Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar merhaba,bende çok yeni hamileyim keseye gerek yok dedi doktorum kalp atışı için gitçem 4 ocakta.benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar varsa aynı doktorunuzlamı devam edeceksiniz gebelik takibi ve doğumda

Ben ist dışinda oldugum icin burda bir dr gidiyorum ama iki ayda bir aytun hnma gidicem benimde 2 ocakta aytun hnmla randevum var.

Ben ist dışinda oldugum icin burda bir dr gidiyorum ama iki ayda bir aytun hnma gidicem benimde 2 ocakta aytun hnmla randevum var.
Canım birsey danışabilirmiyim.. İki opuda 4 yumurta elde edince transfere sizmi karar verdiniz mustafa beylemi konuşup karar verdiniz

Canım birsey danışabilirmiyim.. İki opuda 4 yumurta elde edince transfere sizmi karar verdiniz mustafa beylemi konuşup karar verdiniz
Biz hicbirseye karismadik aslinda cnm 4 yumurtamiz oldugunda mustafa bey tamam transfer hazirliklari yapalim dedi bize sormadi yani)

Anladım muayne ne kadar
Şöyle canim biz test sonucunu ögrendikten sonra kliniģi aradik soyledik sonra randevu verdiler bize ama mustafa beyin hamile hastalarina aytun hnm bakiyormus ona gittik kalp atisini duymaya ilk gittigimizde hic ucret almadilar 12. Hafta aytun hnm tekrar görmek istedi 2 ocakta tekrar gittigimizde ne kadar alirlar bilemiyorum canm . Birde 2 hafta once biraz kanamam oldu insallah sende oyle birsey olmaz bu nedenle yakinimda da dr olmasini istedik

Ilk once tlf konustuk sonra reglinin ikinci gunu gel dediler gittik muayeneden sonra dedi mustafa bey sonra rahim icin ilaclar verildi 13 gun sonra transfer yapildi

Ilk once tlf konustuk sonra reglinin ikinci gunu gel dediler gittik muayeneden sonra dedi mustafa bey sonra rahim icin ilaclar verildi 13 gun sonra transfer yapildi
Canım çok soru sordum kusuruma bakma.. Telefonla kiminle görüştünüz kliniğimi aramalıyız birde opudan sonra 2. Adetinlemi gittiniz canım

Bana da bugün onu görmek çok iyi geldi negatiften sonra beni yine cesaretlendirdi ,, ğişman olmayacağına eminim şimdiden hayırlı olsun sizin problem neydi cnm ?
Canım ben ilk adetimden beridir poliskistik over olduğumu biliyorum ve maalesef ilaçsız adet göremiyorum. İlaç kullanmadığım aylarda yumurta oluşmuyor en son gittiğimde doktor 2 çözüm var biri laparoskopi ki onun sonrasında doğal yollardan kalacağına hiç garanti vermiyorum dedi diğeri de direk tüp bebek vakit kaybetmeden deyince ben de farklı bir doktorla ve merkezle görüşmek istedim bakalım kendileri ne yönde tavsiyelerde bulunucak eğer o da aynı şeyleri söylerse direk tüp bebeğe yöneleceğim

Canım çok soru sordum kusuruma bakma.. Telefonla kiminle görüştünüz kliniğimi aramalıyız birde opudan sonra 2. Adetinlemi gittiniz canım
Istedinigini sor bende surekli birilerine birseyler soruyordum Kubra hnmla konusmustuk 1.adette ara demisti bana aradim cagardilar muayene ettiler cnm

Istedinigini sor bende surekli birilerine birseyler soruyordum Kubra hnmla konusmustuk 1.adette ara demisti bana aradim cagardilar muayene ettiler cnm
Hmm ozamam yumurta toplandıktan sonra yaklaşık 10 gun sonra adet oluyoruz ozaman gidilecek yani oylemi .. kafamda deli sorular:) kaliteli olan iki taneyi koydular demistin orta kalteli olanlar tekrar donduruldumu

Slm kizlar benmde test gunume cok az kaldi benm sorum ben ist disindan geldim transferden sonra burda kalmak istedim eger hamilelik olursa beklemeliyimmi burda biraz daha ist disjndan gelip giden varmi

Hmm ozamam yumurta toplandıktan sonra yaklaşık 10 gun sonra adet oluyoruz ozaman gidilecek yani oylemi .. kafamda deli sorular:) kaliteli olan iki taneyi koydular demistin orta kalteli olanlar tekrar donduruldumu
Evet canim sonra transfer derse sana kullanman gereken ilaclari belirten cozelge veriyor rahimi hazirlamak icin 13 15 gun suruyor sonra tekrar gidiyorsun tamam hazir dediklerin de 2 yada 3 gun sonra transfer yapiliyor kalan iki yumurta tekrar istenilen düzeye gelemedigi icin tekrar dondurulamadi malesef yani artik hic yok yalniz her aşamada bilgilendiriyorlar yumurtalarinoz cozuluyor iyi durumda kotu durumda gibi ...

Slm kizlar benmde test gunume cok az kaldi benm sorum ben ist disindan geldim transferden sonra burda kalmak istedim eger hamilelik olursa beklemeliyimmi burda biraz daha ist disjndan gelip giden varmi
Ben ist disindan gidip geliyorum. Hamilelik olursa beklmeni gerektiricek bir durum yok bence

Cok tesekkur ediyorum canim benim suan aydinlandim insallah o gunleri goruruz bizde hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…