Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım
Dondurulmuş embriyo transferiydi benim. Adetle ilaçlara başladım 14 gün. Sonra transferi yaptı. Yarın tekrar bak caz inşallah artar
nıhayet bende bu sayfaya yazmaya karar verdim bana ççook büyük umut oldun ne günler yaşadın Allahım yaşadıklarının mükafatını verdi ve hamişsinn..inş yarın katlanarak devam edicek 8 ay seni hiç bırakmıycak annesi..bende buz bebişlerimi almak için sabırsızlanıyorum..

Can'ım benim çok sağol güzel Dilek'ler dediğin gibi inşallah yarın katlanır ve bu sevincimiz devam eder,sonra sıra kalp atışında 15 gün sonra inşallah...gerçekten bende kendi hikayemde neler yaşadım şöyle bir düşündümde ....bu benim ilk tedaviye başladığımda şubatta olan yumurtamdan dondurulan 2 hücrelim Can'ım benim biliyorsun.o Zaman deneseydik hemen ne olurdu bilinmez? 8 ay boşamı denedik oldu şimdi,o kadar manevi ve maddi eziyet ...varsa hiçbiri gözümde değil şu an.bizde böyle yaşayacakmışız.kısmet işte...ilk tedavim de,tek embriyomun tutmasına Allah'ımın mucizesi diyorum sadece,tek taşım benim.inşallah devamı gelir sağlıkla.heerbiriniz dualarımdasınız ayrı ayrı.gerçektende beni bilenler k.kadınlar klübünde sizlerle beraber yaşadım sürecimin her anını,gel gitlerim oldu,umutsuzluk,yıkılmışlık,umut,bitmek bilmeyen sorularım ...benim durum yaş 36,0,42 amh ile,o 22.50 fsh ile,usg de çıkmayan yumurtalarla,çıksada defalarca boş çıkanlarla,döllenmeyenlerle ,kistti,aspireydi,hiç ara vermeden bir fiil ,gerçekten benimle aynı sorunu yaşayan tüm arkadaşlarıma UMUT olsun ,hep okurdum bu sözü buradan ama kendimin yazacağına hiç ihtimal vermiyordum, Güvenç Bey ve hemşirem dün itiraf ettiler biz umudumuzu kestik,sen kesmedin ,senin Azminle bu işi başardın dediler...Güvenç beyde en az bizim kadar sevindi,şok geçirdi inanamadı.ama temkinli tabi önce bir kalp atışı duyalım biraz daha sabır dedi.Deniz,Sevil çok çok güzel bir andı öğrendiğim an .onların sayesinde....çok çok duygusaldı ...

Lütfen ama lütfen ümidinizi hiç kaybetmeyin benim durumumu hatırlayın ve gülümseyip olacak bu iş diyin.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.

Çok duygulandim canım ne güzel ifade etmissiň nasıl mücadele verdik ikimizde İns bende senin izinden gelirim..Sen sigarayı birakmismiydin canım transfer öncesinde ..aslında cook soruların var aklıma gelince yazicam..

İnşallah Can'ım benim...ben sigarayı 3 yıl evvel bırakmıştım onu bırakmak içinde nikotin sakızı çiğnemeye başlamıştım onu bırakamamıştım...valla transfer öncesi çiğnedim .transfer günü itibariyle onuda çiğnemedim.aklına gelenleri sor tabi .birazdan kan Vermeye gitçem yine bakalım ne durumdayız

Çok şükür değer artış gösterdi 16.gün 427 oldu bugün,doktorumla görüştüm güzel artıyor dedi,ama temkinli tabii asıl kalp atışını duymak önemli dedi 4 ocakta çağırdı,ondan önce kese için filan çağırmadı.inşallah sağlıkla devam eder.

Canım hep dua edicem senin için umarım herşey gönlünce olur

Kızlar gunaydinnn ben regl olmayı bekliyorum hala bugün olmam gerekiyor 2.gün de tedaviye basliycaz. Ama eşimin genetik testi sonucu hala çıkmadı ve iyi çıkmama ihtimali yüksek. Acaba kötü çıkarsa tüp bebekten önce tedavi mi olması gerekiyor yoksa tüp bebeği etkilemiyo muydu? Kalitelilerini seciyorlarmis ya. Bilemedik kafamiz karıştı fikri olan var mi?

Canımmm! Gözlerim doldu inşallah allah yüzünü hep güldürür gerçekten de bize de umut oldun...

Çok mutluyum bugün 11 yumurtadan 9u olgun 5 tanesi döllendi,1 tane de dondurulmuşum var bugün güzel haberler aldım ,inşallah bebişlerim transfer sonrası bana tutunur ...

suan inanılmaz duygulandım ve senin sayende tekrar güçlü olmalıyım dedim.. bir aksilik olmasa 2 gün sonra opu olucak ve bunu 3 cü kez yapıcaz 1 tane embriyom var ilk toplamada olan , 2. toplamada ki yumurtalar 3.gün gelişmeleri durduğundan iptal oldu.. allahım herkeze güç kuvvet versin sonucu mutlu etsin inşallah.. canım benim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…