarım.
Size nasıl bir tedavi uygulanacakmis peki canm sende bi sorun yok o zaman inşallah derdimize derman olurlarEşimde klinefelter sendromu var yani 47xxy li...amin inşallah cnm
Eşim hormon iğneleri vuruluyor Kasım sonu bitecek tahlil yapılacak.pregnly ve gonal f kullanıyor.bende bir problem yok cnm .amin inşallah Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsunSize nasıl bir tedavi uygulanacakmis peki canm sende bi sorun yok o zaman inşallah derdimize derman olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?