Hayirlisi olsn canm ins guzl sonuclari alirsin sende bana hergun kalcadan igne verdi tabi acisi oluyor ama bebek icin sabretcez ins hayirlisi ile olur transfern bende mustafa beyin hastasiyimMerhabalar kızlar yeni yılda hepimizin kucağının sağlıklı minik meleklerin doldurması dileğiyle ALlah herkese gönlünden geçeni versin inşallah. Bende pazartesi transfere gideceğim Mustafa hocanın hastasıyım aslında geçen sene embriyolarınız hazırdı lakin transfere hazırlanırken önce domuz garibi oldum onu atlattım derken üretiker diye bir hastalık buldum hastane de yattım kortizon ilaç derken iki ay önce kendime geldim derken tekrar transfer hazırlığına başladım bu kezde hormonlarımız düzensizleşmişti onu düzenlemek te zaman Aldı Velhasıl derken bu ay transfere karar verildi çok şükür ama bi Şeyler ters gidecek diye korkuyorum verdikleri iğne ne kadar kullanılıyor çok canımı acıttı bilen var mı acaba
Amin inşallah. Allah yardimcin olsun çok zor seyler atlatmişsin insallah en kolayi olur.Merhabalar kızlar yeni yılda hepimizin kucağının sağlıklı minik meleklerin doldurması dileğiyle ALlah herkese gönlünden geçeni versin inşallah. Bende pazartesi transfere gideceğim Mustafa hocanın hastasıyım aslında geçen sene embriyolarınız hazırdı lakin transfere hazırlanırken önce domuz garibi oldum onu atlattım derken üretiker diye bir hastalık buldum hastane de yattım kortizon ilaç derken iki ay önce kendime geldim derken tekrar transfer hazırlığına başladım bu kezde hormonlarımız düzensizleşmişti onu düzenlemek te zaman Aldı Velhasıl derken bu ay transfere karar verildi çok şükür ama bi Şeyler ters gidecek diye korkuyorum verdikleri iğne ne kadar kullanılıyor çok canımı acıttı bilen var mı acaba
Amin cnm hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırızHayirlisi olsn canm ins guzl sonuclari alirsin sende bana hergun kalcadan igne verdi tabi acisi oluyor ama bebek icin sabretcez ins hayirlisi ile olur transfern bende mustafa beyin hastasiyim
Amin inşallah amin cnmAmin inşallah. Allah yardimcin olsun çok zor seyler atlatmişsin insallah en kolayi olur.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim darısı banaSlm kizlar bugun sonucumu aldim cok sukur pozitif
Tesekkur ederim canim once allah sonra doktorumn sayesinde oldu amin canim allahm isteyen herkeze nasip etsnTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim darısı banave isteyen herkese olsun...
Feriha canim hayirli olsun rabbim tamamina etdirsin saglikla kucagina al ins yavrunu bu yil biterken aldigim en guzel haberdiEvwt canm cok sukur 1630 cikti degerim haftaya kalp atisina bakacklar ins her sey yolunda gider
Yok Can'ım duymadım daha yani ilk kontrolüm pazartesi inşallah duyarızKelebek canim sen kalp atislarini duydun mu merk ettm
Ins duyarsn canm benimde persemve ilk kontrolum sana 15 gun sonrayami verdiler randevuyuYok Can'ım duymadım daha yani ilk kontrolüm pazartesi inşallah duyarız
Ben de pazartesi ordayım kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız ..Yok Can'ım duymadım daha yani ilk kontrolüm pazartesi inşallah duyarız
Evet 15 gün sonraydı ama yılbaşı gününe denk geliyordu,doktorum izinli olduğu için pazartesiye sarktı.Ins duyarsn canm benimde persemve ilk kontrolum sana 15 gun sonrayami verdiler randevuyu
Opu işlemi girip çıkman 15 dk sürüyor ama sonrasında en az 1 saat kalıyorsun narkozdan çıkıp normale dönmeni bekliyorlar eşin zaten olacak yanında ,saat kaçta opuKızlar selam. pazartesi günü opu günüm. bu işlem ne kadar sürüyor ve acaba yanımda birinin olmasına gerek var mı? ne diyorsunuz? hiç yatıyor muyuz?bu arada hepimize bol bebişli bir yıl diliyorum
henüz saat vermediler. yarın çatlama iğnesi yapacaklar. ondan sonra saat soyleyeceklermis.Opu işlemi girip çıkman 15 dk sürüyor ama sonrasında en az 1 saat kalıyorsun narkozdan çıkıp normale dönmeni bekliyorlar eşin zaten olacak yanında ,saat kaçta opu
Anladım doğru ona göre saat belirleniyor. Hadi güzel kaliteli embriyolarin olsun insallahCanım
henüz saat vermediler. yarın çatlama iğnesi yapacaklar. ondan sonra saat soyleyeceklermis.
Teşekkür ederimAnladım doğru ona göre saat belirleniyor. Hadi güzel kaliteli embriyolarin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?