Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hayirlisi olsn canm ins guzl sonuclari alirsin sende bana hergun kalcadan igne verdi tabi acisi oluyor ama bebek icin sabretcez ins hayirlisi ile olur transfern bende mustafa beyin hastasiyim

Amin inşallah. Allah yardimcin olsun çok zor seyler atlatmişsin insallah en kolayi olur.

Kızlar selam. pazartesi günü opu günüm. bu işlem ne kadar sürüyor ve acaba yanımda birinin olmasına gerek var mı? ne diyorsunuz? hiç yatıyor muyuz?bu arada hepimize bol bebişli bir yıl diliyorum

Kızlar selam. pazartesi günü opu günüm. bu işlem ne kadar sürüyor ve acaba yanımda birinin olmasına gerek var mı? ne diyorsunuz? hiç yatıyor muyuz?bu arada hepimize bol bebişli bir yıl diliyorum
Opu işlemi girip çıkman 15 dk sürüyor ama sonrasında en az 1 saat kalıyorsun narkozdan çıkıp normale dönmeni bekliyorlar eşin zaten olacak yanında ,saat kaçta opu

Canım
Opu işlemi girip çıkman 15 dk sürüyor ama sonrasında en az 1 saat kalıyorsun narkozdan çıkıp normale dönmeni bekliyorlar eşin zaten olacak yanında ,saat kaçta opu
henüz saat vermediler. yarın çatlama iğnesi yapacaklar. ondan sonra saat soyleyeceklermis.

Allahm tamamina erdirsin canim cok sevindim degerlerin kac canim ins kucagimiza almakta nasip olur doktorun kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…