- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Nihayet stresli bekleyişimiz sona erdi. Çok çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamammmmm.....Allahımmm sizi korussunnn kucağına almayı nasip etsinn inşallah......Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Çokkk sevindimm. Uzunnn bekleyiş başliyor... ćok mutlu oldum yaaKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Canım gözün aydın inşallah sağ salim kucağına da alırsınKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Çok güzelll bir haber, inşallah artarak katlansın değerin, sağlıkla kavuş yavruna :))Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Başlarda sebepsiz ve stres deniyordu, yıllar geçtikçe yaşla birlikte değerler kalitede vs düşme oldu.. Bahçeciden önce başarısız 2 aşılama 2 tup denemem oldu, 2014 de Mustafa Bahçeci ile başladım, üst üste olumsuzluklar yaşayınca bir yıl tedaviye ara vermiştim. Şu anda Burçak Hanım ile devam ediyorum.. Tekrardan Güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum, hepimizin tedavisi emekleri hayırlı sonuçlar versin inşallah..Problem neydi, doktorun kim?
Hayırli uğurlu olur inşallah. En kısa zamanda en güzel sonucu alırsın umarım.Başlarda sebepsiz ve stres deniyordu, yıllar geçtikçe yaşla birlikte değerler kalitede vs düşme oldu.. Bahçeciden önce başarısız 2 aşılama 2 tup denemem oldu, 2014 de Mustafa Bahçeci ile başladım, üst üste olumsuzluklar yaşayınca bir yıl tedaviye ara vermiştim. Şu anda Burçak Hanım ile devam ediyorum.. Tekrardan Güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum, hepimizin tedavisi emekleri hayırlı sonuçlar versin inşallah..
Ayyyy harika haber bu o kadar çok sevindim ki,benim de sorun seninkiyle aynıydı ,artsın artsın çok artsın süperrrKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Ne güzelllll... Inşallah bu güzel haberi Güvenç bey bana da verir,inan çok sevindim ,sağlıkla geldin bebişHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.çok sevindim napayım .Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız. Hepinize dua ediyorum darısı sizlere inşallah
.
Allahim ne kadar guzel bir haber :)))))))))))) Dualarimiz seninle, degerlerin artarak devam etsin ve saglikla kucagina al bebegini. Benim de yarin kontrolum var Guvenc bey ile. Ne guzel moral oldun herkese...Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.çok sevindim napayım .Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız. Hepinize dua ediyorum darısı sizlere inşallah
.
Benim de Cumartesi yumurtalarım toplanacak herkesten dua istiyorum umarım herşey güzel olurAllahim ne kadar guzel bir haber :)))))))))))) Dualarimiz seninle, degerlerin artarak devam etsin ve saglikla kucagina al bebegini. Benim de yarin kontrolum var Guvenc bey ile. Ne guzel moral oldun herkese...
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...Benim de Cumartesi yumurtalarım toplanacak herkesten dua istiyorum umarım herşey güzel olur
Nihayet stresli bekleyişimiz sona erdi. Çok çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip
Yaaaa çokkkkk sevindim çok mutlu oldumKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam ederSağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk değerin yüksekse korkma devam eder yükselmeye
Allah yardimcin olsun. Dualarimiz seninleBenim de Cumartesi yumurtalarım toplanacak herkesten dua istiyorum umarım herşey güzel olur
Dualarim seninle de. Umarim hersey cok guzel olacak :)Benim de Cumartesi yumurtalarım toplanacak herkesten dua istiyorum umarım herşey güzel olur
Inşallah teşekkür ederim hepimizin güzel olsun,sağlıklı bebişlerimiz olsunDualarim seninle de. Umarim hersey cok guzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?