- 28 Ekim 2015
- 9
- 3
- 6
- 37
Kaç defa toplama işlemi yapılacak peki cnm yaz bize kaç yumurtan toplandı dualarimiz seninle inşallah pozitif sonuçlar alirsinYumurta havuzu yapılıyor benim tedavimde.Bu hafta toplama yapacaklar allahım herşey yolunda gitsin kizlar dua edin lütfen
Havuzu en az 5 yumurta ile dolduracaklar döllenmiş şekli ile sonra transfer olacak. Geçen aydan 1 tane dollendi. Bugün yenisi toplandı 4 tane olgun vardı yarın netlesir canim.. Sağol canımKaç defa toplama işlemi yapılacak peki cnm yaz bize kaç yumurtan toplandı dualarimiz seninle inşallah pozitif sonuçlar alirsin
Canım yumurtasi az olan hastalara yapıyorlar galiba havuz işlemini sanslari artsın diye ama bnmde çok bi bilgimArkadaslar yumurta havuzu dediginiz sey nedir? her ay o igneleri mi kullaniyorsunuz? ve de ne sebeple havuz islemi uygulaniyor sizlere?
Canım yumurtasi az olan hastalara yapıyorlar galiba havuz işlemini sanslari artsın diye ama bnmde çok bi bilgim
Arkadaslar yumurta havuzu dediginiz sey nedir? her ay o igneleri mi kullaniyorsunuz? ve de ne sebeple havuz islemi uygulaniyor sizlere?
Arkadaslar yumurta havuzu dediginiz sey nedir? her ay o igneleri mi kullaniyorsunuz? ve de ne sebeple havuz islemi uygulaniyor sizlere?
Günaydın kizlar. Şimdi bu havuz bana yapılıyor geç cevap verdim biraz canım sıkkın di kusura bakmayın.. yumurta reservi az olana yapılıyor..toplama dan sonra ki ikinci adette başlıyor tekrar iğneler böyle böyle havuza uygun embriyo koyuluyor. Benim ikinci toplamada embriyo gelisimleri durdu bu yüzden havuza bişey koyulamadi birinci toplamada 1 tane embriyo var ama havuzumda çok şükür ..
Evet canım öyle planlaniyor su an içinden seçeneklerAynen bende oyle biliyorum sonra istenen kalited embriyoları oluşunca transfer yapılıyor
Can'ım merhabaMrb cd56 değeri yüksek çıkıpta serum tedavisi olan var mı?bilgi verirseniz sevinirim
Anladim umarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz/ aliriz zor gercekten. Bende rezerv az degildi ama yine de hepi topu 2 embriyo olustu onlarda tutmadi. Bakalim neler olacak ikinci tedavide.
Tesekkurler herzaman hepimiz icin dua ediyorum :) bizim sorun aciklanamayan infertiliteydi. Sonra ilk muayenede polip oldugu ortaya cikti ama yine de polip alinmadan tek sefer tup bebek denedik ve taze transfer yapildi. ( cunku yurtdisinda yasiyoruz). bu sefer polip alinacak ve embriyo dondurulacak, bir kac ay sonra yeniden transfer icin Turkiye'ye gidecegim. Sorun su ki benim yasima gore (34) rezervlerim normaldi hatta iyiydi ama sadece 3 olgun yumurta cikti. iki tanesi dollendi ve 3. gun transferi yapildi ama tutmadi.İnşallah 2. Tedavide allah yüzünü güldürür. Sizdeki problem neydi?
Doktorun kimdi cmmCan'ım merhaba
Benim de cd56 değerin yüksek çıktı. Bu ay era yapılacak. Önümüzdeki ay da transferim olacak, transfer günü serum tedavisi olacak. Bende senin gibi merak ediyorum açıkcası. Senin daha önce tüp bebek denemen oldu mu
Aynen canım allah yüzünü güldürür inşallah umudunu yitirme vazgeçme sen yeterİnşallah 2. Tedavide allah yüzünü güldürür. Sizdeki problem neydi?
Tesekkurler herzaman hepimiz icin dua ediyorum :) bizim sorun aciklanamayan infertiliteydi. Sonra ilk muayenede polip oldugu ortaya cikti ama yine de polip alinmadan tek sefer tup bebek denedik ve taze transfer yapildi. ( cunku yurtdisinda yasiyoruz). bu sefer polip alinacak ve embriyo dondurulacak, bir kac ay sonra yeniden transfer icin Turkiye'ye gidecegim. Sorun su ki benim yasima gore (34) rezervlerim normaldi hatta iyiydi ama sadece 3 olgun yumurta cikti. iki tanesi dollendi ve 3. gun transferi yapildi ama tutmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?