- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
UĞURLU GELSİNN SANADA ARKADAŞIM GÜVENÇ BEY İNŞALLAH. 15 GÜN ÇOK HEYECANLI GEÇECEK SENİN İÇİN SAKİN OL HİÇ STRESS YAPMA.İLK DENEMEN Mİ?aaa çok güzel bir haber bu,bende güvenç beyle yarın transfer olcam,gözünaydın arkadaşım.
SAĞOL CANIM,EVET İLK DENEMEM.ÇOK GÜVENİYORUM DOKTORUMA VE UĞURUNAUĞURLU GE
UĞURLU GELSİNN SANADA ARKADAŞIM GÜVENÇ BEY İNŞALLAH. 15 GÜN ÇOK HEYECANLI GEÇECEK SENİN İÇİN SAKİN OL HİÇ STRESS YAPMA.İLK DENEMEN Mİ?
Merhaba benim de yumurta rezervim azmış. Ve esimde de sperm sorunu var. Yaşım 27 sizin kaçıncı denemede tuttu acaba. Bu arada hayırlı olsun...Moralini bozma lutfen ben 35 yasindayim ve benim yumurta rezervim cok azdi esim de problem vardi ve nerdeyse tedavi icin kabul edilmeyecektik cok umutsuzduk Allaha sukur su anda hersey cok iyi bazen umutsuzluga dusuyor insan tabiki ama moral cok onemli iyi dusunmeye calis insallah hersey cok guzel olur
Hayırlı olsun tedavin. Dr ve merkez iyi seçim.Arkadaşlar merhababiz de tüp bebek tedavisine başlayacağız iyi bir merkez arıyoruz. Dün medicanaya gittik ama kendimzi,daha da kötü hissettik sanki urun tanıtımı yapıyor gibiydiler. Ve insan pozitif cümleler duymak istiyor ama daha çok negatif enerji aldık. Cumartesi bahçeci fulya güvenç beyle randevumuz var. Eşimin sperm sayısı çok düşük ve varikosel var. Bende de erken menopoz çıktı doktorlar hiç vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin dedi direkt. Sizlerin durumu nedir sizce umutlanmali mıyız ve kaçıncı denemede pozitif gördünüz? Kusura bakmayın ben çok tecrubesizim kafamda deli sorular....
Çok teşekkür ederim. Siz de mi orada tedaviye basladiniz ya da baslayacaksiniz?Hayırlı olsun tedavin. Dr ve merkez iyi seçim.
Şimdi gördüm yukarda transfer surecindesiniz herhalde? İnşallah güzel sonuç alırsınızÇok teşekkür ederim. Siz de mi orada tedaviye basladiniz ya da baslayacaksiniz?
Benim yarın transferim var Güvenç beyle1 yıldır tedavideyim ben.Çok teşekkür ederim. Siz de mi orada tedaviye basladiniz ya da baslayacaksiniz?
Benim yarın transferim var Güvenç beyle1 yıldır tedavideyim ben.[/QUOTE
Ne için tedavi görüyorsunuz 1 yıldır? Yanı rahatsızlığının nedir? Özel değilse...
Benim de yumurta rezervim az. Siz amh testi yapirdiniz mi? İnşallah ilk denemede gelir bebeginizRezerv azlığı ,yumurta zor buluyoruz,1 yıl olma sebebi tek embriyo yapabildik ,her ay gittim doktora her ay iğne ilaç hep bir sorun çıktı.
Evet 0,42 .inşallah,Güvenç beydesin sanırım başlıcan yani.tanıyınca anlıcan ne kadar haklı olduğumu,mükemmel bir insandır.Benim de yumurta rezervim az. Siz amh testi yapirdiniz mi? İnşallah ilk denemede gelir bebeginiz
İnşallahEvet 0,42 .inşallah,Güvenç beydesin sanırım başlıcan yani.tanıyınca anlıcan ne kadar haklı olduğumu,mükemmel bir insandır.
Cok tesekkur ederim. Bizim 1. Denememizde tuttu Allaha çok şukur. Zorlu bir sureç bazen gercekten ümitsizlige kapildik ama şukur simdilik hersey cok iyi.Merhaba benim de yumurta rezervim azmış. Ve esimde de sperm sorunu var. Yaşım 27 sizin kaçıncı denemede tuttu acaba. Bu arada hayırlı olsun...
Bize de olma ihtimali cok az herkeste %30 sa sizde %10 belki daha az yapalim ama cok umitlenmeyin dedi dr. Ama Allah nasip edince oluyo.İnşallahbiz daha geçen hafta öğrendik normal yollardan bebek sahibi olamayacigimizi ve doktorlar çok olumsuz konuştu. Gerçekten güvenmek istiyoruz artık. Çok teşekkür ederim
yaa çok sevindim peki sizin yaşınız kac?Bize de olma ihtimali cok az herkeste %30 sa sizde %10 belki daha az yapalim ama cok umitlenmeyin dedi dr. Ama Allah nasip edince oluyo.
Ben 35 yasindayim. Merak ettigin birseyler olursa herzamn yardimci olmaya calisirimyaa çok sevindim peki sizin yaşınız kac?
Çok teşekkür ederim ben 27 yaşındayım 10.37 cikti fsh degerim. senin kaçtı? bir de eşinin de problemi var mıydı?Ben 35 yasindayim. Merak ettigin birseyler olursa herzamn yardimci olmaya calisirim
Kızlar ben geçen ay era testi yaptırmıştım. Sonucunda 5. Gün için transfere uygun olduğu çıktı. Önümüzdeki ay transfer için dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Benim cd 56 değerim yüksek olduğu için intralipid serum tedavisi uygulanacak. Serum hangi aşamada veriliyor, daha önce serum tedavisi gören var mı aranızda.[/QUOTMm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?