Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar merhabaalr araştırmalarım sonucu ben de bahçeci fulyaya gitmeye karar verdim oradan önerebilceğiniz doktor var mıdır ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Ve haftasonu çalışıyorlar mı?

Selam. Bence en doğru kararı vermişsin. Benim doktorum Mustafa Bahçeci ama biraz ilgi istiyorsan başka bir doktor seçebilirsin. Fiyatlar da piyasayla aynı hemen hemen ama 2016 da zam yapacaklarmış. Evet haftasonu çalışıyorlar.

Çok teşekkür ederim cevaplar için eğer bulabilirsem randevu haftaya cumartesi günü gideceğim ilk olduğu için biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var ve kafam çok karışık pcosluyum ve ilaçsız adet göremiyorum dolayısıyla yumurtlama da olmuyor o yüzden başka bir doktor da olabilir belki

Çok doğru bir karar bende mustafa beyin hastasiyim ama güvenç beyinde çok iyi oldugunu dusunuyorum aslinda ordaki dr larin tumu cok iyi. Cumartesi de calisiyorlar. Benimde haftaya cumartesi randevum var))

Çok doğru bir karar bende mustafa beyin hastasiyim ama güvenç beyinde çok iyi oldugunu dusunuyorum aslinda ordaki dr larin tumu cok iyi. Cumartesi de calisiyorlar. Benimde haftaya cumartesi randevum var))
Teşekkürler bilgilendirme için sanırım randevuyu ikisinden birinden alıcam genel yorumlar o yönde

Ben aytun hnmın hastasıyım ilk denememiz negatifti fakat yine de aytun hnma gidicem enerjisine ve uzmanlığına çok güveniyorum tavsiye ederim canım

Ben aytun hnmın hastasıyım ilk denememiz negatifti fakat yine de aytun hnma gidicem enerjisine ve uzmanlığına çok güveniyorum tavsiye ederim canım
Çok teşekkürler tavsiye için umarım güzel sonuçlar olur herkes için

merhaba , ben de tedaviye bu hafta başladım. doktorum güvenç bey ve cok memnunuz inanılmaz ilgili ve cok sahipleniyor hastasını. ben de burdaki yorumlar sayesinde doğru doktoru bulduğumu düşünüyorum umarım hayırlısı olur sizin için de... fiyatlar diğer yerlerle çok farklılık göstermiyor.

Teşekkürler bilgilendirme için sanırım randevuyu ikisinden birinden alıcam genel yorumlar o yönde
Merhaba
Ben Güvenç beyin hastasıyım ve ilk tedavimde ,ilk denmemde tek embriyo ile hamileyim;-)kendisi mükemmel bir insan 1 yıl benimle beraber çabaladı,çok dürüst,temkinli samimidir,bahçeci genel olarak iyi zaten ama doktorla ilişkide çok önemli bence ısınman lazım,anlaşman lazım.güvenç bey on numara insan ,

Bahçeciii bugün çok kalabalıkkk ben de 2. Tedavinin başlangıcı için gittim bugün bakalım nur topu gibi bir histereskopim oldu en iyi ihtimalle 1 ay attı tedavi eşim de tansel beyle görüşecek o da bekleyin diyebilir bakalım, eşim kriptozoospermi dondurulmuş spermimiz var ama bu sefer tedavi sitiyorum sanırım spermlere,onun için de tansel bey belli edecek 2. Yi hayırlısı ...

Benim yumurta rezervlerim az havuz yapılıyor 2 tane havuzda transfer için bekleyen yum. Var o havuz çoğalacak bu yüzden tekrar toplama olacak
anladım e o zaman iyi bir şey şansınız daha çok artacak gönlünüzu ferah tutun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…