Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sanırım herkeste aynı belirtiler oluyor psikolojikman cokuyor insan hep Olumsuzu düşünüyor allahtan iyi bi merkezdeyiz o konuda icim çok rahat biraz daha az düşünmeye çalışıyorum baklim
aynen stres oluyor ister istemez ben de fazla düşünmemeye çalışıyorum hakkımzda hayırlısı bakalım
senin doktorun kim canım?

tek embrio ile hamile kalan bir sürü kişi var moralini yüksek tut canım hayırlısıyla rabbim nasip eder ve yüzünü güldürür inşallah

Strese girmeyin arkadaşlar çok yumurtada toplansa size verilen bir yada iki embriyo. Benim dondurulmuş 5 embriyom vardı birini transfer ettiler diğerlerinden biri gelişimini durdurdu 3 adet tekrar dondurttuk. Ancak rabbime şükür transfer edilen tek embriyo tuttu. Rabbim izin vericekse bitanesi yeterli zaten siz yeterki önce Allah'a sonra doktorlarınıza güvenin ve bol bol dua edin. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Hepimize bu annelik duygusunu tattırsın.

aynen stres oluyor ister istemez ben de fazla düşünmemeye çalışıyorum hakkımzda hayırlısı bakalım
senin doktorun kim canım?
Aynen canım hakkimizda hayırlısı düşünmemek lazim evet haklisin bnm doktorum mustafa bey seninki kim?

Kızlar 41 hamileye 1 ayetel kürsi okutmak iyiymiş. Hamile olanlar benim için 1 ayetel kürsi okuyup, bana okuduğunu söyleyebilir mi.

Kızlar 41 hamileye 1 ayetel kürsi okutmak iyiymiş. Hamile olanlar benim için 1 ayetel kürsi okuyup, bana okuduğunu söyleyebilir mi.
Kızlar banada dua etsenize bnmde yakin zamanda ölüm var destek olalım birbirimize

Merhaba,bende bahceci fulya da tedaviye baslamak istiyorum,hep guzel yorumlar goruyorum ve dr erbil yagmur 'u tavsiye ettiler ,birde sizin fikirlerinizi almak isterim
merhaba bende Erbil beyin hastasıyım kendisinden çoook memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.hastalarına ve işine değer veren bir doktor.tanıyıpta memnun kalmayan sevmeyen yoktur.hasta psikolojisinden çok iyi anlayan,hastaları için elinden gelenin en iyisini yapan bir hekim.hastalaları ile arkadaş gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…