Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hayır bu 3. olacak. Belki de bu yüzden korkuyorum. Diğerleri başka yerdeydi yeni merkez yeni deneyim insanı biraz tedirgin ediyor.

3.denemen bahçecide mi olacak ?? doktorun kim ?? ve problem neydi ?? çok mu soru sordum acaba :)

3.denemen bahçecide mi olacak ?? doktorun kim ?? ve problem neydi ?? çok mu soru sordum acaba :)
Evet 3. denemem bahçecide olacak. Endometriyozisliyim ben. Ama çok yaygın. Tüplerim de etkilendiği için bir buçuk ay önce aldılar tüplerimi. Doktorum Mustafa Bahçeci. Daha önceki denemelerimde de tüplerimden dolayı olmadığı düşünülüyor.

Slm kızlar bende geçenlerde bahçeci ye gittim mustafa hocaya, şuan iğnelerimi oluyorum perşembe kontrolüm var tavsiye bekliyorum..

Yeni
günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere

İnşallahh güzel haberlerini bekliyoruz. Sabah kalktim hemen tlf elime aldim sen aklima geldin ... dua ediyorum senin için Allah yardimcin olsun...

Allah gönlüne göre versin. Dualarımız seninle

Herkese merhabalar, yıllardır takip ederim üye olup yazmak buguneymiş.. Öncelikle kelebek7977 hayırlı haberlerini alalım inşallah.. Yoldayım bahceci fulyaya doğru.. Transferin 5. Günündeyim.. Hiç belirtim yok, hayırlısıyla vakti zamanı gelince kavuşalım yavrularımıza ..

Hoşgeldin aramıza. Şu bekleme süresü kadar eziyetli bişey hiç yaşamadım herhalde. Allah yardımcın olsun. Belirtiler kişisel sonuçta çok takılmamak gerekiyor.

Hoşbulduk gulem05, haklısın hele kan testini verip sonucu beklenen o 2 saat geçmez.. Bu 5. Transferim tek embryo.. Burda hepimizin bir hikayesi var, Allahım büyük, yardımcımız olsun

güzel haberler bekliyoruz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…