Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.çok sevindim napayım .Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız. Hepinize dua ediyorum darısı sizlere inşallah

.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.çok sevindim napayım. Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
.

Problem neydi, doktorun kim?
Başlarda sebepsiz ve stres deniyordu, yıllar geçtikçe yaşla birlikte değerler kalitede vs düşme oldu.. Bahçeciden önce başarısız 2 aşılama 2 tup denemem oldu, 2014 de Mustafa Bahçeci ile başladım, üst üste olumsuzluklar yaşayınca bir yıl tedaviye ara vermiştim. Şu anda Burçak Hanım ile devam ediyorum.. Tekrardan Güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum, hepimizin tedavisi emekleri hayırlı sonuçlar versin inşallah..

Hayırli uğurlu olur inşallah. En kısa zamanda en güzel sonucu alırsın umarım.

Ne güzelllll... Inşallah bu güzel haberi Güvenç bey bana da verir,inan çok sevindim ,sağlıkla geldin bebiş

Allahim ne kadar guzel bir haber :)))))))))))) Dualarimiz seninle, degerlerin artarak devam etsin ve saglikla kucagina al bebegini. Benim de yarin kontrolum var Guvenc bey ile. Ne guzel moral oldun herkese...

Allahim ne kadar guzel bir haber :)))))))))))) Dualarimiz seninle, degerlerin artarak devam etsin ve saglikla kucagina al bebegini. Benim de yarin kontrolum var Guvenc bey ile. Ne guzel moral oldun herkese...
Benim de Cumartesi yumurtalarım toplanacak herkesten dua istiyorum umarım herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…