Anladm canim herkeze farkli uygulamislar ne guzel benm onceki tedavilerimde her hastaya ayni protokoldu benimde ger gun ignem var cok yagli bir igneymis baya zor kalcam tutmz oldu ama bebek icin degerBen igne kanamam olmustu ozman kullandim 1 hafta bana jel verdiler onu kullaniyorum
Her ignenin ilacin evet cok zorlugu var ama bebeklerimiz icin dayaniyoruz. Aslinda bende bu farkli uygulamar yuzunden cok inaaniyorum bahceciye hepimizin problemi ayri cunku. Hepimizin yuzu guler insallahAnladm canim herkeze farkli uygulamislar ne guzel benm onceki tedavilerimde her hastaya ayni protokoldu benimde ger gun ignem var cok yagli bir igneymis baya zor kalcam tutmz oldu ama bebek icin deger
hayırlı olsun tedavin canım,ben yumurta büyütme sürecinde protein ağırlıklı beslenmiştim ,arı sütü-bal-polen karışımı yemiştim eğriçayırın,ama pek fayda göremedim neyse,banada güvenç bey ilk tedavilerde ilk sefer antibiyotik verdi 1 kerelik,sonra iğne verdi.jeli bana transfer sürecinde verdi.büyütme aşamasında değil.sen güvenç bey ne diyosa onu yap ,adamın dedikleri bir bir çıkıyo vallaKızlar selammmmmmm bugün tedaviye başladık biz de. ilk ignemi oldum hattaSize bir kaç şey sormak istiyorum. yumurta büyütme sürecinde genelde ne tür yiyecekler tukettiniz. Ya da sunu yap dediginiz bir şey var mı? bir de şu jel olayı nedir? transfer sürecinde mi kullanılıyor ya da şimdi mi? bana sadece igne ve antibiyotik verdiler. anladigim kadariyla antibiyotigi tek seferlik kullanacağım. sizin de öyle mi oldu? ay kusura bakmayın nolur ilk denememiz de yanlış bir şey yapmak istemiyorum
canim zaten aynen güvenç beyin dediklerini yapıyorum da hani ilaçlar şişkinlik falan yapıyormuş yaa belki onun için farklı şeyler yiyor musunuz diye merak ediyorum. çok şisirdi mi ilaçlar? bu arada çok teşekkür ediyorumhayırlı olsun tedavin canım,ben yumurta büyütme sürecinde protein ağırlıklı beslenmiştim ,arı sütü-bal-polen karışımı yemiştim eğriçayırın,ama pek fayda göremedim neyse,banada güvenç bey ilk tedavilerde ilk sefer antibiyotik verdi 1 kerelik,sonra iğne verdi.jeli bana transfer sürecinde verdi.büyütme aşamasında değil.sen güvenç bey ne diyosa onu yap ,adamın dedikleri bir bir çıkıyo valla
valla ben ilk aylarda davul gibi olmuşum şimdi fotolara bakınca anlıyorum...ama sonra bünye alıştı sanırım.şişkinlik için ben ekstra bişey yememiştim ,çok bir sorun da yaşamamıştım gerçi fiziksel olarak.canim zaten aynen güvenç beyin dediklerini yapıyorum da hani ilaçlar şişkinlik falan yapıyormuş yaa belki onun için farklı şeyler yiyor musunuz diye merak ediyorum. çok şisirdi mi ilaçlar? bu arada çok teşekkür ediyorum
Teşekkürler senden başka kimse cvp vermediSlm canim hakkinda hayirlisi olsun ben bir hafta sonra olmustum cok fazla gecikmiyor diye biliyorum size de donmus embriyo transferi olcak galiba
davul gibi olmuşum derkenvalla ben ilk aylarda davul gibi olmuşum şimdi fotolara bakınca anlıyorum...ama sonra bünye alıştı sanırım.şişkinlik için ben ekstra bişey yememiştim ,çok bir sorun da yaşamamıştım gerçi fiziksel olarak.
valla ben ilk aylarda davul gibi olmuşum şimdi fotolara bakınca anlıyorum...ama sonra bünye alıştı sanırım.şişkinlik için ben ekstra bişey yememiştim ,çok bir sorun da yaşamamıştım gerçi fiziksel olarak.
Iyi dir bebis inşallah. Artis iyi gidiyor dedi dr. 4 ocakta kalp atışı için gitcem ya inşallah duyarız da o zaman takvim olusturcam. Inşallahbu arada senın bebiş nasıl ve niye hamilelik takvimi oluşturmuyorsun hala?
haklisin ama az kalmis yeni yıla mutlu gireceksin inşallahIyi dir bebis inşallah. Artis iyi gidiyor dedi dr. 4 ocakta kalp atışı için gitcem ya inşallah duyarız da o zaman takvim olusturcam. Inşallah
O 12 günlük sürede iğne olduğum dönem göğüsler yanaklar şişmiş. Sonra geçti merak etmedavul gibi olmuşum derkenşişkinliğe mi alıştın yoksa ilaçlar sisirmemeye mi basladi ya ben çok korkuyorum kilo almaktan. ama bugun ikinci gün sadece gazim var. yani şişkinlik yok inşallah da olmax
Oh iyi o zaman çok sağolasınO 12 günlük sürede iğne olduğum dönem göğüsler yanaklar şişmiş. Sonra geçti merak etme
Ne güzel haber inşallah kalp atışını da duyarsınız. Ben de adet olunca gidicem Güvenç beye iki yumurta toplama yapıldı toplam 6 tane embriyom var dondurulmuş,umarım ben de senin gibi olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyız..Iyi dir bebis inşallah. Artis iyi gidiyor dedi dr. 4 ocakta kalp atışı için gitcem ya inşallah duyarız da o zaman takvim olusturcam. Inşallah
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzNe güzel haber inşallah kalp atışını da duyarsınız. Ben de adet olunca gidicem Güvenç beye iki yumurta toplama yapıldı toplam 6 tane embriyom var dondurulmuş,umarım ben de senin gibi olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyız..
İnşallah sende güzel haberler alırsın canım 6 embriyo çok iyi bi sayı inşallah tutunur bebislerin sanaNe güzel haber inşallah kalp atışını da duyarsınız. Ben de adet olunca gidicem Güvenç beye iki yumurta toplama yapıldı toplam 6 tane embriyom var dondurulmuş,umarım ben de senin gibi olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyız..
Inşallah inşallah hepimizin Duası kabul olsun,hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah..İnşallah sende güzel haberler alırsın canım 6 embriyo çok iyi bi sayı inşallah tutunur bebislerin sana
Şuan çok mutluyum salı günü yumurta toplama yapıldı bu gün itibari ile 1 tane daha havuza aldık 2 tane hazırda beni bekleyen yumurtalarım var. Doktorumuz dönüş yapıyor mu yoksa ben mi aramalıyım bilemedimOkurken kötü oldum yazdiklarini neler yasadigini cok iyi anlayabiliyorum insallah senden de guzel haberlerini aliriz kendim icin ne kadar dua ediyorsam sizler icinde ediyorum. Zaten cok yumurta toplanmis olmasida aslinda cok birsey ifade etmiyor yeterki kaliteli olsun seninkilerde insalllah en kalitelisinden olur...
Çok sevindimmmm sen ara gelmen gereken gunu soylicekler cunku transfere karar verildiyseŞuan çok mutluyum salı günü yumurta toplama yapıldı bu gün itibari ile 1 tane daha havuza aldık 2 tane hazırda beni bekleyen yumurtalarım var. Doktorumuz dönüş yapıyor mu yoksa ben mi aramalıyım bilemedim
Aa tamam canım sağol arayayım bi görüşeyimÇok sevindimmmm sen ara gelmen gereken gunu soylicekler cunku transfere karar verildiyse
Hadi iyi haberlerini bekliyorum.A
Aa tamam canım sağol arayayım bi görüşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?