Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Mustafa bey doktorum. Ilk ay yapilmayacak transfer. Hayirlisi bakalim.
Rahmi dinlendirip transfere gidecektir canım aslında bazı durumlarda daha iyi rahim kendini toparliyo gebelik oranı artıyor inşallah hayırlısi olur

Evet canm bende guveniyorum vardir bir bildigi bende kan pihtilasmasi var israrla igneyi yapim dedm onuda kullanma dedi izin vermedi coaspirin kullaniyorum evet az kaldi 4 sefer daha yasadim bu gunleri hep hisranla bitti bundada heyecandan cok korku var olmadi gibi sanki hc belirti yok sadece ayaklarm agriyor iki gundur adet olacakmism gibi hayirlisi artk

Canım psikolojik bence transferden sonra boyle hisseden çok insan var sen olumlu düşün olumlu olsun hic belirtisi olmadan hamile kalan çok kişi gördüm bu topikte

görüyorum ki hamilesiniz ne güzel maşallah yumurta toplama işleminden sonra ne kadar beklediniz transfer için ? bende de erken menopoz var. peki esinizin değerleri normal miydi?eşimle ben ilk denemede tutmaz diye kendimizi hazırlıyoruz

Benimde hić belirtim olmadi sıkma canini insallah hayirli haberlerini alicaz.

Tsk ederim darisi isteyen herkesin başina insallah. Benim iki kez opu oldum 1. 3 yumurta 2. 1 yumurta toplandi 2.5 ay bekledik bu nedenle dondurulmuş bizimki 2 tane iyi kalitede vardi ikisi transfer edildi. Esimde sperm sayisi cok azdi nerdeyse yok ben 36 yasindayim yani bircok olumsuzluk birden vardi ama Alaha cok sukur bu gunleri gorduk cnm. Ben özellikle cok umutsuzdum.

Benimde hić belirtim olmadi sıkma canini insallah hayirli haberlerini alicaz.
Ins canim allahim sanada kucagina almayi nasip etsin oburlerinde cok agrim olmustu ama onlarda ya negatih ya kimyasal oldu bundada ayak agrisi var kask agrisi fln olmayinca olmadi galiba diyorum ina bebegim benimledir

ben de aslında pozitifim diyorum umutluyum ama içimde bir şey var eksik hissediyorum kendimi ve içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. inşallah her şey yoluna giriyordur...

Seni okuyunca kendimi gördüm bi farkımız var ben 3 kez opu oldum 1.de 5 toplandı 1 tane kaliteli donduruldu ,2.de 2 tane vardı gelişımı 5. Güne kadar beklendi olmadı iptal edildi ,dün 3kez toplandı ve 3 taneden 1 tanesi dollendı tabi 2 gün daha beklıcez beklerim sonucu senin ki gibi mutlu sonla bitecekse beklerim bende 36 yaşındayım ve sper sayısı düşük eşimin yumurta rezervlerim azalmıs böyle benim hikayemde sonu mutlu olsun inşallah

Okurken kötü oldum yazdiklarini neler yasadigini cok iyi anlayabiliyorum insallah senden de guzel haberlerini aliriz kendim icin ne kadar dua ediyorsam sizler icinde ediyorum. Zaten cok yumurta toplanmis olmasida aslinda cok birsey ifade etmiyor yeterki kaliteli olsun seninkilerde insalllah en kalitelisinden olur...

Mrb bende erbil yağmur hastasıyim yumurtalarim toplandi 18 aralıkta tarlusal verdi bide antibiyotik yumurtasi toplandıktan kac gün sonra adet oldunuz.

Mrb bende erbil yağmur hastasıyim yumurtalarim toplandi 18 aralıkta tarlusal verdi bide antibiyotik yumurtasi toplandıktan kac gün sonra adet oldunuz.
Slm canim hakkinda hayirlisi olsun ben bir hafta sonra olmustum cok fazla gecikmiyor diye biliyorum size de donmus embriyo transferi olcak galiba

Amin hepimiz için hayilisi olsun evt donduruldu Yumoşlarim inşaallah 3. Gün dondu umarım sağlıkla tutunur.peki adetinin ikinci günü gidince ne sıklıkla gidiyoruz kontrole.transfer öncesi küçük bir tatil yapmak iyi gelicekti.

Rahim icin ilac veriyorlar 10 12 gun kullaniyorsun sonra gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…