canım öncelikle hayırlı olsun pazar keyfi yap yatağa bağlama kendini :)Selam ,bende dün canım doktorum Güvenç beyin uğurlu ellerinden tek embriyomu aldım,2.gün transferi.şimdi evdeyim 3 yada 5 gün.şimdilik rahatım sanki transfer olmamışım gibi.pazartesi işe başlarım herhalde,sürekli yatmadık diyosunuzya evdeyken normal mi takılıyorsunuz yani,yoksa wc ye yada yemek için mi kalkıyorsunuz.çok yatmakta iyi değilmiş,bide transferden odama getirdiklerinde yaklaşık 10 dk.sonra dayanamadım artık sürgü istedim hemen yapmanın sakıncası varmışdı bilmiyorum,umarım yoktur,birde niye kabız olmayın sakın diyorlar sebebi ne yani ,onun için kuru kayısı yiyorum
benim 10. günüm test için bekliyoruz,,ilk 5 gün ağırlaştırılmış pazar keyfi yaptım ,,,yattım kalktım kitap okudum yemek yedim yemek yedim yemek yedim orayı biraz abarttım :) tüm kadın programlarına sardım dergi karıştırdım ara ara dolandım ev içinde,, 5 . günden sonra ise bana iyi gelen işime geri döndüm ,, kendini ne ile rahat hissedeceksen onları yapmalısınnn..canım öncelikle hayırlı olsun pazar keyfi yap yatağa bağlama kendini :)
Aslinda yatmak şart degil hareketlerin kisitli biraz daha okadar. Dikatli olman gerekiyor onun disinda normal yasaminiza donebilirsin. Bende kabizlik problemi olmustu onsan sonra aldim şurubu insallah sende olmaz .Aman iyi bari,bende yatıyorum yani arkama yastık koydum oturur vaziyette yatıyorum ayağımda yastık koydum ama çok da dikkat etmiyorum yatış şeklime,ille de sırtüstü komplemi yatmak gerek ki .Evet şurup verdiler almadım daha gerekirse kullan dediler,kuru kayısı yiyorum,ananas 2 dilim ,
Canım bnmde haftaya Opum var ama ben transferden sonra öyle yatmayı falan planlamiyorum çok yatincada sürekli aklın orda oluyo o yüzden psikojik açıdan da iyi degilAslinda yatmak şart degil hareketlerin kisitli biraz daha okadar. Dikatli olman gerekiyor onun disinda normal yasaminiza donebilirsin. Bende kabizlik problemi olmustu onsan sonra aldim şurubu insallah sende olmaz .
ya acaba genel olarak transferden hemen sonra tuvaletiniz mi geliyor ki yoksa saba mi öyle oldu canim
Transferden önce bol su içip idrara sıkışık işleme alıolar o yzden çıkınca tuvalet ihtiyacın oluyorya acaba genel olarak transferden hemen sonra tuvaletiniz mi geliyor ki yoksa saba mi öyle oldu canim
Aaa çok şaşırdım bilmiyordum çok teşekkür ederimTran
Transferden önce bol su içip idrara sıkışık işleme alıolar o yzden çıkınca tuvalet ihtiyacın oluyor
Merhaba Güvenç beyle Nasıl geçti bugün randevun,memnun kaldın mıŞimdi gördüm yukarda transfer surecindesiniz herhalde? İnşallah güzel sonuç alırsınız
Çok güzel gecti çok sevdik kendisiniMerhaba Güvenç beyle Nasıl geçti bugün randevun,memnun kaldın mı
Hadi bakalım hayırlı olsun tedavin bana da sizede uğurlu gelecek Güvenç bey inşallahÇok güzel gecti çok sevdik kendisinibize Çok umut verdi. tedaviye başlamaya karar verdik çok heyecanlıyım
Hayır canım daha önceki başarısız denemelerine gore çift transferde yapilabiliyorKızlar bir şey soracağm. 35 yaş altındaki kadınlara ne olursa olsun tek embriyo mu yerleştiriliyor?
inşallah hayırlı olur canım senin için bu enerjini hic kaybetme çok lazim oluyor daha sonra ;-)Çok güzel gecti çok sevdik kendisinibize Çok umut verdi. tedaviye başlamaya karar verdik çok heyecanlıyım
ya bizim ilk deneme olacak ama erken menopoz durumum var fsh yüksek cikti. eşimin de sperm sayisi 5 milyonun altına riskli grupta yani. ama daha önce medicana ya gittigimizde kesinlikle 35 yasin altına fazla embriyo yerlestiremiyoruz yasak dediler. Güvenç beye de soramadik o yüzden bahcecide ama tabi insan 2 çocuğu olsun istiyor. sonra olmazsa diye korkuyoruz. tabi önce sağlıklı olsun ama....Hayır canım daha önceki başarısız denemelerine gore çift transferde yapilabiliyor
valla açıkçası moralimiz çok bozuk tu ogrendigimizden beri güya yaşımız genç problem yoktur dedik ama şok olduk. Güvenç Bey baya iyi geldi bize. Tüp bebek de ayrı heyecanmis. tabi daha yolun basindayiz inşallah rabbim yüzümüzu guldurür. beklemek ve her seferinde başarısiiz olmak çok zor... Allah isteyen herkese Tez elden bebek versin insallahinşallah hayırlı olur canım senin için bu enerjini hic kaybetme çok lazim oluyor daha sonra ;-)
evet haklısın bence de. sen nasılsın bu arada her şey yolunda mi? ne zaman test yapacaksın?Canım ınan bana bu ışte Güvenç bey gibi bir doktorla, mukemmel bir insanla bu yola çıkmak çok güzel. Heyecan verici. Çok başarılı. Dobra. Dürüst. Net. Umut da vermez. Umutsuzlukta vermez. Çok emin ilerlersin kendisiyle. bak bana transfer yaptı. Sonuç ne olursa olsun yine güvenç beyden vazgeçmem. Çünkü ona güveniyorum. İnanıyorum. Benim için her önlemi aldı. Içim müsterih
İyiyim bende evdeyim 4 gündür,Çarşamba işe döncem,18 aralık test günüm.evet haklısın bence de. sen nasılsın bu arada her şey yolunda mi? ne zaman test yapacaksın?
10 gün kalmış. inşallah problemsiz geçer ve pozitifi görürsünİyiyim bende evdeyim 4 gündür,Çarşamba işe döncem,18 aralık test günüm.
İnşallah kısmet.Yok olmadı hiçbiri.10 gün kalmış. inşallah problemsiz geçer ve pozitifi görürsünağrın falan oldu mu peki hiç? ya da kanama?
Canım ilk deneme ama bu bulgular sayesinde sen çift embriyo isteyebilirsin zaten güvenç beyde riske etmez durumu senin için en doğru nasılsa öyle yapar sen merak etmeya bizim ilk deneme olacak ama erken menopoz durumum var fsh yüksek cikti. eşimin de sperm sayisi 5 milyonun altına riskli grupta yani. ama daha önce medicana ya gittigimizde kesinlikle 35 yasin altına fazla embriyo yerlestiremiyoruz yasak dediler. Güvenç beye de soramadik o yüzden bahcecide ama tabi insan 2 çocuğu olsun istiyor. sonra olmazsa diye korkuyoruz. tabi önce sağlıklı olsun ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?