Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Aynen necati bey genel kordinatorleri ekibi o yönetiyor İki merkezde ayni kalite canım biri avrupa yakası diğeri anadolu o merkezinde yenilemisler fln çok güzel olmuş diye duydum insanlardan bende transfere gidiyorum yarin dua edin bnada

Transfer dedim allah soyletti galiba yumurtamsı toplancakti oysaki inşallah kaliteli olurlar kızlar da transferinde olur:)

bahçeciden herkes hamile mi :):) huuuuu huuuuu nerdesiniz bayanlar ben 2.tedaviye yine bahçecide ve yine canım doktorum aytun hn.la başlamayı düşünüyorum ,,, 26 aralıkta 2.tedavi için görüşücezzz,,dondurulmuşum yok yaşasın minik tatlı hormon iğnelerimmmm.... yok mu benimle aynı koridorlarda sıra bekleyecek ?? 2 çene çalardık :)

kız dur bende haftaya bugün öğrencem sonucumu,muhetelemelen 2.tedaviye gerek kalcak ve bende doktorum güvenç bey ile devam edicem yine.

kız dur bende haftaya bugün öğrencem sonucumu,muhetelemelen 2.tedaviye gerek kalcak ve bende doktorum güvenç bey ile devam edicem yine.
bu nasıl bir ümitsizlik böyle duymamış olayım,,,,neden 2.tedaviye gerek kalsın ......bebeğinin sana tutunmaya çalıştığı şu günlerde umut dolu olmalısın.....

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
Umudunu kaybetme hemen bende 9. Gun idrar yesti yapmistim cikmadi hatta tutmadi diyip hareketlerime dikkat bile etmemeye baslamistim sonra dayanamayip 12. Gun kan testi yaptirdim tekrar idrar testini denedim ozaaman bile okadar silikti ki .Allaha şukur simdi 9. Haftalik ama hala birsey hissetmiyorum ozamanda hissetmiyordum. Dua et hayirli haberlerini aliriz insallah

Idrar tahlilinde hemen çıkmaz dolayısıyla kan tahlili yaptırmak gerekir umudunu yitirme inşallah pozitif olur sonuç...

Idrar tahlilinde hemen çıkmaz dolayısıyla kan tahlili yaptırmak gerekir umudunu yitirme inşallah pozitif olur sonuç...
Canım test gününe bisey kalmamış moralini yuksek tut idrardan bakılan testler doğru sonucu vermiyor inşallah hayırlı haberlerini aliriz

Selam canım. Ya galiba ben de o tarihlerde tedaviye başlayacağım. Çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…