Yani demek istediğim embriyolog aynı sıkıntı yok yaniAynı merkez umut ve bahçeci ... Bahçeci grubu yani orası da
evet gir incele ikisinin de emblog. necati fındıklı sıkıntı yok yani...ikisine demi bakıyor aynı embriyolog
Ay güzel haberi bekliyoruz inşallah kaliteli olur canimTransfer dedim allah soyletti galiba yumurtamsı toplancakti oysaki inşallah kaliteli olurlar kızlar da transferinde olur:)
fulya da sgk raporu geçmiyor heralde umut tüp bebek te var. umut tüp bebek te aynı fulya gibi iyimiymiş bilginiz var mı
kız dur bende haftaya bugün öğrencem sonucumu,muhetelemelen 2.tedaviye gerek kalcak ve bende doktorum güvenç bey ile devam edicem yine.bahçeciden herkes hamile mi :):) huuuuu huuuuu nerdesiniz bayanlar ben 2.tedaviye yine bahçecide ve yine canım doktorum aytun hn.la başlamayı düşünüyorum ,,, 26 aralıkta 2.tedavi için görüşücezzz,,dondurulmuşum yok yaşasın minik tatlı hormon iğnelerimmmm.... yok mu benimle aynı koridorlarda sıra bekleyecek ?? 2 çene çalardık :)
bu nasıl bir ümitsizlik böyle duymamış olayım,,,,neden 2.tedaviye gerek kalsın ......bebeğinin sana tutunmaya çalıştığı şu günlerde umut dolu olmalısın.....kız dur bende haftaya bugün öğrencem sonucumu,muhetelemelen 2.tedaviye gerek kalcak ve bende doktorum güvenç bey ile devam edicem yine.
Ne biliyimmm. Ilk yabu nasıl bir ümitsizlik böyle duymamış olayım,,,,neden 2.tedaviye gerek kalsın ......bebeğinin sana tutunmaya çalıştığı şu günlerde umut dolu olmalısın.....
Ne ilkler var burada mıcize yaşıyorum diyenn. İçini serin tut lütfennnnNe biliyimmm. Ilk ya
İnşallah biz de o günleri görürüz ,sağlıkla gelsin bebişiniz
Umudunu kaybetme hemen bende 9. Gun idrar yesti yapmistim cikmadi hatta tutmadi diyip hareketlerime dikkat bile etmemeye baslamistim sonra dayanamayip 12. Gun kan testi yaptirdim tekrar idrar testini denedim ozaaman bile okadar silikti ki .Allaha şukur simdi 9. Haftalik ama hala birsey hissetmiyorum ozamanda hissetmiyordum. Dua et hayirli haberlerini aliriz insallahDayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
Idrar tahlilinde hemen çıkmaz dolayısıyla kan tahlili yaptırmak gerekir umudunu yitirme inşallah pozitif olur sonuç...Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
Canım test gününe bisey kalmamış moralini yuksek tut idrardan bakılan testler doğru sonucu vermiyor inşallah hayırlı haberlerini alirizIdrar tahlilinde hemen çıkmaz dolayısıyla kan tahlili yaptırmak gerekir umudunu yitirme inşallah pozitif olur sonuç...
Selam canım. Ya galiba ben de o tarihlerde tedaviye başlayacağım. Çok korkuyorum.bahçeciden herkes hamile mi :):) huuuuu huuuuu nerdesiniz bayanlar ben 2.tedaviye yine bahçecide ve yine canım doktorum aytun hn.la başlamayı düşünüyorum ,,, 26 aralıkta 2.tedavi için görüşücezzz,,dondurulmuşum yok yaşasın minik tatlı hormon iğnelerimmmm.... yok mu benimle aynı koridorlarda sıra bekleyecek ?? 2 çene çalardık :)
ilk mi olacak neden korkuyosun ?Selam canım. Ya galiba ben de o tarihlerde tedaviye başlayacağım. Çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?