Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Allah sabır versin cnm. Kalplerinin neden durduğu belli mi bebeklerin. 3 aydan sonra risk azalıyo diye seviniyoruz ama bizde risk hiç azalmıcak galiba

Sizde sıkıntı neydi acaba ?? Bir de havuz da kaç tane embriyonuz var ?? Bana da havuz yapılacak ta ??

merha ben daha yenıyım burada ve bahcecı fulyaya gıtmek istiyorum fıyatlardan bılgım yok malesef lapaoskopi hıstereskobı olupta fıyatlardan haberi olan varmııı

kızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?

Inşallah Rabbim kucağını doldurur çok sevindim Herşeyin yolunda gitmesine inşallah böyle de gider..

merha ben daha yenıyım burada ve bahcecı fulyaya gıtmek istiyorum fıyatlardan bılgım yok malesef lapaoskopi hıstereskobı olupta fıyatlardan haberi olan varmııı
Ben de laparoskopi histereskopi(ne haltsa) olacagim bu Aralik ayinda ancak ilk kontrolum 7'sinde. Bana bugune kadar birbirinden farkli bir suru fiyat verdiler, ben de tam bilmiyorum tam kaca patlayacak. Doktorun soyledigi 3000-5000 arasi. Agustos ayinda 5600 demislerdi, gecen email ile yeniden sordum 1900 dediler. Al bakalim neye inanirsan. Yurtdisinda oldugum icin zor iletsim kuruyorum onlarla. Bir hafta sonra sana tam fiyat verebilirim umarim :)

Bende ayni sekilde fiyat alamadim 5000 7000 arasi dediler ve bana epey pahali geldi arkadasim.sislide muaynehanesi.olan osman ozyurta gidiyordu.ameliyatta oldu ve cok.memnundu sali gunune randevu aldim bu arada ameliyatlarini bayrampasa kolan hastanesinde yapiliyor yeni ve temiz bir hastane fiyatida 2500 tl insallah bende bu ay ameliyat olacagim ve bu durumdan kurtulacagim bilmiyorum sizi ama ben cok uzuluyorum

Nasil bir ameliyat zormu bilemem agrilimida bilemem ama yasayip horecegiz korkuyorum fakat korkunun ecele faydasi yok

Nasil bir ameliyat zormu bilemem agrilimida bilemem ama yasayip horecegiz korkuyorum fakat korkunun ecele faydasi yok
Bende kucuk bir polip var. Cok kisa bir islem olacagini soylediler. Buyuk ihtimalle yumurta toplama sirasinda yapilacak boylelikle bir anestesi ile iki is birden bitecek. Uyandikdan kisa bir sure sonra eve donecegimi soylediler, korkulacak bir sey degil, ama tabi sendeki problem nedir bilmiyorum.

Kızlar ben geçen ay era testi yaptırmıştım. Sonucunda 5. Gün için transfere uygun olduğu çıktı. Önümüzdeki ay transfer için dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Benim cd 56 değerim yüksek olduğu için intralipid serum tedavisi uygulanacak. Serum hangi aşamada veriliyor, daha önce serum tedavisi gören var mı aranızda.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Sonucunda pozitif olsun inşallahhhhhhh ... Transferden sonra bol bol su iç,ilk iki gün yat ihtiyaçların dışında kalkma,ananas ye :) Allah yardımcın olsun

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Sonucunda pozitif olsun inşallahhhhhhh ... Transferden sonra bol bol su iç,ilk iki gün yat ihtiyaçların dışında kalkma,ananas ye :) Allah yardımcın olsun
canım çok teşekkürler,inşallah güzel haberler verebilirim...

benımkı oyle kısa surecegını sanmıyorum 1 2 saat surer galıba bılmmemekte kotu bıryerde basına ne gelcek kımbılır

Allah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider. Benimde 26 ekimde transferim oldu 2 gun ozellikle yattim ananas yedim kabiz olmamaya calis bol su ic hasta da olma birde moralini yuksek tut. Insallah hayirli haberlerini aliriz.

Allah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider. Benimde 26 ekimde transferim oldu 2 gun ozellikle yattim ananas yedim kabiz olmamaya calis bol su ic hasta da olma birde moralini yuksek tut. Insallah hayirli haberlerini aliriz.
çok teşekkürler,hayırlı olsun şimdi görüdm gebelik takvimini;-))Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,senin dr.kimdi?mustafa bey mi?kaçıncı gün test yaptın,

çok teşekkürler,hayırlı olsun şimdi görüdm gebelik takvimini;-))Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,senin dr.kimdi?mustafa bey mi?kaçıncı gün test yaptın,
Tsk ederim. Amin insallah. Dr mustafa bey 15. gun yap dediler ama ben dayanamadim erken yaptim 12.gun cikti cok sukur 9. Gunu leke seklinde kanamam olmustu tutmadi demekki dedim bu nedenle erken yaptim aslinda erken ogreniyimde daha fazla umitlenmiyim dedim ama yanilmisim iyikide yanilmisim)darisi başina insallah

KIZLAR MERHABA 3 AY ÖNCE GÜVENÇ BEYDE AŞILAMA YAPTIRDIM MALESEF OLMADI.OCAKTA TÜP BEBEK İÇİN MUSTAFA BEYE GİDECEKTİM.BU SÜREÇTE HAZIRLIK OLSUN TÜP BEBEĞE DİE YUMURTALARIMI KALİTESİNİ ARTTTIRMAK İÇİN VİTAMİNLER KULLANDIM BU AY KENDİLİĞİNDEN GELDİ MUCİZEM.RABBİM İNŞALLAH HEPİNİZE EN KISA ZAMANDA NASİP EDER.BAHÇECİ ÇOK DOĞRU BİR MERKEZ KIZLAR ÇOKDOĞRU YERDESİNİZ

aaa çok güzel bir haber bu,bende güvenç beyle yarın transfer olcam,gözünaydın arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…