Rahmi dinlendirip transfere gidecektir canım aslında bazı durumlarda daha iyi rahim kendini toparliyo gebelik oranı artıyor inşallah hayırlısi olurMustafa bey doktorum. Ilk ay yapilmayacak transfer. Hayirlisi bakalim.
Evet canm bende guveniyorum vardir bir bildigi bende kan pihtilasmasi var israrla igneyi yapim dedm onuda kullanma dedi izin vermedi coaspirin kullaniyorum evet az kaldi 4 sefer daha yasadim bu gunleri hep hisranla bitti bundada heyecandan cok korku var olmadi gibi sanki hc belirti yok sadece ayaklarm agriyor iki gundur adet olacakmism gibi hayirlisi artkBenim 26 ekimde transferim oldu ama benimde kafam karisti.mustafa beye guveniyorum ben işini cok iyi bilen biri aslinda ordaki butun dr cok iyi oldugunu dusunuyorum Sen icini ferah tut insallah hayirli haberini aliriz . Ćogu gitmis azi kalmis) simdi yazarken 8. Gunum alkima geldi)) beklemek zor...
görüyorum ki hamilesiniz ne güzel maşallahIlk once hayirli olsun. Bizimde ilk denememizdi ve cok heyecanliydim. Bu surecte sadece asitli icecekler ve kahve tuketimine dikkat ettim moralinde cok etkili oldugunu dusunuyorum bende zaten rezerv azligi vardi. Jeli transfer oncesinde kullanmaya baslaniyor.
o zaman bu süreci birlikte yaşayacağızMustafa bey doktorum. Ilk ay yapilmayacak transfer. Hayirlisi bakalim.
Benimde hić belirtim olmadi sıkma canini insallah hayirli haberlerini alicaz.Evet canm bende guveniyorum vardir bir bildigi bende kan pihtilasmasi var israrla igneyi yapim dedm onuda kullanma dedi izin vermedi coaspirin kullaniyorum evet az kaldi 4 sefer daha yasadim bu gunleri hep hisranla bitti bundada heyecandan cok korku var olmadi gibi sanki hc belirti yok sadece ayaklarm agriyor iki gundur adet olacakmism gibi hayirlisi artk
Tsk ederim darisi isteyen herkesin başina insallah. Benim iki kez opu oldum 1. 3 yumurta 2. 1 yumurta toplandi 2.5 ay bekledik bu nedenle dondurulmuş bizimki 2 tane iyi kalitede vardi ikisi transfer edildi. Esimde sperm sayisi cok azdi nerdeyse yok ben 36 yasindayim yani bircok olumsuzluk birden vardi ama Alaha cok sukur bu gunleri gorduk cnm. Ben özellikle cok umutsuzdum.görüyorum ki hamilesiniz ne güzel maşallahyumurta toplama işleminden sonra ne kadar beklediniz transfer için ? bende de erken menopoz var. peki esinizin değerleri normal miydi?eşimle ben ilk denemede tutmaz diye kendimizi hazırlıyoruz
Ins canim allahim sanada kucagina almayi nasip etsin oburlerinde cok agrim olmustu ama onlarda ya negatih ya kimyasal oldu bundada ayak agrisi var kask agrisi fln olmayinca olmadi galiba diyorum ina bebegim benimledirBenimde hić belirtim olmadi sıkma canini insallah hayirli haberlerini alicaz.
Tsk ederim darisi isteyen herkesin başina insallah. Benim iki kez opu oldum 1. 3 yumurta 2. 1 yumurta toplandi 2.5 ay bekledik bu nedenle dondurulmuş bizimki 2 tane iyi kalitede vardi ikisi transfer edildi. Esimde sperm sayisi cok azdi nerdeyse yok ben 36 yasindayim yani bircok olumsuzluk birden vardi ama Alaha cok sukur bu gunleri gorduk cnm. Ben özellikle cok umutsuzdum.
İnsalah cnm insallahIns canim allahim sanada kucagina almayi nasip etsin oburlerinde cok agrim olmustu ama onlarda ya negatih ya kimyasal oldu bundada ayak agrisi var kask agrisi fln olmayinca olmadi galiba diyorum ina bebegim benimledir
İnsallah hersey cok guzel olucak hepimiz icinben de aslında pozitifim diyorum umutluyum ama içimde bir şey var eksik hissediyorum kendimi ve içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. inşallah her şey yoluna giriyordur...
Seni okuyunca kendimi gördüm bi farkımız var ben 3 kez opu oldum 1.de 5 toplandı 1 tane kaliteli donduruldu ,2.de 2 tane vardı gelişımı 5. Güne kadar beklendi olmadı iptal edildi ,dün 3kez toplandı ve 3 taneden 1 tanesi dollendı tabi 2 gün daha beklıcez beklerim sonucu senin ki gibi mutlu sonla bitecekse beklerim bende 36 yaşındayım ve sper sayısı düşük eşimin yumurta rezervlerim azalmıs böyle benim hikayemde sonu mutlu olsun inşallahTsk ederim darisi isteyen herkesin başina insallah. Benim iki kez opu oldum 1. 3 yumurta 2. 1 yumurta toplandi 2.5 ay bekledik bu nedenle dondurulmuş bizimki 2 tane iyi kalitede vardi ikisi transfer edildi. Esimde sperm sayisi cok azdi nerdeyse yok ben 36 yasindayim yani bircok olumsuzluk birden vardi ama Alaha cok sukur bu gunleri gorduk cnm. Ben özellikle cok umutsuzdum.
Okurken kötü oldum yazdiklarini neler yasadigini cok iyi anlayabiliyorum insallah senden de guzel haberlerini aliriz kendim icin ne kadar dua ediyorsam sizler icinde ediyorum. Zaten cok yumurta toplanmis olmasida aslinda cok birsey ifade etmiyor yeterki kaliteli olsun seninkilerde insalllah en kalitelisinden olur...Seni okuyunca kendimi gördüm bi farkımız var ben 3 kez opu oldum 1.de 5 toplandı 1 tane kaliteli donduruldu ,2.de 2 tane vardı gelişımı 5. Güne kadar beklendi olmadı iptal edildi ,dün 3kez toplandı ve 3 taneden 1 tanesi dollendı tabi 2 gün daha beklıcez beklerim sonucu senin ki gibi mutlu sonla bitecekse beklerim bende 36 yaşındayım ve sper sayısı düşük eşimin yumurta rezervlerim azalmıs böyle benim hikayemde sonu mutlu olsun inşallah
Slm canim hakkinda hayirlisi olsun ben bir hafta sonra olmustum cok fazla gecikmiyor diye biliyorum size de donmus embriyo transferi olcak galibaMrb bende erbil yağmur hastasıyim yumurtalarim toplandi 18 aralıkta tarlusal verdi bide antibiyotik yumurtasi toplandıktan kac gün sonra adet oldunuz.
Ben igne kanamam olmustu ozman kullandim 1 hafta bana jel verdiler onu kullaniyorumKizlar hamile arkadaslar progeston igneye devam ediyormusnuz cok soru soruyorum kusura bakmayin
Rahim icin ilac veriyorlar 10 12 gun kullaniyorsun sonra gidiyorsunAmin hepimiz için hayilisi olsun evt donduruldu Yumoşlarim inşaallah 3. Gün dondu umarım sağlıkla tutunur.peki adetinin ikinci günü gidince ne sıklıkla gidiyoruz kontrole.transfer öncesi küçük bir tatil yapmak iyi gelicekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?