Haklısin aslinda bende oyle yapiyom ozaman ne yapicami bilemedim de senin kacinci haftaŞehir dışında değilim İstanbul' dayım ama bu cumartesi son kez gitmeyi düşünüyorum çünkü mesafe banada uzak geliyor ve artık normal bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. Doğum için takibimin onun yapması daha doğru neticede. Sen gelebiliyorsan hamilelikten sonra bir kez gel. Ondan sonra gelemeyeceğini söylersin diye düşünüyorum. Hemde her muayenede 300 lira fazla geliyor biraz açıkçası zaten yeterince masraf yaptık tedavi aşamasında
Bende anadolu yakasında oturuorum 6.ayımız bitti çok şükür ama ben hala Aytun hanıma devam ediorum.Doğumumu Aytun hanımın yaptırmasını çok isterdim ama malesef ücretleri çok yüksek bu yüzden Anadolu yakasında evime yakın bir hastanede inşallah doğum yapmayı planlıorum öncesinde görüştüğüm doktorlar var Allah nasip ederse doğuma yakın tekrar görüşeceğim.Ama rutin kontrollerime Aytun hnm dışında hiçbir doktora gitmedim.Çünkü onun kdr iyi takip eden ve üzerine düşen başka bir dr olacağını zannetmiorum.Her aradığımda cevap verio telefonla yönlendiriyor.Geçen hafta karnım ağrıdı Ayrun hnmla görüşüp bşka bi dra gttm kullandığım kalsiyum ilacını ikiye çıkarmamı söyledi aytun hnmla teyitleştim o bana telefonda bşka ilaç verdi ve herşeyi kontrol altına aldı.Şimdi ayın 18 indeki kontrolümüzü beklioruz.Başka bi dra ilaç ve rutin kontrol konusunda bu kdr güvenebileceğimi sanmıorum.Bu yüzden nacizane tavsiyem kontrolleri en azından 6.aya kdr Bahçecide devam etmeniz ilk muayeneden snra 21 gün kontrol süresi içinde çağırıolar ztn o zmn ücret ödenmio yani bir ücretli bir ücretsiz oluo..Yani bizler tesadüfen hamile kalmış insanlar deiliz bu yüzden bebeklerimizi önce Allaha snra iyi bir doktora emanet etmeliyiz :) Allah sağlıklı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahŞehir dışında değilim İstanbul' dayım ama bu cumartesi son kez gitmeyi düşünüyorum çünkü mesafe banada uzak geliyor ve artık normal bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. Doğum için takibimin onun yapması daha doğru neticede. Sen gelebiliyorsan hamilelikten sonra bir kez gel. Ondan sonra gelemeyeceğini söylersin diye düşünüyorum. Hemde her muayenede 300 lira fazla geliyor biraz açıkçası zaten yeterince masraf yaptık tedavi aşamasında
Canım sen neden takibi birakiyosun yol yüzünden mi? Bebis kaç ne kadarlik senin??
Haklısin aslinda bende oyle yapiyom ozaman ne yapicami bilemedim de senin kacinci hafta
Benim 8 hafta bitti 9. hafta içindeyim evet yol sorun oluyor açıkçası ayrıca ben kontrollerimi orda olup doğuma başka yere gidersemde başka sorunlar çıkacaktır. doğum doktorumun takibimi yapması daha mantıklı geliyor bana. Zaten ihtiyacım olduğumda yine Bahçeciye gidebilirim. Doğumada Bahçeciye gidemem ücretler çok fazla. Şimdilik durum bu bende. Cumartesi son kontrolüme gidiyim duruma göre bakıcaz artık napalım.
Benim ilk iki gun 3 embriyom vardi, 3. gun transfere gittigimde biri gelisimini durdurmustu ve geriye kalan 2 taneyi transfer ettiler. Zaten iki transfer edilecekti ama dondurulacak embriyo kalmamis oldu. Eger sordugun boyle birseyse.Slm kizlar yum.toplama dan sonra 3 günde embriyo gelisimleri duraklayan oldumu.. benim öyle oldu ve 5 günde bilgi geldi dondurmak istemediler ve trafsere uygun değil denildi. Yeniden tedaviye baslicaz.böyle bir durum yaşayan var mi aranızda
Selam canım. Iki defa dondurulmuş embriyo transferi yaptirdim. Adetinin 2 veya 3 günü hormon haplarina başliyosun. Rahim kalinligini kontrol ediyorlar. Uygun kalinliga ulastiginda transferi yapiyorlar. Yani genelde adetin 16-19 arasi gunlere geldi benimkisi.Bir suredir sessiz buralar kimse yok mu? Benim de bir sorum var sizlere kizlar. Dondurulmus embriyo transferi oncesinde ne gibi bir hazirlik sureci gerekiyor? ornegin ilac kullaniliyor mu ya da tahlil gerekiyor mu? Ayrica merak ediyorum adet donemine gore ne zaman transfer yapiliyor? Birileri yardimci olabilirse cok memnun olurum. Yurtdisinda oldugum icin istedigim zaman sorularima cevap verecek birini bulmak zor oluyor. Tesekkurler...
Evet sanırım buna benzer benimde yasadigim.. teşekkür ederim ..ikinci adeti beklicem yeni iğne tedavisi için havuzda 1 tane dondurulmuş var onların yanına eklenecek insallahhh sonra kismetse transfer..Benim ilk iki gun 3 embriyom vardi, 3. gun transfere gittigimde biri gelisimini durdurmustu ve geriye kalan 2 taneyi transfer ettiler. Zaten iki transfer edilecekti ama dondurulacak embriyo kalmamis oldu. Eger sordugun boyle birseyse.
Cok tesekkur ederim cevap icin :)Selam canım. Iki defa dondurulmuş embriyo transferi yaptirdim. Adetinin 2 veya 3 günü hormon haplarina başliyosun. Rahim kalinligini kontrol ediyorlar. Uygun kalinliga ulastiginda transferi yapiyorlar. Yani genelde adetin 16-19 arasi gunlere geldi benimkisi.
Rica ederim. Yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.Cok tesekkur ederim cevap icin :)
Hayırlı olsun canım. Allah en kısa zamanda sonuç almayı nasip etsin. Iğnelere mi başladın.Kızlar bugün gittim kliniğe iki haftasonra opu yapılacak, insallah kaliteli yumurtalarım olur çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan
Ben de senin gibi çok tedirginim canım benim ilk denememde olgunlaşmış yumurtam bulunamadı şimdi uzun protokolü deniyoruz cumartesi opu benimde İnşallah güzel kaliteli yumurtalarımız ve emriolarımız olur ve hayırlısıyla bebişlere kavuşuruzKızlar bugün gittim kliniğe iki haftasonra opu yapılacak, insallah kaliteli yumurtalarım olur çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan
Allah yardımcın olsun. Sonucta lazım olan zaten tek embriyo. Ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu yaşayan bilir. Dualarım seninle.Selam kızlar,benimde bu ay transferim olacak aralıkta yani,1 yıldır çok yıprandım,ve bu kadar uğraşa elimde. 1 embriyo var onu verecek doktorum.bende çok korkuyorum bu benim ilk tedavim ve tek embriyom,lütfen tutsun ...nedense çok umutsuzum.çok zor durumum,şansım az.
Sanırım herkeste aynı belirtiler oluyor psikolojikman cokuyor insan hep Olumsuzu düşünüyor allahtan iyi bi merkezdeyiz o konuda icim çok rahat biraz daha az düşünmeye çalışıyorum baklimBen de senin gibi çok tedirginim canım benim ilk denememde olgunlaşmış yumurtam bulunamadı şimdi uzun protokolü deniyoruz cumartesi opu benimde İnşallah güzel kaliteli yumurtalarımız ve emriolarımız olur ve hayırlısıyla bebişlere kavuşuruz
Moralini yüksek tut, Allah yazdıysa eğer tek embriyo ile de olur. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız buradan.Selam kızlar,benimde bu ay transferim olacak aralıkta yani,1 yıldır çok yıprandım,ve bu kadar uğraşa elimde. 1 embriyo var onu verecek doktorum.bende çok korkuyorum bu benim ilk tedavim ve tek embriyom,lütfen tutsun ...nedense çok umutsuzum.çok zor durumum,şansım az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?