Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım ilk deneme ama bu bulgular sayesinde sen çift embriyo isteyebilirsin zaten güvenç beyde riske etmez durumu senin için en doğru nasılsa öyle yapar sen merak etme
evet söylemeyi düşünüyoruz umarım dediğin gibi olur

eveet resmi olarak ilk tüp bebek denemem bugün itibari ile b-hcg 0.100 ile sonuç buldu ....
merhaba. üzülmeyin belki vakti değildir. en azından süreci öğrenmiş oldunuz diğerinde daha rahat olursunuz belki. sorun neydi sizde?

merhaba. üzülmeyin belki vakti değildir. en azından süreci öğrenmiş oldunuz diğerinde daha rahat olursunuz belki. sorun neydi sizde?
bizim problemimiz canım eşimde sperm sayısı az,, morfolojide bozukluk var..ilk denememde benim sağlık problemim yoktu Allah'a şükür..
çok mu üzüldüm evet ama karartmadım kendimi,,biliyorum okuyorum çok daha kötü durumda olanlar var bu onlara hakssızlık olur ,, zamanı değilmiş Rabbimin vardır bizim için güzel bir planı...
hemen 2. için kolları sıvama vakti,, umarım vücut olarak da buna hazırımdır..
BİR DE DERLER ÇOCUK ANNE BABASINI SEÇEMEZMİŞ :)) GAYET SEÇİYO EFENDİM BAK BUNLAR BİZİ SEÇMEDİLER MESELA :)))

Selamlar tekrardan,sorularım ve ben geldik yine başınıza ,transferden kaç güm sonra duş aldınız bana 6 gün dediler ayakta ve ılık al dendi arkadaşlardan,şampuan vs kullanabilirim dimi bi zararı yok,ben erken test yapmayı düşünmüyorum dayanabilirsem test günümde klinikte test yapıp sonucu Güvenç beyden duymak istiyorum şanslı gelir diye ,ne dersiniz.napsam,gerçi normalde adet tarihim test günümden önceki 1 hafta,öylede anlayabilirim.

Selam herkese kızlar,
Hepimize hayırlı olsun inşallaah
Biz de tüp bebek tedavisine başlayacağız..şişli memorial ile görüşmeye gittik içimize de sindi aslında ama bir yere daha gidip görüşmek istiyorum.. Sizler memnun musunuz bahçeciden?? Yaklaşımları açıklamaları nasıl? Okuduğum kadarıyla güvenç beyden herkes memnun galiba..bir de ne kadar mal oluyor size bu süreç??
Şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba,evet Güvenç beylerde bir öngörüşme tavsiye ederim,ben çok seviyorum dr.u.5.900 tl+ilaçlar da 1000 ile 2000 arası paket bu şekilde.doktor işini bilerek emin adımlarla ilerliyor ve önlemlerini ona göre alan bir insan ve dobra hatta fazla dobra ama çok güven veren içten bir insan.hayırlı olur inşallah tedavin

Ben de Güvenç beyin hastasıyım ben de memnunum. Tek sefere mahsus bir muayene ücreti alıyorlar uzman Dr için 300 işlem 5900 ilaçlar kliniğinize göre Değişiyor 2000 civarı bir de embriyo dondurma var bu sonraki aşamalar çok yumurta olursa dondurabiliyorsun 1yıllık 1300 tl .. Yeterli oldu sanırım .. Ben de çok araştırdım çevremde çok tüp bebek denemesi var ayrıca ben de sağlıkçıyım,Laboratuvarı çok iyi bir merkez Pahalı ama kaliteli iş.. o Yüzden içime sinen klinik oldu Bahçeci umarım tedavimde de başarılı olur...

Cevaplarınız için çok teşekkürler..açıkcası eşim daha çok memorial ı istiyor..o da hastane olduğu için daha iyi olcağını düşünüyor..ama bahçeciye de bir gidicem görüşmeye..
Hepimiz için iyi olur inşallaaah

Selam hayırlı olsun öncelikle inşallah..Ben mustafa bahçecinin hastasıyım ilk denememde hamile kaldım çok şükür:) Bahçecide istediğin doktora gidebilirsin hepsi çok iyi ve işini en iyi şekilde yapıo.Kliniğe girdiğin andan itibaren psikolojik olarak rahatlıosun ztn çnkü herkes çok pozitif kesinlikle tavsiye ederim..Umarım herşey istediğin gibi olur...Bol şans

Bence hastane olması daha iyi olamaz döner sermaye mantığı var hastanelerde boş yere işle ler yapılıyo olabilir,, bu işte doktor çok önemli evet ama embriyo lb u daha önemli arkadaşım,,, onun için sen bahçeciden şaşma derim memoriaş da iyi tüp bebekte ama burası sadece tüp bebek üzerine

Ay ne güzel hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağına al inşallaah..bakalım içimize sinerse bizde önümüzdeki ay başlamayı düşünüyoruz tedaviye

Bu açıdan düşünmemiştim..değerlendiricez bakalım..teşekkürler..
Acaba mustafa beye mi güvenç beye mi randevu alsam??

Canım bende çok kararsız kalıp şansımı bahceciden yana kullandım ve iyiki öyle yspmisim bu şahane insanlari tanismisim bence git görüş öyle karar ver derim

Ben de Bahçeci'ye (FULYA) gittim ve çok memnun kaldım. Ben Dr. Erbil Yağmur'un hastasıydım. Şiddetle tavsiye ederim. Dünyalar tatlısı bir doktor :)..

Ben de Bahçeci'ye (FULYA) gittim ve çok memnun kaldım. Ben Dr. Erbil Yağmur'un hastasıydım. Şiddetle tavsiye ederim. Dünyalar tatlısı bir doktor :)..

fulya da sgk raporu geçmiyor heralde umut tüp bebek te var. umut tüp bebek te aynı fulya gibi iyimiymiş bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…