Çok teşekkür ederim ben 27 yaşındayım 10.37 cikti fsh degerim. senin kaçtı? bir de eşinin de problemi var mıydı?[/QUOT
Fsh su anda hatirlamiyorum ama bakarim benden iki kez yumurta toplandi birincisinde 3 ikincisinde 1 yumurta toplandi. Tabii bir seferde 7, 8 hatta 15 20 yumurtasi olanlar var. Eşimdede problem var sperm sayisini yok denecek kadar azdi
Aslinda haklisin. Bir tane olsun kaliteli olsunCanim yumurta sayısına takılıp moralini bozma hic çünkü çok sayıda olunca iyi olduğu anlamına gelmiyor iyi kalitede bi tane olsun yeter
Merhabalar doktorunuz kimdi? Ayrıca sizde problem neydi ? Umarım sonuç pozitif olur,haberleri bekliyoruzMerhaba bahçeci fulya hastasıyım transferimin 9. Günündeyim sessiz okuyucalrdandım fakt bu geçmek bilmeyen 15 gün beni daralttı ben de yazmaya karar verdim :)
Hayirli haberlerini aliriz inşallah. Allah yardimcin olsun.Merhaba bahçeci fulya hastasıyım transferimin 9. Günündeyim sessiz okuyucalrdandım fakt bu geçmek bilmeyen 15 gün beni daralttı ben de yazmaya karar verdim :)
Bende aytun hanima bayiliyorum ćok icten.eşimde sperm sayısında ve morfolojisindeydi sıkıntı ,, canım doktorum aytun aktan olsa da olmasa da canım doktorum o benim :)
Aslinda bu surecten gecen kadinlarin en zorlandiklari asama bekleme donemi kabul ediyorum, ama ben de cok farkli olmustu. Ilk defa icimde iki tane embriyo oldugunu biliyordum ve onlara iyi bakmam gerektigini dusunerek hemen hamile moduna gectim :) ve o sure hic bitsin istemedim :) gidip kan vermek ve olumsuz sonuc almaktan korktugum icin sanirim benim icin en keyifli donem bekleme asamasiydi.Merhaba bahçeci fulya hastasıyım transferimin 9. Günündeyim sessiz okuyucalrdandım fakt bu geçmek bilmeyen 15 gün beni daralttı ben de yazmaya karar verdim :)
Merhaba
Embriyo 5. Gün olduğunda mı transfer edilecek yani ve intralipid serumu hangi doktor önerdi merak ettim benim doktor intralipid için güvenilirliği yok diyor
Hayirlisi insallah . Cok heyecanlandim şimdi...Kızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınızHayirlisi insallah . Cok heyecanlandim şimdi...
bende surgu istemistim hemen cok korktum sonra acaba sorun olurmu diye ama bir sorun olmadi. Evde ilk 3 gun genelde yattim egilmemeye dikkat et uzanma biseylere. Kabiz olmayin demelerinin sebebi karin kaslarinin şu donemde zorlanmamasi gerekiyor. Kabiz olursanda sana surup vermislerdir sanirim o cok iyi geliyo. Ben bol bol ananas yemistim.Selam ,bende dün canım doktorum Güvenç beyin uğurlu ellerinden tek embriyomu aldım,2.gün transferi.şimdi evdeyim 3 yada 5 gün.şimdilik rahatım sanki transfer olmamışım gibi.pazartesi işe başlarım herhalde,sürekli yatmadık diyosunuzya evdeyken normal mi takılıyorsunuz yani,yoksa wc ye yada yemek için mi kalkıyorsunuz.çok yatmakta iyi değilmiş,bide transferden odama getirdiklerinde yaklaşık 10 dk.sonra dayanamadım artık sürgü istedim hemen yapmanın sakıncası varmışdı bilmiyorum,umarım yoktur,birde niye kabız olmayın sakın diyorlar sebebi ne yani ,onun için kuru kayısı yiyorum
Aman iyi bari,bende yatıyorum yani arkama yastık koydum oturur vaziyette yatıyorum ayağımda yastık koydum ama çok da dikkat etmiyorum yatış şeklime,ille de sırtüstü komplemi yatmak gerek ki .Evet şurup verdiler almadım daha gerekirse kullan dediler,kuru kayısı yiyorum,ananas 2 dilim ,bende surgu istemistim hemen cok korktum sonra acaba sorun olurmu diye ama bir sorun olmadi. Evde ilk 3 gun genelde yattim egilmemeye dikkat et uzanma biseylere. Kabiz olmayin demelerinin sebebi karin kaslarinin şu donemde zorlanmamasi gerekiyor. Kabiz olursanda sana surup vermislerdir sanirim o cok iyi geliyo. Ben bol bol ananas yemistim.
ya acaba genel olarak transferden hemen sonra tuvaletiniz mi geliyor ki yoksa saba mi öyle oldu canimSelam ,bende dün canım doktorum Güvenç beyin uğurlu ellerinden tek embriyomu aldım,2.gün transferi.şimdi evdeyim 3 yada 5 gün.şimdilik rahatım sanki transfer olmamışım gibi.pazartesi işe başlarım herhalde,sürekli yatmadık diyosunuzya evdeyken normal mi takılıyorsunuz yani,yoksa wc ye yada yemek için mi kalkıyorsunuz.çok yatmakta iyi değilmiş,bide transferden odama getirdiklerinde yaklaşık 10 dk.sonra dayanamadım artık sürgü istedim hemen yapmanın sakıncası varmışdı bilmiyorum,umarım yoktur,birde niye kabız olmayın sakın diyorlar sebebi ne yani ,onun için kuru kayısı yiyorum
Be
Merhaba
Benim doktorum Mustafa bahçeci. İntralipid serum tedavisini o önerdi. Çünkü rahim bağışıklığı yüksek olduğu için embriyoyu kabul etmiyor olabilir dedi. Benim daha önceden 2 başarısız denemem var. Bu serum da bağışıklığı düşürüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?