- 10 Kasım 2014
- 34
- 26
- 18
- 35
Endişelenme canım herkesin durumu farklı dediğin gibi doktorların bi bildiği var illa ki benim doktorum erbil yağmur hem idrarda görmüşsün pozitifi içini ferah tut kanda da görürsün inşallah test gününe kadar ben test yapamam heralde hem çok merak ediyorum hem de olumsuz olacak diye korkuyorum inşallah hamileyimdirErken gebelik testi yapabilirsin sende persembe fln ins pozitif sonuclar alirsn canim
Aynen ben de öyleyim canım sürekli adet olacakmışım gibi geliyor hayırlısıyla inşallah olurİnsallah canim. Hayir hić bir belirtim yoktu belirtim yok tutmadi diye aglamistim ćok)
İnsallah canim hayirli haberler bize..Aynen ben de öyleyim canım sürekli adet olacakmışım gibi geliyor hayırlısıyla inşallah olur
Cnm ben havuzu duymadım erbil yagmur hastasıyım opum oldu hasta olmayı bekliyorum yumoşlarim da dondu fiyat 5900 artı ilk muayene de 300 tl ödüyorsun yüzde 5 indirim yapmışlardi 5605 tl oldu 1500 ilaçlarim tuttu daha transfer sonrasi bilmiyorum fiyat işini hayırlısi olsun inşaallaharkadaslar merhaba,
ben Ankara da yasıyorum dört kez tüp bebek yaptık fakat tutmadı,bahceci de erbil bey i çok duydum fikir verebilirseniz sevinrim,bir de ücretler yaklasık olarak nasıl cıkıyor mesela havuz yaptıklarında her seferinde ayrı ücret mi ödeniyor yoksa paket mi var bilgilendirebilirseniz sevinirim
Merhaba ,ben de havuz yöntemi denedim 300 muayne parası bir kereye mahsus.5.900 en başta tüp bebek paketine ödedim + 1000-2000 tl arası ilaçlar tutuyor ortalama,sonra havuz için yine bir opu oluyor o Zaman'da yani 2.defasında 3.500 tl+ilaçlar yine 1000-2000 tl arası,ben bu şekilde 5 opu oldum her defa bu ücreti ödedim bazısında doktorum natural siklusta denedi ozaman 2.260 tl gibi bişey ödedim ozaman ilaçsız oluyor,transfer Hakkı'n saklı oluyor(ilk ödediğimiz 5900 içinde Ödemiş olduk baştan).tabi bu havuz bana çok maliyetli oldu kaldıki bende işe yaramadı hiç embriyo oluşturamadık.ilk denemedeki tek embriyom tuttu ama kısmet böyleymiş,benim doktorumda Güvenç beydi,arkadaslar merhaba,
ben Ankara da yasıyorum dört kez tüp bebek yaptık fakat tutmadı,bahceci de erbil bey i çok duydum fikir verebilirseniz sevinrim,bir de ücretler yaklasık olarak nasıl cıkıyor mesela havuz yaptıklarında her seferinde ayrı ücret mi ödeniyor yoksa paket mi var bilgilendirebilirseniz sevinirim
Ben opulardan 1 hafta sonra adet görüyordum.evet opu sonrası adetin 2,günü gidiyorum bende bakıyordu folikül varmı diyeArkadaslar opudan sonra adet ne zaman adet oldunuz.kimse opu ve transfer olmadımi birdeopudan sonra adetin 2. Günü gitmemiz gerekiyor sanırım şehir dışında isek ordan muayne olup bilgisini versek olurmu ki
Opudan 10 gün sonra adet oldum canım doktorunla konuşmalısın canım nasıl bir tedavin olacağına o karar verecekArkadaslar opudan sonra adet ne zaman adet oldunuz.kimse opu ve transfer olmadımi birdeopudan sonra adetin 2. Günü gitmemiz gerekiyor sanırım şehir dışında isek ordan muayne olup bilgisini versek olurmu ki
Peki ilaç falan verdimi hiç adetin ikinci günü gittiğinizdeBen opulardan 1 hafta sonra adet görüyordum.evet opu sonrası adetin 2,günü gidiyorum bende bakıyordu folikül varmı diye
Kızlar birde biz Korunmasız bir birliktelik oldu çokmu kötü oldu ya opu olalı 10 gün oldu ama.Peki ilaç falan verdimi hiç adetin ikinci günü gittiğinizde
Folikül görürse geliştirmek için ilaç yada iğne verdiği olduPeki ilaç falan verdimi hiç adetin ikinci günü gittiğinizde
Ben o kadarını hic duymadım canım benim ilk denemem de 5 bu denememde 8 yumurta toplandı çok şükür 2 tanesi döllendi inşallah hala benimledirarkadaşlar bahçeci fulyada hangi dr. kaç yumurta topluyor acaba 45 ler 50 ler duyuyorum normal olan 10 - 15 arası diye duymuştum çünkü.tedaviye başlamak istiyorum artık.kendi tecrübelerinizi yazar mısınız?
canım o kadar yumurta toplanan biri ohs hastasıdır ,,,o da çokkk nasir,,,benim de 15 yum.toplandı 14 ü iyiydi 7 si döllendi 2 si benimleydi ama artık yoklar ,,2.tedavi için histeresskopi olmayı bekliyorumarkadaşlar bahçeci fulyada hangi dr. kaç yumurta topluyor acaba 45 ler 50 ler duyuyorum normal olan 10 - 15 arası diye duymuştum çünkü.tedaviye başlamak istiyorum artık.kendi tecrübelerinizi yazar mısınız?
Aytun hanım cok iyi bir dr.bilmiyorum ohss olup olmadığını onlara çok normal geliyor ama bana da çok geldi bayanhope. ( gitmeyi düşündüğüm dr. bir kaç kişiden fazla yumurta toplamış diye duydum da) acaba fulyadaki bayan dr.lardan önerebileceğiniz bir isim var mı?
benim canım doktorum :)Aytun hanım cok iyi bir dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?