Moralini bozma lutfen ben 35 yasindayim ve benim yumurta rezervim cok azdi esim de problem vardi ve nerdeyse tedavi icin kabul edilmeyecektik cok umutsuzduk Allaha sukur su anda hersey cok iyi bazen umutsuzluga dusuyor insan tabiki ama moral cok onemli iyi dusunmeye calis insallah hersey cok guzel olurAraştırmalarım sonucu karar verdim,bu aralar psikolojik olarak kötüyüm Hakkımızda Herşeyin Hayırlısı bakalım ne olacak inşallah gebe kalırsın
Moralini bozma lutfen ben 35 yasindayim ve benim yumurta rezervim cok azdi esim de problem vardi ve nerdeyse tedavi icin kabul edilmeyecektik cok umutsuzduk Allaha sukur su anda hersey cok iyi bazen umutsuzluga dusuyor insan tabiki ama moral cok onemli iyi dusunmeye calis insallah hersey cok guzel olur
Tsk ederim. Amin inşallah. 1. De 3 daha sonra 1 toplandi donduruldu bizimkiler 3. gun 2 tane transfer edildi. Mustafa bey doktorumuz.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Sizde kaç yumoş toplandı ve kaçıncı gün transfer edildi
Doktorunuz kimdi benimki Erbil bey
Niye iki sefer toplandıTsk ederim. Amin inşallah. 1. De 3 daha sonra 1 toplandi donduruldu bizimkiler 3. gun 2 tane transfer edildi. Mustafa bey doktorumuz.
Ilkinde 3 tane toplaninca mustafa bey bir kez daha opu yapilorsa daha iyi olacagini dusundu hakliydi cunku daha kaliteli olma ihtimali oluyor. Bu nedenle iki kez yapildi dördude dollendi ikisi cok daha kaliteliydi onlar transfer yapildiNiye iki sefer toplandı
Benimde üçü döllendi bugün üçüncü gün ama beşinci güne gidilip cgh yapılacak benim doktorum Erbil bey
Maşallah Allah kucağimiza sağlikla almayi nasip eder insalah. Ben senden 1 hafta onceyim Allah yardimcimiz olsun.merhaba kızlar benım donmuş embriyolarım vardı 3.tüp denememde mustafa hocanın uğurlu elleri ile hamile kaldım.ümidinizi kaybetmeyin...
Selam kızlar,benimde bu ay transferim olacak aralıkta yani,1 yıldır çok yıprandım,ve bu kadar uğraşa elimde. 1 embriyo var onu verecek doktorum.bende çok korkuyorum bu benim ilk tedavim ve tek embriyom,lütfen tutsun ...nedense çok umutsuzum.çok zor durumum,şansım az.
Inşallah tutar,sonucu bildirirsen sevinirim
denemezmi ,doz yükseltti,farklı iğne kullandık,düşük doz verdi,natural siklus denedik,sadece klomen le denediğimiz oldu,klomen+iğne denediğimiz oldu,adet dışında farklı günlerde kontrole çağırdı,yani anlayacağın her yolu denedi güvenç bey sağolsun ama işte bazı ay ya büyümedi,yada büyüyen tek yumurta 3 kez boş çıktı,bazı ay yumurta yoktu usg de hiç,bazı ay kist oldu...Tabii ki de öyle Allah yardımcımız olsun,peki neden 8 ayda hiç yumurta olmadı bu süreçte ilaç Değişikliği ya da doz artışı yapmışmıydı??
hamile haberini ilk annem aldiginda ablama neden boyle birsey yaptin ya kardesinin tutsaydi ben hanginize kosucaktim demis.ayri sehirlerde yasiyoruz.ve ilk cocugunu tamamen annem buyuttu.baska sehirlere tayin oldular annem pesinden gitti.annem gidemediginde ben ve diger kardesim baktik.ailecek seferber olduk.geceleri uykusunun bolunmesini istemedigi icin gece 10 den sonra odasina cekilip uyuyan bi tip dusunun.cocuga kim bakarsa baksin.annem yapma 2.yi bakamiyorsun diyordu ona hep.bozuluyordu boyle dusunmesine.esi ablamin uyku probleminden dolayi cocuga cok bakmisligi var ve kesinlikle istemiyorlardi konuşuyoduk herzaman.kaza degilmis kendisi soyledi.isteyerek yapmislar.benim donmus embriyolarim var onumuzdeki ay gidicegimi biliyor.ben burda tam ifade edemiyirum sanirim ben aslinda ileride yasayacagim seyler icin uzgunum.yoksa art niyette olsa ablam.yegenim de canimin ici.ama ona boyle birseyi asla asla yapmazdim.cok buyuk sinavlardan geciyoruz hepimiz..allah dayanma gücü versin
Maşallah Allah kucağimiza sağlikla almayi nasip eder insalah. Ben senden 1 hafta onceyim Allah yardimcimiz olsun.
İlk önce çok dua et. Bende de hic belirti yok ćok iyim sadece halsizlik aytun hnm problem yok korkma bulanti olmamasi kotu birsey degil dedi gecen persembe kalp atisini diyduk cok sukur ama bende hala tedirginim ya tekrar gittigimizde kalp atisini duymassak diye beklicez insallah hicbirimiz kotu haber almayiz ama bu olumsuz haberleri aslinda cok okumamak gerekiyor ne kadar cok bilirsek okadar olumsuz dusunuyoruz bende dahil.Amin inşallah canım yüreğim bu ara ağzımda çok olumsuz şeyler okuyorum yok kalp atışı duranlar yok bebek olusmayanlar kızıyorum kendimebende sabah bulantı kusma hiç bi belirti yok bu pztsi kesemizi gördük ama kalp atisini daha duymadık siz duydunuz mu?belirtiler var mı?
Anladım sağlık olsun,vardır bunda da bir hayır ..denemezmi ,doz yükseltti,farklı iğne kullandık,düşük doz verdi,natural siklus denedik,sadece klomen le denediğimiz oldu,klomen+iğne denediğimiz oldu,adet dışında farklı günlerde kontrole çağırdı,yani anlayacağın her yolu denedi güvenç bey sağolsun ama işte bazı ay ya büyümedi,yada büyüyen tek yumurta 3 kez boş çıktı,bazı ay yumurta yoktu usg de hiç,bazı ay kist oldu...
İlk önce çok dua et. Bende de hic belirti yok ćok iyim sadece halsizlik aytun hnm problem yok korkma bulanti olmamasi kotu birsey degil dedi gecen persembe kalp atisini diyduk cok sukur ama bende hala tedirginim ya tekrar gittigimizde kalp atisini duymassak diye beklicez insallah hicbirimiz kotu haber almayiz ama bu olumsuz haberleri aslinda cok okumamak gerekiyor ne kadar cok bilirsek okadar olumsuz dusunuyoruz bende dahil.
Kızlar hiç olumsuz şeylere bakmayın.Ben ilk haftalarda aytun hnma kontrole gidene kadar arada doktora gidip kalp atışlarını dinliodum rahatlıodum..Kanamamda oldu aralılarla 12. Haftaya kdr ama snra hepsi geçti çnkü aytun hnm ilaçlarımızı çok güzel ayarlıo ve önce Allahın izni snra onların yardımıyla bebişlerimiz bize tutunuoAmin inşallah canım yüreğim bu ara ağzımda çok olumsuz şeyler okuyorum yok kalp atışı duranlar yok bebek olusmayanlar kızıyorum kendimebende sabah bulantı kusma hiç bi belirti yok bu pztsi kesemizi gördük ama kalp atisini daha duymadık siz duydunuz mu?belirtiler var mı?
Dondurulmus öncesi yasak değil canım BN öyle biliyorum ama cinsel perhiz onerdilerse özellikle dikkat et bnm eşim sperm verecekti o zaman doktorum mustafa bey söylemiştiKızlar bişi soracaktım,dondurulmuş embriyo transfer öncesi ilişki yasakmı transfer gününe kadar,belki doğalından yakalarmıyım diye merak ettim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?