Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlarrrrrrr test sonucumu aldım pozitif hala inanamıyorummminşallah rabbim tamamına erdirir Allah a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
Gözünaydın Can'ım,yeniyılın ilk güzel haberi senden geldi ,Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah.

736 canım öok tesekkür ederim Allahım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı
Amin canim ins ayni sene kucagimiza aliriz ins bebeklerimizi olmayan herkeze nasip etsin allahm ben senelerdir ugrasiyorm 6. Tup bebekte hamile kaldim ins.sonuda guzl.olur

Amin canım inşallah
canım gözün aydın inş sağlıklı kucağına aldığın günleride görürsün bende erbil beyin hastasıyım bende transfer aşamasına geldim başka rahatsızlıklarım yüzünden transfere ara verdik..dondurulmuşlarla mı hamiş kaldın canım biraz transfer aşamasını anlatırmısın..

Amin canım inşallah darısı sana ve isteyen herkese olsun evet canım dondurulmuşlarla oldu sansı artırıyor demişti erbil bey öyle de oldu galiba transfer işin en basit kısmı canım ilaçları aksatma düzenli kullan ben saat kuruyorum unutmamak için 5 dk anca sürüyor zor olsada stres yapmamaya çalış bebeğinin seninle olduğunu düşünnn hep Gerisi rabbimin takdiri zatennn

Canim gozun aydin cok guzel bir haber saglikla kucagina al insallah darisi bize insallah

Iyi aksamlar kizar bugun transderin 18. Gunu kanamam var doktorumu aradim normal korkma dedi sizde kanama oldumu kizlar

Arkadaslar opu olali 11 gun oldu ben hala adet olmadim hicbir belirtimde yok bu durumla karsilasan var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…