Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Tamam cnm çok teşekkürler ben de olayım da kurtulayım gerçi bişii var die yapmıcsk ama bakalım neler çıkıcak
Bende de miyomun bir parcasi traslanacakti ama islem sirasinda Guvenc bey ona gerek gormemis, ve benim daha once bilmedigim 2 kucuk polipi almis. yani belli olmaz ne cikacagi :)

Ay canim benim icimi ferahlattin tesekkur ederim sana insallah sizin gibi bizlerde mutlu sona ulasiriz
Gerçekten ferahlasın çünkü inan doğru yerdeyiz,her bir doktoru çok iyi kliniğin,senin dr kim?doktoruna inan ve güven,benim doktorum bana sabrı öğretti ,yeri geldi beni sakinleştirdi,yeri geldi karşımda dr değil,bir abi oldu.benim için yaşadığı üzüntüyü gözlerinden okudum.zaten başarısından şüphem yoktu,insanlığıda 10 numaraymış.İnşallah hep dua ediyorum sizlerde en doğru Zaman'da güzel haberi alacaksınız inanıyorum ben

Insallah guzel sonuclar alirsin yarin.. Benimde çarsamba kubra hanımla opum var ama sadece 1 yumurtayla gideceğim..
Bende 1 yumurtayla girdim kaç opuya,ama bak içlerinden sadece 1 tanesi embriyo oldu 2,gün 4 hücreli tek taşım transfer edildi ve ilk denemede pozitif aldım yaşım 37 olmasına rağmen ve başka hastalıklarımda mevcut.çok üzülmüştüm tek embriyoyla şansım ne kadar az diye,burda defalarca yazdım hiç şans vermedim tek embriyoma ...üstelik 10 ay bıkmadan usanmadan her ay takibe gittim toplam 5 opu,3 kist aspire oldum ,yumurta çıkmadığıda oldu,boş çıktığıda oldu sırf tek embriyoma güvenmediğimiz ve 2.yi yanına koyalım diye ama bak biz 2.yi bulamadık demekki bi sebebi varmış,ilk ayki tedavim de (ocak 2014)dondurduğumuz embriyom altın yumurtammış,inanamadık pozitife ne biz güvenç bey,hemşirelerim.o anı anlatamam size ,benim doktorum çok konuşmaz,çok nettir,temkinlidir,soğuk gibi durur ama mükemmel bir kalbi vardır.bana hiç umut vermedi bukadar Zaman,hep zoru gösterdi ama o gün ne dedi biliyomusun,bu işi sen kendin başardın,biz umudu kestik sen azimle başardın ,vazgeçmedin dedi.bu sözü hele hele Güvenç beyden duymak varya inanılmaz bişey benim için,benim hayatımda çok büyük bir yeri var kendisinin.daha kalp atışını duymadık ama inşallah o da olacak hayırlısıyla.o yüzden hiç vazgeçmeyin,hep inanın kendinize ve doktorunuza.

Cok zorlu bir sureci cok sukur basariyla atlattin canim insallah kalp atislarinida duymayi nasip edicek Allahim.. Brnim doktorum mustafa bey.. Sonuna kadar guveniyorun ve biliyorumki dogru yerdeyiz canim.. Insallah burada hep beraber bebeklerimize kavusuruz

Slm kizlar benimde test gunume az kaldi dun erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi baya bi cikti ins yaniltmaz test

Tsk ederm canim sizde yapan oldumu idrar testi bide erken gebelik olunca yaniltmaz ins
Kan testine kaç gün vsr canım az bi gün kaldıysa yanıltmaz hem cizgin de belirgin çıkmış inşallah olumlu sonuç alirsin

İnsallah az kalmiş. Allah yardimcin olsun güzel hayirli haberlerini alalim.insallah.
Çok teşekkür ederim canım sen de bebişini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sen de belirti oldu mu hiç ben de hiç bi şey yok gibi test günü gelmeden test yapmıcam söz verdim kendime

Ins canm az once bida yaptm gine pozotif ins ikimzde guzl sonuclari aliriz aramizda fazla gun yok donmus embriyomu senin jel kullaniyormusn peki cok soru sorudm
İnşallah canım inşallah Allah tamamına erdirir inşallah ben test yapmaya korkuyorum dondurulmuş embrio benim de jel ve göbekten iğne var her gün seni anlayabiliyorum canım sorabilirsin tabi sen de belirti falan oldu mu ?

Kasiklarimda agri var canim ama obur denemelerimdede olmustu sadece bunda igne batar gibi biraz farkli sanirm doktorn kim benim mustafa bey kubra hanim bana jel vermedi herkeze farkli ilac veriyorlar herilde hergun kalcadan ignem var benimde jel olmamasi beni birsz endiselendirdi vardir bi bildikleri elbette ama biz hep korku icindeyiz

İnsallah canim. Hayir hić bir belirtim yoktu belirtim yok tutmadi diye aglamistim ćok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…