- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
aralık ilk haftası transfer olcam ben ama 1 yıldır tedavim devam ediyor,ancak transfere geldim;-))Tedavin ne asamada canim,
Canım bnde mustafa beyin hastasiyim klinik çok iyi doktorları olsun hemşireleri olsun zaten tüp bebekte labaratuvar com önemli ve buranın labaratuvarida çok çok iyiMerhaba,bende bahceci fulya da tedaviye baslamak istiyorum,hep guzel yorumlar goruyorum ve dr erbil yagmur 'u tavsiye ettiler ,birde sizin fikirlerinizi almak isterim
Merhaba,öncelikle hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah..Ben bahçecide Mustafa Bahçecinin hastasıyım ilk tüp bebek denememde çok şükür ikiz bebeklerime hamile kaldım..Klinik genel olarak çok iyi Mustafa bey bu işin duayeni ve klinikte tüm doktorlar aynı tedavi yollarını uyguluo.Erbil beyin de çok hastası var ve herkes çok memnun ve sonuçları çoğunlukla pozitif..Yani bahçecide istediğin doktora gönül rahatlığıyla gidebilirsinMerhaba,bende bahceci fulya da tedaviye baslamak istiyorum,hep guzel yorumlar goruyorum ve dr erbil yagmur 'u tavsiye ettiler ,birde sizin fikirlerinizi almak isterim
Ayy hadi insallah hayirli bebis haberlerini aliriz :))kelebek7977,ilk denemen mi peki ve tedavi neden bu kadar uzun surduaralık ilk haftası transfer olcam ben ama 1 yıldır tedavim devam ediyor,ancak transfere geldim;-))
Tebrik ederim canimm,darisi basimiza tesekkur ederimmMerhaba,öncelikle hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah..Ben bahçecide Mustafa Bahçecinin hastasıyım ilk tüp bebek denememde çok şükür ikiz bebeklerime hamile kaldım..Klinik genel olarak çok iyi Mustafa bey bu işin duayeni ve klinikte tüm doktorlar aynı tedavi yollarını uyguluo.Erbil beyin de çok hastası var ve herkes çok memnun ve sonuçları çoğunlukla pozitif..Yani bahçecide istediğin doktora gönül rahatlığıyla gidebilirsinAllah yardımcın olsun inşallah..
Evet arastirdim baya acibadem den daha iyibahceci,baakalim ins hayirlisi olur,senin sonuc bellimi yoksa tedavin devammi edyor,bisi daha sormqk isterim ucret nedir:)Canım bnde mustafa beyin hastasiyim klinik çok iyi doktorları olsun hemşireleri olsun zaten tüp bebekte labaratuvar com önemli ve buranın labaratuvarida çok çok iyi
çok teşekkür ederim,evet ilk denemem,tedavinin uzun sürme sebebi,benim sıkıntım amh 0,42 ,fsh 22 lerde geziyo,yumurta rezervi az oldukça,bazı ay yumurta olmuyor,olduğu zamanda en fazla 2 yada 3 yumurta oldu iğnelrler ancak teki büyüdü,o tek yumurtayla 5 kez opu oldum 3 defasında boş çıktı,birinde 1 tane dondurduk,birindede bozuk döllendi donduralamadı,aralardaki aylarda da kist oldu aspire ettik ,yani rezerv az olduğu için havuz yöntemi uyguladık biz şansı artırmak ve fazla embriyo oluşturmak için ama çok zor bir hasta olduğum için işte anlattığım gibi oldu,o sebep bu kadar uzun sürdü,artık tek yumurtayla opuya girip risk almadık maddi,manevi çok zorlandık,doktorumda bu tek embriyomun şansına bakalım dedi,sonrasını sonra düşünürüz diye.Ayy hadi insallah hayirli bebis haberlerini aliriz :))kelebek7977,ilk denemen mi peki ve tedavi neden bu kadar uzun surdu
Off off canim gecicek ve biticek insallah,bebegini kucagina aldiginda bu tedavi sureci aklina bile gelmeyecek,haberdar et bizi canim benimçok teşekkür ederim,evet ilk denemem,tedavinin uzun sürme sebebi,benim sıkıntım amh 0,42 ,fsh 22 lerde geziyo,yumurta rezervi az oldukça,bazı ay yumurta olmuyor,olduğu zamanda en fazla 2 yada 3 yumurta oldu iğnelrler ancak teki büyüdü,o tek yumurtayla 5 kez opu oldum 3 defasında boş çıktı,birinde 1 tane dondurduk,birindede bozuk döllendi donduralamadı,aralardaki aylarda da kist oldu aspire ettik ,yani rezerv az olduğu için havuz yöntemi uyguladık biz şansı artırmak ve fazla embriyo oluşturmak için ama çok zor bir hasta olduğum için işte anlattığım gibi oldu,o sebep bu kadar uzun sürdü,artık tek yumurtayla opuya girip risk almadık maddi,manevi çok zorlandık,doktorumda bu tek embriyomun şansına bakalım dedi,sonrasını sonra düşünürüz diye.
adetin 2.günü gittiğinde muayne yapıyor yumurta varsa ona gçre iğnelere başlanıyor,yaklaşık 12 gün sürüuor,12 ile 14 gün arası topluyor durumuna göreOff off canim gecicek ve biticek insallah,bebegini kucagina aldiginda bu tedavi sureci aklina bile gelmeyecek,haberdar et bizi canim benimbende basladigimda hbr weririm:) bu arada ilk muayene ye gittigimde adet durumum nasil olacak yani adetin ikinci gunumu yoksa bittikten sonra mi ilk muayeneyi yqpiyorlar
Ben mustafa beyin hastasiyim cok memnunum ilgi alaka işini cok iyi bilen kisiler bahceci fulyada tum drlarin cok iyi oldugunu dusunuyorumMerhaba,bende bahceci fulya da tedaviye baslamak istiyorum,hep guzel yorumlar goruyorum ve dr erbil yagmur 'u tavsiye ettiler ,birde sizin fikirlerinizi almak isterim
Merhaba,Ben de güvenç beyin hastasıyım,başka merkezde iki kere aşılama yaptırdım tutmadı sonra güvenç beye geldim ve amh testi yaptırdık ve sonuç 0,22 çıktı... 5 yumurtamdan sadece biri döllendi 3 hücreli doktor havuza geçeceğini söyledi bakalım Cumartesi gidicem doktora ben 29 yaşımdayım,siz kaç yaşındasınız ??çok teşekkür ederim,evet ilk denemem,tedavinin uzun sürme sebebi,benim sıkıntım amh 0,42 ,fsh 22 lerde geziyo,yumurta rezervi az oldukça,bazı ay yumurta olmuyor,olduğu zamanda en fazla 2 yada 3 yumurta oldu iğnelrler ancak teki büyüdü,o tek yumurtayla 5 kez opu oldum 3 defasında boş çıktı,birinde 1 tane dondurduk,birindede bozuk döllendi donduralamadı,aralardaki aylarda da kist oldu aspire ettik ,yani rezerv az olduğu için havuz yöntemi uyguladık biz şansı artırmak ve fazla embriyo oluşturmak için ama çok zor bir hasta olduğum için işte anlattığım gibi oldu,o sebep bu kadar uzun sürdü,artık tek yumurtayla opuya girip risk almadık maddi,manevi çok zorlandık,doktorumda bu tek embriyomun şansına bakalım dedi,sonrasını sonra düşünürüz diye.
Aynen canım. Sana katılıyorum bnde mustafâa beyin hastasiyim ama diğer doktorlarida arada görüyorum hepsi isini çok seven insanlarBen mustafa beyin hastasiyim cok memnunum ilgi alaka işini cok iyi bilen kisiler bahceci fulyada tum drlarin cok iyi oldugunu dusunuyorum
Çok gencmissin canım daha sizde sorun neydi ?Merhaba,Ben de güvenç beyin hastasıyım,başka merkezde iki kere aşılama yaptırdım tutmadı sonra güvenç beye geldim ve amh testi yaptırdık ve sonuç 0,22 çıktı... 5 yumurtamdan sadece biri döllendi 3 hücreli doktor havuza geçeceğini söyledi bakalım Cumartesi gidicem doktora ben 29 yaşımdayım,siz kaç yaşındasınız ??
ben 36 yaşındayım,benimde tek embiyom var 4 hücreli 2.gün dondurdu bu tedavi ilk başladığımdaydı 3 yumurtadan 1 i döllenmişti benimde,ben haftaya inşallah transfer olcam bana havuz yaptı ama 8 ayda bir tane bile bulamadık embriyo,şansızdım yani çok...sen tavsiyeyle mi tesadüfen mi gittin güvenç beyeMerhaba,Ben de güvenç beyin hastasıyım,başka merkezde iki kere aşılama yaptırdım tutmadı sonra güvenç beye geldim ve amh testi yaptırdık ve sonuç 0,22 çıktı... 5 yumurtamdan sadece biri döllendi 3 hücreli doktor havuza geçeceğini söyledi bakalım Cumartesi gidicem doktora ben 29 yaşımdayım,siz kaç yaşındasınız ??
Araştırmalarım sonucu karar verdim,bu aralar psikolojik olarak kötüyüm Hakkımızda Herşeyin Hayırlısı bakalım ne olacak inşallah gebe kalırsınben 36 yaşındayım,benimde tek embiyom var 4 hücreli 2.gün dondurdu bu tedavi ilk başladığımdaydı 3 yumurtadan 1 i döllenmişti benimde,ben haftaya inşallah transfer olcam bana havuz yaptı ama 8 ayda bir tane bile bulamadık embriyo,şansızdım yani çok...sen tavsiyeyle mi tesadüfen mi gittin güvenç beye
Sorun yok denmişti ama benim amh değerim 0,22 çıktı o YüzdenÇok gencmissin canım daha sizde sorun neydi ?
hiç moral bozmak yok,bak ben 1 yıldır uğraşıyorum,bazı arkadaşlar daha fazla bazıları daha az,Güvenç beyinde dediği gibi SABIR ,biz zor hastalarız,önce Allah sonra doktorumuza emanetiz.Araştırmalarım sonucu karar verdim,bu aralar psikolojik olarak kötüyüm Hakkımızda Herşeyin Hayırlısı bakalım ne olacak inşallah gebe kalırsın
Tabii ki de öyle Allah yardımcımız olsun,peki neden 8 ayda hiç yumurta olmadı bu süreçte ilaç Değişikliği ya da doz artışı yapmışmıydı??hiç moral bozmak yok,bak ben 1 yıldır uğraşıyorum,bazı arkadaşlar daha fazla bazıları daha az,Güvenç beyinde dediği gibi SABIR ,biz zor hastalarız,önce Allah sonra doktorumuza emanetiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?