Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Salı günü yumurta toplama olucak, sanırım 1 yada 2 ay sonra da transfer.. bu arada yeme içme için özellikle yapılan birşey varmı? Yada sigara kullanımı yaş gibi faktörler??

Çok teşekkür ederim.Güçlü olmalısın gerçekten buraya yazdıklarım sadece ufak bir bölümü inan bana...herkesim hikayesi kendine zor ,en zor...ben Sevgili doktorum Güvenç beye taaaa en baştan çok güvendim,çok inandım, o da sağolsun 1 yıldır her ay bıkmadan usanmadan benimle emek verdi,hiç umut vermedi ama hep elimi tuttu,hiç bırakmadı...gücüm azaldığında beni ayağa kaldırdı duruşuyla,söylediği birkaç kelime ile.o olmasaydı ben bu işi başaramazdım.bu bir mucize benim için.Allahım sizlerede nasip etsin inşallah,dualarımdasınız herbiriniz ayrı ayrı inanın.bende daha yolun çok başındayım.aşmam gereken çok aşama var ama Allah büyük .

Canımmm! Gözlerim doldu inşallah allah yüzünü hep güldürür gerçekten de bize de umut oldun...
Çok teşekkür ederim.sende Güçlü olmalısın gerçekten buraya yazdıklarım sadece ufak bir bölümü inan bana...herkesim hikayesi kendine zor ,en zor...ben Sevgili doktorum Güvenç beye taaaa en baştan çok güvendim,çok inandım, o da sağolsun 1 yıldır her ay bıkmadan usanmadan benimle emek verdi,hiç umut vermedi ama hep elimi tuttu,hiç bırakmadı...gücüm azaldığında beni ayağa kaldırdı duruşuyla,söylediği birkaç kelime ile.o olmasaydı ben bu işi başaramazdım.bu bir mucize benim için.Allahım sizlerede nasip etsin inşallah,dualarımdasınız herbiriniz ayrı ayrı inanın.bende daha yolun çok başındayım.aşmam gereken çok aşama var ama Allah büyük .

Herşey çok güzel olacak sağlıkla kucağına aldıgınıda konusucaz... Yarın yumurta toplama yapılacak bana tam duygu seliyım şuan Dr Mustafa bey çoğunlukla Kübra hn görüşüyorum emin ellerdeyız bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz karşılığını bulsun

Insallah guzel sonuclar alirsin yarin.. Benimde çarsamba kubra hanımla opum var ama sadece 1 yumurtayla gideceğim..

Selam kızlar. Ben de adetimi bekliyorum tedaviye başlayacağız bi aksilik çıkmazsa. tedaviyle birlikte özellikle yediğiniz ve yararını gördüğünüz şeyler oldu mu? Bir sürü şey okudum kafam karıştı.

Selam hayırlısı olsun inşallah Protein ağırlıklı beslen zaten Dr bu şekilde bılgılendırecek

Kızlar ne güzel haber aldım Bahçeci den laboratuvardan 5 embriyom vardı bugün gayet güzel bölünmüşler 5 i de dondurulmuş,1 tane de önceden vardı.nasıl mutluyuz anlatamam... Inşallah bana da tutunurlar sevincimiz kat be kat artar, transfer zamanını sabırsızlıkla bekliyorum..

Slm kizlar uzun suredir takip ediyorum sizi bende bahcecide tedavi goruyorm bugun transferimin 6. Gunu daha once bir cok deneme yaptim burda ilk denemem dualarinizda benide unutmayin idrar tahlili yapsam kacinci gunde yapmaliym

Slm kizlar uzun suredir takip ediyorum sizi bende bahcecide tedavi goruyorm bugun transferimin 6. Gunu daha once bir cok deneme yaptim burda ilk denemem dualarinizda benide unutmayin idrar tahlili yapsam kacinci gunde yapmaliym
Dualarınız seninle inşallah tutunur bebişin sana ,herkesin umutları gerçek olur inşallah ..

Dualarınız seninle inşallah tutunur bebişin sana ,herkesin umutları gerçek olur inşallah ..
Ins canim pek.umidim yok hep negatifler dusukler yasadigim icin 6. Tedaviye kadar geldim ama nasil geldim bi allah bilir birde ben bu arada ilk defa 5. Gun embriyosu transfer edildi bana acaba idrarda cikarmi yoksada onceden hazirliyayim kendimi

Bence gününü bekle. Daha önceden stres olmamış olursun. Ne kadar zor olduğunu biliyorum bunu söylerken. Allah yardımcın olsun.

Ins canim pek.umidim yok hep negatifler dusukler yasadigim icin 6. Tedaviye kadar geldim ama nasil geldim bi allah bilir birde ben bu arada ilk defa 5. Gun embriyosu transfer edildi bana acaba idrarda cikarmi yoksada onceden hazirliyayim kendimi
Kaçıncı Gündü ? Kanda çıkıyor diye biliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…