Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben igne kanamam olmustu ozman kullandim 1 hafta bana jel verdiler onu kullaniyorum
Anladm canim herkeze farkli uygulamislar ne guzel benm onceki tedavilerimde her hastaya ayni protokoldu benimde ger gun ignem var cok yagli bir igneymis baya zor kalcam tutmz oldu ama bebek icin deger

Anladm canim herkeze farkli uygulamislar ne guzel benm onceki tedavilerimde her hastaya ayni protokoldu benimde ger gun ignem var cok yagli bir igneymis baya zor kalcam tutmz oldu ama bebek icin deger
Her ignenin ilacin evet cok zorlugu var ama bebeklerimiz icin dayaniyoruz. Aslinda bende bu farkli uygulamar yuzunden cok inaaniyorum bahceciye hepimizin problemi ayri cunku. Hepimizin yuzu guler insallah

hayırlı olsun tedavin canım,ben yumurta büyütme sürecinde protein ağırlıklı beslenmiştim ,arı sütü-bal-polen karışımı yemiştim eğriçayırın,ama pek fayda göremedim neyse,banada güvenç bey ilk tedavilerde ilk sefer antibiyotik verdi 1 kerelik,sonra iğne verdi.jeli bana transfer sürecinde verdi.büyütme aşamasında değil.sen güvenç bey ne diyosa onu yap ,adamın dedikleri bir bir çıkıyo valla

canim zaten aynen güvenç beyin dediklerini yapıyorum da hani ilaçlar şişkinlik falan yapıyormuş yaa belki onun için farklı şeyler yiyor musunuz diye merak ediyorum. çok şisirdi mi ilaçlar? bu arada çok teşekkür ediyorum

valla ben ilk aylarda davul gibi olmuşum şimdi fotolara bakınca anlıyorum...ama sonra bünye alıştı sanırım.şişkinlik için ben ekstra bişey yememiştim ,çok bir sorun da yaşamamıştım gerçi fiziksel olarak.

davul gibi olmuşum derkenşişkinliğe mi alıştın yoksa ilaçlar sisirmemeye mi basladi ya ben çok korkuyorum kilo almaktan. ama bugun ikinci gün sadece gazim var. yani şişkinlik yok inşallah da olmax

bu arada senın bebiş nasıl ve niye hamilelik takvimi oluşturmuyorsun hala?

davul gibi olmuşum derkenşişkinliğe mi alıştın yoksa ilaçlar sisirmemeye mi basladi ya ben çok korkuyorum kilo almaktan. ama bugun ikinci gün sadece gazim var. yani şişkinlik yok inşallah da olmax
O 12 günlük sürede iğne olduğum dönem göğüsler yanaklar şişmiş. Sonra geçti merak etme

Iyi dir bebis inşallah. Artis iyi gidiyor dedi dr. 4 ocakta kalp atışı için gitcem ya inşallah duyarız da o zaman takvim olusturcam. Inşallah
Ne güzel haber inşallah kalp atışını da duyarsınız. Ben de adet olunca gidicem Güvenç beye iki yumurta toplama yapıldı toplam 6 tane embriyom var dondurulmuş,umarım ben de senin gibi olumlu sonuç alırım çok heyecanlıyız..

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah sende güzel haberler alırsın canım 6 embriyo çok iyi bi sayı inşallah tutunur bebislerin sana

Şuan çok mutluyum salı günü yumurta toplama yapıldı bu gün itibari ile 1 tane daha havuza aldık 2 tane hazırda beni bekleyen yumurtalarım var. Doktorumuz dönüş yapıyor mu yoksa ben mi aramalıyım bilemedim

Çok sevindimmmm sen ara gelmen gereken gunu soylicekler cunku transfere karar verildiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…