Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sana ozelden de yazmistim gormedin sanirm benm yolum biraz uzak gelemem zaten sonucu ogrendigm gun donsekmi diyorum ina pozitif olurda bunlari dusunmeye gecerim
Ben okuyamadim msji amatörum daha)) ben söyle yaptim sonucu ogrendik testi faksladim sonra hayirli olsun diye aradi kubra hnm klinigi aradim randevu aldim 1 hafta sonra gittim hemen gitsende birsey farketmiyecek kalp atisini hemen duyamiyorsun cunku

Cevabin icin saol canm bende merkezde yaptrcam testi ins olursa bi kalp atisini bekliyemiycem 1 ay olcak geleli donmemiz lazm ins pozitifi gorurum bende senin degerin kacti

Cevabin icin saol canm bende merkezde yaptrcam testi ins olursa bi kalp atisini bekliyemiycem 1 ay olcak geleli donmemiz lazm ins pozitifi gorurum bende senin degerin kacti
Ne demek canim . Anladim hayirlisi olur insallah güzel haberlerini aliriz. 15.gun 1226 cikti ama ben 9.gun bekleyemedim test yaptirmistim ozamanda 94.26 cikmisti

Ilk once tlf konustuk sonra reglinin ikinci gunu gel dediler gittik muayeneden sonra dedi mustafa bey sonra rahim icin ilaclar verildi 13 gun sonra transfer yapildi
Bende birsey sormak istiyorum.2.günü gittikten sonra ne sıklıkta muayaneye çağırildiniz.

Bayanlar 2. Tedaviye başlamadan aytun hn histereskopi yapalım bi bakalım dedi bişi yoksa da çentik atarız dedi rahime ,,, bahçecide histereskopi yaptıran varsa fiyatları nasıldır ve kolay bi operasyon mu bilgi alabilir miyim ??

Ben yaptirdim bir kac gun once ve 2 polip alindi. 1900 tl odedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…