Doktorun kimdi cmm
3 embriyoda iyi bir sayi ve aynen dedigin gibi, aslinda sadece bir tane emriyo bile yeterli. Umarim bu sefer tutunacak bebesin sana:) gercekten hep diyorum bu sorunu yasamayan ne demek oldugunu anlayamaz, o yuzden seviyorum bu siteyi. Ayrica bahceci de gercekten iyi bir klinik, guveniyorum onlara. Dualarim seninle...Allah nasip ettiğinde tek bir yumurtadan bile olur , inşallah bu denemende güzel haberi alırsın. Yaşın da genç daha. Eminim bahçeci hepimizin derdine derman olacak. Benden de 15 yumurta toplandı ama şu an sadece 3 tane embriyo kaldı. Benim de önümüzdeki ay transferim olacak. Daha önce 2 kere başka yerde denedik ama olmadı. İnşallah bu sefer olur.
Canım ALLAH hayırlı sağlıklı kucağına almayi nasip etsin benim sana bikaç sorum var Dr kimdi yaş kaç bide memnunmusun ve ne kadara mal oldu? İnşallah bende mustafa Bahçeci dusunuyorumBugün 12. Günum kan testi yaptirdim334.67 cikti )))
Amin insallah Allah hepimize nasip etsin. Doktorum mustafa bahçeci 35 yaşindayim ilk once tedavi icin 7000 civarinda odedik ilaclar harić tabi birde iki kez opu yapildi bu nedenle tekrar odeme yaptik ama onu cok iyi hatirlamasamda yanilmiyorsam 2300. Ben çok memnunum ki bizim durumumuzda oldukça vahimdi ćunku Allaha şükür şimdi bu durumdayizCanım ALLAH hayırlı sağlıklı kucağına almayi nasip etsin benim sana bikaç sorum var Dr kimdi yaş kaç bide memnunmusun ve ne kadara mal oldu? İnşallah bende mustafa Bahçeci dusunuyorum
Çok teşekkürler iyi Dilek'lerin için Can'ım. Birbirimizin güzel haberlerinin alıcağını inşallah buradan.3 embriyoda iyi bir sayi ve aynen dedigin gibi, aslinda sadece bir tane emriyo bile yeterli. Umarim bu sefer tutunacak bebesin sana:) gercekten hep diyorum bu sorunu yasamayan ne demek oldugunu anlayamaz, o yuzden seviyorum bu siteyi. Ayrica bahceci de gercekten iyi bir klinik, guveniyorum onlara. Dualarim seninle...
Çok sevindim senin adına Can'ım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.Bugün 12. Günum kan testi yaptirdim334.67 cikti )))
Çok teşekkür ederim Allah hepimize nasip eder inşallah bebişlerimizi kucağimiza almayı.Çok sevindim senin adına Can'ım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.
Tebrik ederimBugün 12. Günum kan testi yaptirdim334.67 cikti )))
Teşekkür ederim. İnşallah. Evet yine bahceci) Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah.Tebrik ederimSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Yine Mustafa Bahçeci ve yine gerçek olan bir hayal İyiki varlar
Tebrik ederim :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inş. Ben de mustafa beyde tedavi gorüyorum ilk denemem.. Rezerv sorunu olan zor bir hastayım. Sizde problem neydi acabaTeşekkür ederim. İnşallah. Evet yine bahceci) Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Canım aynen allahimin istemesi ve tabiki babcecinin farkı.. Ayrıca canini sıkma uç embriyo kalitesi de iyiyse çok iyi inşallah tutar biran önce anne olursunAllah nasip ettiğinde tek bir yumurtadan bile olur , inşallah bu denemende güzel haberi alırsın. Yaşın da genç daha. Eminim bahçeci hepimizin derdine derman olacak. Benden de 15 yumurta toplandı ama şu an sadece 3 tane embriyo kaldı. Benim de önümüzdeki ay transferim olacak. Daha önce 2 kere başka yerde denedik ama olmadı. İnşallah bu sefer olur.
Tsk ederim. Amin inşallah. Bizde ikiside var sperm sayisi yok gibi ve rezerv azlıgi toplam 4 yumurta toplandi dollendi ve ikisi transfer oldu geriye maleseff kalmadiTebrik ederim :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inş. Ben de mustafa beyde tedavi gorüyorum ilk denemem.. Rezerv sorunu olan zor bir hastayım. Sizde problem neydi acaba
Canım tebrik ederim darısı başımıza inşallahBugün 12. Günum kan testi yaptirdim334.67 cikti )))
Tesekkur ederim . Allah hepimizin yardimcisi olsun yüzümüzu guldursun insallah. Hepimiz ićin çok dua ediyorumCanım tebrik ederim darısı başımıza inşallah
Aynen bende hamile kalınca bir iki defa gidicem sorunsuz bi hamilelikse evime yakın bi kadın dogumcuya giderim diye düşünüyorum zaten başka bi doktorada gitsem eminim arayıp bisey sorduğumda ilgilenirler kliniktekilerŞehir dışında değilim İstanbul' dayım ama bu cumartesi son kez gitmeyi düşünüyorum çünkü mesafe banada uzak geliyor ve artık normal bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. Doğum için takibimin onun yapması daha doğru neticede. Sen gelebiliyorsan hamilelikten sonra bir kez gel. Ondan sonra gelemeyeceğini söylersin diye düşünüyorum. Hemde her muayenede 300 lira fazla geliyor biraz açıkçası zaten yeterince masraf yaptık tedavi aşamasında
Canım sen neden takibi birakiyosun yol yüzünden mi? Bebis kaç ne kadarlik senin??Şehir dışında değilim İstanbul' dayım ama bu cumartesi son kez gitmeyi düşünüyorum çünkü mesafe banada uzak geliyor ve artık normal bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. Doğum için takibimin onun yapması daha doğru neticede. Sen gelebiliyorsan hamilelikten sonra bir kez gel. Ondan sonra gelemeyeceğini söylersin diye düşünüyorum. Hemde her muayenede 300 lira fazla geliyor biraz açıkçası zaten yeterince masraf yaptık tedavi aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?