Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım öncelikle hayırlı olsun pazar keyfi yap yatağa bağlama kendini :)

canım öncelikle hayırlı olsun pazar keyfi yap yatağa bağlama kendini :)
benim 10. günüm test için bekliyoruz,,ilk 5 gün ağırlaştırılmış pazar keyfi yaptım ,,,yattım kalktım kitap okudum yemek yedim yemek yedim yemek yedim orayı biraz abarttım :) tüm kadın programlarına sardım dergi karıştırdım ara ara dolandım ev içinde,, 5 . günden sonra ise bana iyi gelen işime geri döndüm ,, kendini ne ile rahat hissedeceksen onları yapmalısınnn..

Aslinda yatmak şart degil hareketlerin kisitli biraz daha okadar. Dikatli olman gerekiyor onun disinda normal yasaminiza donebilirsin. Bende kabizlik problemi olmustu onsan sonra aldim şurubu insallah sende olmaz .

Aslinda yatmak şart degil hareketlerin kisitli biraz daha okadar. Dikatli olman gerekiyor onun disinda normal yasaminiza donebilirsin. Bende kabizlik problemi olmustu onsan sonra aldim şurubu insallah sende olmaz .
Canım bnmde haftaya Opum var ama ben transferden sonra öyle yatmayı falan planlamiyorum çok yatincada sürekli aklın orda oluyo o yüzden psikojik açıdan da iyi degil

Kızlar bir şey soracağm. 35 yaş altındaki kadınlara ne olursa olsun tek embriyo mu yerleştiriliyor?

Hayır canım daha önceki başarısız denemelerine gore çift transferde yapilabiliyor
ya bizim ilk deneme olacak ama erken menopoz durumum var fsh yüksek cikti. eşimin de sperm sayisi 5 milyonun altına riskli grupta yani. ama daha önce medicana ya gittigimizde kesinlikle 35 yasin altına fazla embriyo yerlestiremiyoruz yasak dediler. Güvenç beye de soramadik o yüzden bahcecide ama tabi insan 2 çocuğu olsun istiyor. sonra olmazsa diye korkuyoruz. tabi önce sağlıklı olsun ama....

inşallah hayırlı olur canım senin için bu enerjini hic kaybetme çok lazim oluyor daha sonra ;-)
valla açıkçası moralimiz çok bozuk tu ogrendigimizden beri güya yaşımız genç problem yoktur dedik ama şok olduk. Güvenç Bey baya iyi geldi bize. Tüp bebek de ayrı heyecanmis. tabi daha yolun basindayiz inşallah rabbim yüzümüzu guldurür. beklemek ve her seferinde başarısiiz olmak çok zor... Allah isteyen herkese Tez elden bebek versin insallah

Canım ınan bana bu ışte Güvenç bey gibi bir doktorla, mukemmel bir insanla bu yola çıkmak çok güzel. Heyecan verici. Çok başarılı. Dobra. Dürüst. Net. Umut da vermez. Umutsuzlukta vermez. Çok emin ilerlersin kendisiyle. bak bana transfer yaptı. Sonuç ne olursa olsun yine güvenç beyden vazgeçmem. Çünkü ona güveniyorum. İnanıyorum. Benim için her önlemi aldı. Içim müsterih

evet haklısın bence de. sen nasılsın bu arada her şey yolunda mi? ne zaman test yapacaksın?

Canım ilk deneme ama bu bulgular sayesinde sen çift embriyo isteyebilirsin zaten güvenç beyde riske etmez durumu senin için en doğru nasılsa öyle yapar sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…