Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar merhaba biz de tüp bebek tedavisine başlayacağız iyi bir merkez arıyoruz. Dün medicanaya gittik ama kendimzi,daha da kötü hissettik sanki urun tanıtımı yapıyor gibiydiler. Ve insan pozitif cümleler duymak istiyor ama daha çok negatif enerji aldık. Cumartesi bahçeci fulya güvenç beyle randevumuz var. Eşimin sperm sayısı çok düşük ve varikosel var. Bende de erken menopoz çıktı doktorlar hiç vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin dedi direkt. Sizlerin durumu nedir sizce umutlanmali mıyız ve kaçıncı denemede pozitif gördünüz? Kusura bakmayın ben çok tecrubesizim kafamda deli sorular....

Merhaba benim de yumurta rezervim azmış. Ve esimde de sperm sorunu var. Yaşım 27 sizin kaçıncı denemede tuttu acaba. Bu arada hayırlı olsun...

Hayırlı olsun tedavin. Dr ve merkez iyi seçim.

Rezerv azlığı ,yumurta zor buluyoruz,1 yıl olma sebebi tek embriyo yapabildik ,her ay gittim doktora her ay iğne ilaç hep bir sorun çıktı.

Evet 0,42 .inşallah,Güvenç beydesin sanırım başlıcan yani.tanıyınca anlıcan ne kadar haklı olduğumu,mükemmel bir insandır.
İnşallah biz daha geçen hafta öğrendik normal yollardan bebek sahibi olamayacigimizi ve doktorlar çok olumsuz konuştu. Gerçekten güvenmek istiyoruz artık. Çok teşekkür ederim

Merhaba benim de yumurta rezervim azmış. Ve esimde de sperm sorunu var. Yaşım 27 sizin kaçıncı denemede tuttu acaba. Bu arada hayırlı olsun...
Cok tesekkur ederim. Bizim 1. Denememizde tuttu Allaha çok şukur. Zorlu bir sureç bazen gercekten ümitsizlige kapildik ama şukur simdilik hersey cok iyi.

İnşallah biz daha geçen hafta öğrendik normal yollardan bebek sahibi olamayacigimizi ve doktorlar çok olumsuz konuştu. Gerçekten güvenmek istiyoruz artık. Çok teşekkür ederim
Bize de olma ihtimali cok az herkeste %30 sa sizde %10 belki daha az yapalim ama cok umitlenmeyin dedi dr. Ama Allah nasip edince oluyo.

Merhaba
Embriyo 5. Gün olduğunda mı transfer edilecek yani ve intralipid serumu hangi doktor önerdi merak ettim benim doktor intralipid için güvenilirliği yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…