Selam. Bence en doğru kararı vermişsin. Benim doktorum Mustafa Bahçeci ama biraz ilgi istiyorsan başka bir doktor seçebilirsin. Fiyatlar da piyasayla aynı hemen hemen ama 2016 da zam yapacaklarmış. Evet haftasonu çalışıyorlar.Kızlar merhabaalr araştırmalarım sonucu ben de bahçeci fulyaya gitmeye karar verdim oradan önerebilceğiniz doktor var mıdır ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Ve haftasonu çalışıyorlar mı?
Çok teşekkür ederim cevaplar için eğer bulabilirsem randevu haftaya cumartesi günü gideceğim ilk olduğu için biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var ve kafam çok karışık pcosluyum ve ilaçsız adet göremiyorum dolayısıyla yumurtlama da olmuyor o yüzden başka bir doktor da olabilir belkiSelam. Bence en doğru kararı vermişsin. Benim doktorum Mustafa Bahçeci ama biraz ilgi istiyorsan başka bir doktor seçebilirsin. Fiyatlar da piyasayla aynı hemen hemen ama 2016 da zam yapacaklarmış. Evet haftasonu çalışıyorlar.
Çok doğru bir karar bende mustafa beyin hastasiyim ama güvenç beyinde çok iyi oldugunu dusunuyorum aslinda ordaki dr larin tumu cok iyi. Cumartesi de calisiyorlar. Benimde haftaya cumartesi randevum var))Kızlar merhabaalr araştırmalarım sonucu ben de bahçeci fulyaya gitmeye karar verdim oradan önerebilceğiniz doktor var mıdır ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Ve haftasonu çalışıyorlar mı?
Teşekkürler bilgilendirme için sanırım randevuyu ikisinden birinden alıcam genel yorumlar o yöndeÇok doğru bir karar bende mustafa beyin hastasiyim ama güvenç beyinde çok iyi oldugunu dusunuyorum aslinda ordaki dr larin tumu cok iyi. Cumartesi de calisiyorlar. Benimde haftaya cumartesi randevum var))
Ben aytun hnmın hastasıyım ilk denememiz negatifti fakat yine de aytun hnma gidicem enerjisine ve uzmanlığına çok güveniyorum tavsiye ederim canımÇok teşekkür ederim cevaplar için eğer bulabilirsem randevu haftaya cumartesi günü gideceğim ilk olduğu için biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var ve kafam çok karışık pcosluyum ve ilaçsız adet göremiyorum dolayısıyla yumurtlama da olmuyor o yüzden başka bir doktor da olabilir belki
Çok teşekkürler tavsiye için umarım güzel sonuçlar olur herkes içinBen aytun hnmın hastasıyım ilk denememiz negatifti fakat yine de aytun hnma gidicem enerjisine ve uzmanlığına çok güveniyorum tavsiye ederim canım
Bende Erbil yağmur hastasıyim erbil beyde çok iyi ayrıca bana düşünürseni Burçak hanım varmış onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar bence ikisinden birinide düşün.Teşekkürler bilgilendirme için sanırım randevuyu ikisinden birinden alıcam genel yorumlar o yönde
merhaba , ben de tedaviye bu hafta başladım. doktorum güvenç bey ve cok memnunuz inanılmaz ilgili ve cok sahipleniyor hastasını. ben de burdaki yorumlar sayesinde doğru doktoru bulduğumu düşünüyorum umarım hayırlısı olur sizin için de...Kızlar merhabaalr araştırmalarım sonucu ben de bahçeci fulyaya gitmeye karar verdim oradan önerebilceğiniz doktor var mıdır ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Ve haftasonu çalışıyorlar mı?
Canım bır kez daha yapacaklar toplama öyle karar alınmış bizde bu karara uymak düşer hayırlısı olur inşallahHadi iyi haberlerini bekliyorum.
merhabalar , neden tekrar toplama yapıyorlar bir açıklama yapıldı mi?Canım bır kez daha yapacaklar toplama öyle karar alınmış bizde bu karara uymak düşer hayırlısı olur inşallah
Insallah onlar öyle diyorsa mutlaka bildikleri birsey vardir. Sonu guzel olsun...Canım bır kez daha yapacaklar toplama öyle karar alınmış bizde bu karara uymak düşer hayırlısı olur inşallah
Benim yumurta rezervlerim az havuz yapılıyor 2 tane havuzda transfer için bekleyen yum. Var o havuz çoğalacak bu yüzden tekrar toplama olacakmerhabalar , neden tekrar toplama yapıyorlar bir açıklama yapıldı mi?
Tabi tabi bi bildikleri var mutlaka zaten Mustafa bey e sonsuz güvenim var içim rahat inşallah dediğin gibi sonu güzel olsunInsallah onlar öyle diyorsa mutlaka bildikleri birsey vardir. Sonu guzel olsun...
Tabi tabi bi bildikleri var mutlaka zaten Mustafa bey e sonsuz güvenim var içim rahat inşallah dediğin gibi sonu güzel olsun[/QUOTE
Benimde iki kez yapilmisti yumurta toplama işlemi iyikide yapilmis cunku kendi aralarinda en kaliteli olani transfer ediyorlar.
MerhabaTeşekkürler bilgilendirme için sanırım randevuyu ikisinden birinden alıcam genel yorumlar o yönde
anladım e o zaman iyi bir şey şansınız daha çok artacak gönlünüzu ferah tutun benceBenim yumurta rezervlerim az havuz yapılıyor 2 tane havuzda transfer için bekleyen yum. Var o havuz çoğalacak bu yüzden tekrar toplama olacak
Olsun canım geç olsun güç olmasın.. sen mi aradın teansfer yapacakmısınız diyeCanım bır kez daha yapacaklar toplama öyle karar alınmış bizde bu karara uymak düşer hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?