- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
çok teşekkür ederim,inşallah...bakalım yarın başlıyorum hayırlısıyla hazırlığa kontrol var.Moralini yüksek tut, Allah yazdıysa eğer tek embriyo ile de olur. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız buradan.
aynen stres oluyor ister istemez ben de fazla düşünmemeye çalışıyorum hakkımzda hayırlısı bakalımSanırım herkeste aynı belirtiler oluyor psikolojikman cokuyor insan hep Olumsuzu düşünüyor allahtan iyi bi merkezdeyiz o konuda icim çok rahat biraz daha az düşünmeye çalışıyorum baklim
tek embrio ile hamile kalan bir sürü kişi var moralini yüksek tut canım hayırlısıyla rabbim nasip eder ve yüzünü güldürür inşallahSelam kızlar,benimde bu ay transferim olacak aralıkta yani,1 yıldır çok yıprandım,ve bu kadar uğraşa elimde. 1 embriyo var onu verecek doktorum.bende çok korkuyorum bu benim ilk tedavim ve tek embriyom,lütfen tutsun ...nedense çok umutsuzum.çok zor durumum,şansım az.
Aynen canım hakkimizda hayırlısı düşünmemek lazim evet haklisin bnm doktorum mustafa bey seninki kim?aynen stres oluyor ister istemez ben de fazla düşünmemeye çalışıyorum hakkımzda hayırlısı bakalım
senin doktorun kim canım?
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. Inşallah sonu iyi olur. Kendine dikkat et beslenmene falan ve moralini yüksek tut.kızlar selam,kontrolden çıktım herşey yolun dedi dr.estrofem ile başladık bakalım 1.12 de kontrol ondan sonra transfer inşallah.
Erbil bey canimAynen canım hakkimizda hayırlısı düşünmemek lazim evet haklisin bnm doktorum mustafa bey seninki kim?
Kızlar banada dua etsenize bnmde yakin zamanda ölüm var destek olalım birbirimizeKızlar 41 hamileye 1 ayetel kürsi okutmak iyiymiş. Hamile olanlar benim için 1 ayetel kürsi okuyup, bana okuduğunu söyleyebilir mi.
Erbil byde çok iyi bi doktor cnm bn mustafa beyde laparoskopi oldum onda devam ettim diğer tercihimde erbil beydi bnmdeErbil bey canim
Ben okudum canım Allah kabul etsin inşallah.Kızlar 41 hamileye 1 ayetel kürsi okutmak iyiymiş. Hamile olanlar benim için 1 ayetel kürsi okuyup, bana okuduğunu söyleyebilir mi.
Ben de memnunum kendisinden canim bu gün opu günü hayirlisi insallah bu sefer olacakk:):)Erbil byde çok iyi bi doktor cnm bn mustafa beyde laparoskopi oldum onda devam ettim diğer tercihimde erbil beydi bnmde
Saol Can'ım benim Allah kabul etsinBen okudum canım Allah kabul etsin inşallah.
Ben okudum. Allah kabul etsin insallahKızlar 41 hamileye 1 ayetel kürsi okutmak iyiymiş. Hamile olanlar benim için 1 ayetel kürsi okuyup, bana okuduğunu söyleyebilir mi.
Saol Can'ım çok saol, Allah kabul etsinBen okudum. Allah kabul etsin insallah
merhaba ben Güvenç beydeyim çok memnunumMerhaba,bende bahceci fulya da tedaviye baslamak istiyorum,hep guzel yorumlar goruyorum ve dr erbil yagmur 'u tavsiye ettiler ,birde sizin fikirlerinizi almak isterim
Tedavin ne asamada canim,merhaba ben Güvenç beydeyim çok memnunum
merhaba bende Erbil beyin hastasıyım kendisinden çoook memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.hastalarına ve işine değer veren bir doktor.tanıyıpta memnun kalmayan sevmeyen yoktur.hasta psikolojisinden çok iyi anlayan,hastaları için elinden gelenin en iyisini yapan bir hekim.hastalaları ile arkadaş gibidir.Merhaba,bende bahceci fulya da tedaviye baslamak istiyorum,hep guzel yorumlar goruyorum ve dr erbil yagmur 'u tavsiye ettiler ,birde sizin fikirlerinizi almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?