- 10 Kasım 2014
- 34
- 26
- 18
- 35
Çok tesekkür ederim canım darısı olmayan herkese inşallahAllah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim.. maşallah okyanusun dibi..
736 canım öok tesekkür ederim Allahım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızıAllahm tamamina erdirsin canim cok sevindim degerlerin kac canim ins kucagimiza almakta nasip olur doktorun kimdi
Doktorum Erbil yağmurrrrAllahm tamamina erdirsin canim cok sevindim degerlerin kac canim ins kucagimiza almakta nasip olur doktorun kimdi
Evet mesela banaÇok tesekkür ederim canım darısı olmayan herkese inşallah
İnşallah canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana daEvet mesela bana
Gözünaydın Can'ım,yeniyılın ilk güzel haberi senden geldi ,Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah.Kızlarrrrrrr test sonucumu aldım pozitif hala inanamıyorummminşallah rabbim tamamına erdirir Allah a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.Kızlarrrrrrr test sonucumu aldım pozitif hala inanamıyorummminşallah rabbim tamamına erdirir Allah a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
inşallah canım hepimizinkini tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıcakla inşallahGözünaydın Can'ım,yeniyılın ilk güzel haberi senden geldi ,Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Amin canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn inşalllahhhhHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.
Amin canim ins ayni sene kucagimiza aliriz ins bebeklerimizi olmayan herkeze nasip etsin allahm ben senelerdir ugrasiyorm 6. Tup bebekte hamile kaldim ins.sonuda guzl.olur736 canım öok tesekkür ederim Allahım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı
Amin canım inşallahAmin canim ins ayni sene kucagimiza aliriz ins bebeklerimizi olmayan herkeze nasip etsin allahm ben senelerdir ugrasiyorm 6. Tup bebekte hamile kaldim ins.sonuda guzl.olur
canım gözün aydın inş sağlıklı kucağına aldığın günleride görürsün bende erbil beyin hastasıyım bende transfer aşamasına geldim başka rahatsızlıklarım yüzünden transfere ara verdik..dondurulmuşlarla mı hamiş kaldın canım biraz transfer aşamasını anlatırmısın..Amin canım inşallah
Amin canım inşallah darısı sana ve isteyen herkese olsun evet canım dondurulmuşlarla oldu sansı artırıyor demişti erbil bey öyle de oldu galiba transfer işin en basit kısmı canım ilaçları aksatma düzenli kullan ben saat kuruyorum unutmamak için 5 dk anca sürüyor zor olsada stres yapmamaya çalış bebeğinin seninle olduğunu düşünnn hep Gerisi rabbimin takdiri zatennncanım gözün aydın inş sağlıklı kucağına aldığın günleride görürsün bende erbil beyin hastasıyım bende transfer aşamasına geldim başka rahatsızlıklarım yüzünden transfere ara verdik..dondurulmuşlarla mı hamiş kaldın canım biraz transfer aşamasını anlatırmısın..
Canim gozun aydin cok guzel bir haber saglikla kucagina al insallah darisi bize insallahAmin canım inşallah darısı sana ve isteyen herkese olsun evet canım dondurulmuşlarla oldu sansı artırıyor demişti erbil bey öyle de oldu galiba transfer işin en basit kısmı canım ilaçları aksatma düzenli kullan ben saat kuruyorum unutmamak için 5 dk anca sürüyor zor olsada stres yapmamaya çalış bebeğinin seninle olduğunu düşünnn hep Gerisi rabbimin takdiri zatennn
Amin canım en yakın zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen herkese olsunn inşallahh dualarım sizlerle sizlerde duanızı eksik etmeyin 2016 bol bebisli bir yil olsunn insallahCanim gozun aydin cok guzel bir haber saglikla kucagina al insallah darisi bize insallah
İnsallah bi sey olmaz canim doktorun normal dediyse sikinti yok o zaman iyi düsün iyi olsunnnIyi aksamlar kizar bugun transderin 18. Gunu kanamam var doktorumu aradim normal korkma dedi sizde kanama oldumu kizlar
Bekle cnm olursun Ben 13 gun sonra oldum bugün yarın olursunuzArkadaslar opu olali 11 gun oldu ben hala adet olmadim hicbir belirtimde yok bu durumla karsilasan var mi acaba
Tesekkur ederim canimBekle cnm olursun Ben 13 gun sonra oldum bugün yarın olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?