Alllah yardimcin olsun. İnşallah güzel haberlerini aliriz. Kanda ćikar buyuk ihtimalle ama 2 3 gun sonra tekrar yaptir eger yaptiricaksan hemen ümitsiz olma sakin.6. Gunum canim dondurulmus transferi oldu
Amin canim valla benim kanda baktiracak cesaretim yok idrarda bi acabami diye umid ederiz her seferinde zor giddrm kan tahliline bakalm bi sefer gununde gidermiyim birde ben her seferinde yatiyorm transferden sonra bu sefee yatmiycam dedm ama olmazsa benden olmadi demiyeyim diye yatmaya calisiyorum sizler nasil geciriyorsunuz gublerinizi transferden sonraAlllah yardimcin olsun. İnşallah güzel haberlerini aliriz. Kanda ćikar buyuk ihtimalle ama 2 3 gun sonra tekrar yaptir eger yaptiricaksan hemen ümitsiz olma sakin.
Canım bence test gununu bekle evde dinlen sonra keske dememiş olursun yatmak zor geliyor bana ama yapcak biseyde yok bekleme surecindeAmin canim valla benim kanda baktiracak cesaretim yok idrarda bi acabami diye umid ederiz her seferinde zor giddrm kan tahliline bakalm bi sefer gununde gidermiyim birde ben her seferinde yatiyorm transferden sonra bu sefee yatmiycam dedm ama olmazsa benden olmadi demiyeyim diye yatmaya calisiyorum sizler nasil geciriyorsunuz gublerinizi transferden sonra
Ben ilk 3 gun yattim daha sonra dikakt ettim 1 hafta sonra calismaya basladim ama hareketlerime dikkat ettim. Ben dayanamamistim 9. Gun kan tahlili yaptirdim)) ama gercekten zor bir sureć beklemek hic bukadar zor olmamisti. Birde ben hergun ananas yedim ne kadar etkili psikolojikmi bilmiyorum ama ...Amin canim valla benim kanda baktiracak cesaretim yok idrarda bi acabami diye umid ederiz her seferinde zor giddrm kan tahliline bakalm bi sefer gununde gidermiyim birde ben her seferinde yatiyorm transferden sonra bu sefee yatmiycam dedm ama olmazsa benden olmadi demiyeyim diye yatmaya calisiyorum sizler nasil geciriyorsunuz gublerinizi transferden sonra
Kac cikmisti canm sonucun hamilesin herlde allahim kucagina almayi nasip etsin bende yiyorum hergun ananasetkisi varmi yokmu bilmiyorm her seferinde yiyorum cunki ins benmde sonucm guzl.olur kasik agrilarn fln oldumiBen ilk 3 gun yattim daha sonra dikakt ettim 1 hafta sonra calismaya basladim ama hareketlerime dikkat ettim. Ben dayanamamistim 9. Gun kan tahlili yaptirdim)) ama gercekten zor bir sureć beklemek hic bukadar zor olmamisti. Birde ben hergun ananas yedim ne kadar etkili psikolojikmi bilmiyorum ama ...
Evet Allaha şukur. Allah sanada nasip eder insallah. Hic bir belirtim yoktu hatta çok agladim 7. Gun olmadi diye kendi kendime evham yaptim sonra gittim 9. Gun bekleme yoksa yok dedim tahlil yaptirdim ama ilk once idrar yaptim cikmadi sonra dedim kan tahlili yaptirim cikti cok sukur 94.26 cikmisti 3 gun sonra bir daha yaptim yukselmisti esime bile ozaman soyledim şu an 10. Haftamizdayiz ama hala cok korkuyorum.. yani bu endise hic bitmiyo Allah nasip ederse kucagimiza alabilirsek belki ozaman inaniriz. Senin icinde bu mubarek gunde dua edicem inşallah Allah kabul eder. Bu arada ilaclarimi da cok duzenli kullandim saati saatine hafta sonu bile erken kalktim ve ilaclarimi aldimKac cikmisti canm sonucun hamilesin herlde allahim kucagina almayi nasip etsin bende yiyorum hergun ananasetkisi varmi yokmu bilmiyorm her seferinde yiyorum cunki ins benmde sonucm guzl.olur kasik agrilarn fln oldumi
Canım 9 günde sonucun kanda cikmismiydi peki ananasi bende duydum bi kaç kişiden ama ne kadar doğru bilmiyorumBen ilk 3 gun yattim daha sonra dikakt ettim 1 hafta sonra calismaya basladim ama hareketlerime dikkat ettim. Ben dayanamamistim 9. Gun kan tahlili yaptirdim)) ama gercekten zor bir sureć beklemek hic bukadar zor olmamisti. Birde ben hergun ananas yedim ne kadar etkili psikolojikmi bilmiyorum ama ...
Ananas konusunu bende emin degilim ama yedim)) hemde bolca... canm 9. Gun cikti kandaCanım 9 günde sonucun kanda cikmismiydi peki ananasi bende duydum bi kaç kişiden ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ben jeli kullandim hala kullaniyorum canim.Saol canm dualarinda oldugunu bilmek guzel bende 2 vitamin coaspirin birde gunluk ignem var jeli vermediler busefer siz kullandinizmi jeli
Kızlar gunaydinnnben regl olmayı bekliyorum hala bugün olmam gerekiyor 2.gün de tedaviye basliycaz. Ama eşimin genetik testi sonucu hala çıkmadı ve iyi çıkmama ihtimali yüksek. Acaba kötü çıkarsa tüp bebekten önce tedavi mi olması gerekiyor yoksa tüp bebeği etkilemiyo muydu? Kalitelilerini seciyorlarmis ya. Bilemedik kafamiz karıştı fikri olan var mi? [/QUOTE
Opu fln olmadan ogrenmen gerekiyor sonucu.cunku bir sorun cikarsa onun icin bir on hazirlik sureci var demisti bana doktorum.
Bende mustafa beyin hastasiyim ama jel kullaniyorum vardir heralde bir bildiği belkide durumumuzda farklilik vardir bilemedim bendeBana vermediler jeli mustafa bey artik kullandirmiyorum hastalarima dedi benimde kafama takildi her seyi bilirler elbet ama insan her zaman takacak bi sorun buluyor
Ben de yarın başlayacağım kısmet olursa. bu benim 3. ama Bahçecide ilk denemem. Vitaminlerin de vardır herhalde kullandığın. Allah gönlüne göre versin.Kızlar selammmmmmm bugün tedaviye başladık biz de. ilk ignemi oldum hattaSize bir kaç şey sormak istiyorum. yumurta büyütme sürecinde genelde ne tür yiyecekler tukettiniz. Ya da sunu yap dediginiz bir şey var mı? bir de şu jel olayı nedir? transfer sürecinde mi kullanılıyor ya da şimdi mi? bana sadece igne ve antibiyotik verdiler. anladigim kadariyla antibiyotigi tek seferlik kullanacağım. sizin de öyle mi oldu? ay kusura bakmayın nolur ilk denememiz de yanlış bir şey yapmak istemiyorum
evet evet bir de vitamin var. sizin de Şubat gibi yapılacak transfer yoksa hemen mi? ikimiz için de hayırlısi olur inşallah bu arada. sizin doktorunuz kim?Ben de yarın başlayacağım kısmet olursa. bu benim 3. ama Bahçecide ilk denemem. Vitaminlerin de vardır herhalde kullandığın. Allah gönlüne göre versin.
Ilk once hayirli olsun. Bizimde ilk denememizdi ve cok heyecanliydim. Bu surecte sadece asitli icecekler ve kahve tuketimine dikkat ettim moralinde cok etkili oldugunu dusunuyorum bende zaten rezerv azligi vardi. Jeli transfer oncesinde kullanmaya baslaniyor.Kızlar selammmmmmm bugün tedaviye başladık biz de. ilk ignemi oldum hattaSize bir kaç şey sormak istiyorum. yumurta büyütme sürecinde genelde ne tür yiyecekler tukettiniz. Ya da sunu yap dediginiz bir şey var mı? bir de şu jel olayı nedir? transfer sürecinde mi kullanılıyor ya da şimdi mi? bana sadece igne ve antibiyotik verdiler. anladigim kadariyla antibiyotigi tek seferlik kullanacağım. sizin de öyle mi oldu? ay kusura bakmayın nolur ilk denememiz de yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Slm cnm senin transferin ne zaman olmustu benm daha 8. Gundeyim yeni arastirmalara gore jel tutunmayi engelliyor dedi bana vermiyorum artik jel dedi ignene devam dedi benmde kafam karisti simdiBende mustafa beyin hastasiyim ama jel kullaniyorum vardir heralde bir bildiği belkide durumumuzda farklilik vardir bilemedim bende
Benim 26 ekimde transferim oldu ama benimde kafam karisti.mustafa beye guveniyorum ben işini cok iyi bilen biri aslinda ordaki butun dr cok iyi oldugunu dusunuyorum Sen icini ferah tut insallah hayirli haberini aliriz . Ćogu gitmis azi kalmis) simdi yazarken 8. Gunum alkima geldi)) beklemek zor...Slm cnm senin transferin ne zaman olmustu benm daha 8. Gundeyim yeni arastirmalara gore jel tutunmayi engelliyor dedi bana vermiyorum artik jel dedi ignene devam dedi benmde kafam karisti simdi
Mustafa bey doktorum. Ilk ay yapilmayacak transfer. Hayirlisi bakalim.evet evet bir de vitamin var. sizin de Şubat gibi yapılacak transfer yoksa hemen mi? ikimiz için de hayırlısi olur inşallah bu arada. sizin doktorunuz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?