allahım tamamına erdirsin inşallaahhh.. bu mutluluğun daim olsun..Çok mutluyum bugün 11 yumurtadan 9u olgun 5 tanesi döllendi,1 tane de dondurulmuşum var bugün güzel haberler aldım ,inşallah bebişlerim transfer sonrası bana tutunur ...
2 -3 bin arası genetik testler ama araştırma hastanelerinde ücretsiz yapıyorlarEra ve genetik tanı testi fıyatları nekadar acaba
Çok teşekkür ederim.Güçlü olmalısın gerçekten buraya yazdıklarım sadece ufak bir bölümü inan bana...herkesim hikayesi kendine zor ,en zor...ben Sevgili doktorum Güvenç beye taaaa en baştan çok güvendim,çok inandım, o da sağolsun 1 yıldır her ay bıkmadan usanmadan benimle emek verdi,hiç umut vermedi ama hep elimi tuttu,hiç bırakmadı...gücüm azaldığında beni ayağa kaldırdı duruşuyla,söylediği birkaç kelime ile.o olmasaydı ben bu işi başaramazdım.bu bir mucize benim için.Allahım sizlerede nasip etsin inşallah,dualarımdasınız herbiriniz ayrı ayrı inanın.bende daha yolun çok başındayım.aşmam gereken çok aşama var ama Allah büyük .suan inanılmaz duygulandım ve senin sayende tekrar güçlü olmalıyım dedim.. bir aksilik olmasa 2 gün sonra opu olucak ve bunu 3 cü kez yapıcaz 1 tane embriyom var ilk toplamada olan , 2. toplamada ki yumurtalar 3.gün gelişmeleri durduğundan iptal oldu.. allahım herkeze güç kuvvet versin sonucu mutlu etsin inşallah.. canım benim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin allahım...
Çok teşekkür ederim.sende Güçlü olmalısın gerçekten buraya yazdıklarım sadece ufak bir bölümü inan bana...herkesim hikayesi kendine zor ,en zor...ben Sevgili doktorum Güvenç beye taaaa en baştan çok güvendim,çok inandım, o da sağolsun 1 yıldır her ay bıkmadan usanmadan benimle emek verdi,hiç umut vermedi ama hep elimi tuttu,hiç bırakmadı...gücüm azaldığında beni ayağa kaldırdı duruşuyla,söylediği birkaç kelime ile.o olmasaydı ben bu işi başaramazdım.bu bir mucize benim için.Allahım sizlerede nasip etsin inşallah,dualarımdasınız herbiriniz ayrı ayrı inanın.bende daha yolun çok başındayım.aşmam gereken çok aşama var ama Allah büyük .Canımmm! Gözlerim dolduinşallah allah yüzünü hep güldürür gerçekten de bize de umut oldun...
Herşey çok güzel olacak sağlıkla kucağına aldıgınıda konusucaz... Yarın yumurta toplama yapılacak bana tam duygu seliyım şuan Dr Mustafa bey çoğunlukla Kübra hn görüşüyorum emin ellerdeyız bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz karşılığını bulsunÇok teşekkür ederim.Güçlü olmalısın gerçekten buraya yazdıklarım sadece ufak bir bölümü inan bana...herkesim hikayesi kendine zor ,en zor...ben Sevgili doktorum Güvenç beye taaaa en baştan çok güvendim,çok inandım, o da sağolsun 1 yıldır her ay bıkmadan usanmadan benimle emek verdi,hiç umut vermedi ama hep elimi tuttu,hiç bırakmadı...gücüm azaldığında beni ayağa kaldırdı duruşuyla,söylediği birkaç kelime ile.o olmasaydı ben bu işi başaramazdım.bu bir mucize benim için.Allahım sizlerede nasip etsin inşallah,dualarımdasınız herbiriniz ayrı ayrı inanın.bende daha yolun çok başındayım.aşmam gereken çok aşama var ama Allah büyük .
Insallah guzel sonuclar alirsin yarin.. Benimde çarsamba kubra hanımla opum var ama sadece 1 yumurtayla gideceğim..Herşey çok güzel olacak sağlıkla kucağına aldıgınıda konusucaz... Yarın yumurta toplama yapılacak bana tam duygu seliyım şuan Dr Mustafa bey çoğunlukla Kübra hn görüşüyorum emin ellerdeyız bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz karşılığını bulsun
Yumurta rezervın mi az 1 tane mi geliştiInsallah guzel sonuclar alirsin yarin.. Benimde çarsamba kubra hanımla opum var ama sadece 1 yumurtayla gideceğim..
Sende de güzel haberler alırız inşallah herkesin yüzü gülsünInsallah guzel sonuclar alirsin yarin.. Benimde çarsamba kubra hanımla opum var ama sadece 1 yumurtayla gideceğim..
Selam hayırlısı olsun inşallah Protein ağırlıklı beslen zaten Dr bu şekilde bılgılendırecekSelam kızlar. Ben de adetimi bekliyorum tedaviye başlayacağız bi aksilik çıkmazsa. tedaviyle birlikte özellikle yediğiniz ve yararını gördüğünüz şeyler oldu mu? Bir sürü şey okudum kafam karıştı.
Evet canım rezervim çok az umarım hepimiz için iyi haftalar olurSende de güzel haberler alırız inşallah herkesin yüzü gülsün
Dualarınız seninle inşallah tutunur bebişin sana ,herkesin umutları gerçek olur inşallah ..Slm kizlar uzun suredir takip ediyorum sizi bende bahcecide tedavi goruyorm bugun transferimin 6. Gunu daha once bir cok deneme yaptim burda ilk denemem dualarinizda benide unutmayin idrar tahlili yapsam kacinci gunde yapmaliym
Ins canim pek.umidim yok hep negatifler dusukler yasadigim icin 6. Tedaviye kadar geldim ama nasil geldim bi allah bilir birde ben bu arada ilk defa 5. Gun embriyosu transfer edildi bana acaba idrarda cikarmi yoksada onceden hazirliyayim kendimiDualarınız seninle inşallah tutunur bebişin sana ,herkesin umutları gerçek olur inşallah ..
Bence gününü bekle. Daha önceden stres olmamış olursun. Ne kadar zor olduğunu biliyorum bunu söylerken. Allah yardımcın olsun.Slm kizlar uzun suredir takip ediyorum sizi bende bahcecide tedavi goruyorm bugun transferimin 6. Gunu daha once bir cok deneme yaptim burda ilk denemem dualarinizda benide unutmayin idrar tahlili yapsam kacinci gunde yapmaliym
Kaçıncı Gündü ? Kanda çıkıyor diye biliyorum ..Ins canim pek.umidim yok hep negatifler dusukler yasadigim icin 6. Tedaviye kadar geldim ama nasil geldim bi allah bilir birde ben bu arada ilk defa 5. Gun embriyosu transfer edildi bana acaba idrarda cikarmi yoksada onceden hazirliyayim kendimi
6. Gunum canim dondurulmus transferi olduKaçıncı Gündü ? Kanda çıkıyor diye biliyorum ..
Bi laboratuvarcı arkadaş Demişti ki ,bebek Rahime yerleştiği an kanda çıkarmış , bence baktır ben de çok merak ettim vallahi..6. Gunum canim dondurulmus transferi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?