Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaslar,
peki hangi doktoru önerirsiniz acaba özellikle rezerv azlıgı konusunda ben Erbil Bey i duydum ama dört denemeden sonra negatifi görünce daha profesyonel bir doktora mı gitmeliyim sizce?Mustafa bey merkezin en profesyoneli galiba...

Can'ım doktorların hepsi çok iyi. Benim doktorum Mustafa bey ama genelde Kübra hanımla görüşüyorum. Kübra hanım onun asistan doktoru.

Slm kizlar bugun sonucumu aldim cok sukur pozitif
Canım ćok sevindim tebrik ediyorum sonucun oldukca yuksek ikiz olabilir benim senden daha azdi ve iki kese olusmustu ama bir kese gelismeye devam etmedi. Cok cok mutlu oldum senin adina Allah kucagina saglikla almayi nasip eder insallah

Merhabalar kızlar yeni yılda hepimizin kucağının sağlıklı minik meleklerin doldurması dileğiyle ALlah herkese gönlünden geçeni versin inşallah. Bende pazartesi transfere gideceğim Mustafa hocanın hastasıyım aslında geçen sene embriyolarınız hazırdı lakin transfere hazırlanırken önce domuz garibi oldum onu atlattım derken üretiker diye bir hastalık buldum hastane de yattım kortizon ilaç derken iki ay önce kendime geldim derken tekrar transfer hazırlığına başladım bu kezde hormonlarımız düzensizleşmişti onu düzenlemek te zaman Aldı Velhasıl derken bu ay transfere karar verildi çok şükür ama bi Şeyler ters gidecek diye korkuyorum verdikleri iğne ne kadar kullanılıyor çok canımı acıttı bilen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…