benim canım doktorum :)
Bende yapmamisti hic duymadimda boyle bir yan etkisi oldugunuKızlar ya bu iğneler sizde de ishal yaptı mı 3 gündür kurtulamadım
ishal dediğin mikrobik bi durum ilaçtan olacağını sanmam cannım,,Kızlar ya bu iğneler sizde de ishal yaptı mı 3 gündür kurtulamadım
Ay beni de ishal yaptıKızlar ya bu iğneler sizde de ishal yaptı mı 3 gündür kurtulamadım
Slm kizlar bugun sonucumu aldim cok sukur pozitif
Evwt canm cok sukur 1630 cikti degerim haftaya kalp atisina bakacklar ins her sey yolunda giderMaşallah,yeni yıl hediyesi olmuş bak sana,kaç çıktı değerin;-))
Slm kızlar,genetik tanı için ABD'ye gıden embriyolarınız oldumu
Değerin ne güzel çıkmış Can'ım, maşallah . Bence ikiz bile olabilir. Kaç embriyo transfer edilmişti.Evwt canm cok sukur 1630 cikti degerim haftaya kalp atisina bakacklar ins her sey yolunda gider
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.Slm kizlar bugun sonucumu aldim cok sukur pozitif
Can'ım doktorların hepsi çok iyi. Benim doktorum Mustafa bey ama genelde Kübra hanımla görüşüyorum. Kübra hanım onun asistan doktoru.hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaslar,
peki hangi doktoru önerirsiniz acaba özellikle rezerv azlıgı konusunda ben Erbil Bey i duydum ama dört denemeden sonra negatifi görünce daha profesyonel bir doktora mı gitmeliyim sizce?Mustafa bey merkezin en profesyoneli galiba...
Tsk canim ins oyle olur 2 tane transfer olmustuDeğerin ne güzel çıkmış Can'ım, maşallah . Bence ikiz bile olabilir. Kaç embriyo transfer edilmişti.
Canım ćok sevindim tebrik ediyorum sonucun oldukca yuksek ikiz olabilir benim senden daha azdi ve iki kese olusmustu ama bir kese gelismeye devam etmedi. Cok cok mutlu oldum senin adina Allah kucagina saglikla almayi nasip eder insallahSlm kizlar bugun sonucumu aldim cok sukur pozitif
Ben 5 haftalikken gitmistim duyduk cok şukurHepinize tesekkur ediyorum kizlar hayirlisi olsn ikiz tek farketmez kalp.atisi ne zaman duyuluyor
Hayırlı olsun inşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Tsk canim ins oyle olur 2 tane transfer olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?