Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar opu olduktan 13 gün sonra adet oldum ama bu sefer 3 gün geldi normalde 6gün Sürer.. Sizlere de oldu mu böyle birşey??

Iyi aksamlar kizar bugun transderin 18. Gunu kanamam var doktorumu aradim normal korkma dedi sizde kanama oldumu kizlar
Ben de iki kez kanama oldu ćok şukur bebek iyi merak etme olabiliyormuş boyle seyler yatip dinlen yada ayaklarini uzatarak oturmaya dikat et ben 2 hafta evde yattim insallah hicbirsey olmicak ...

Ben de iki kez kanama oldu ćok şukur bebek iyi merak etme olabiliyormuş boyle seyler yatip dinlen yada ayaklarini uzatarak oturmaya dikat et ben 2 hafta evde yattim insallah hicbirsey olmicak ...
Cok saol canim biraz azaldi yogunlasirca gel dedi kubra hanim senin kacinci gunler oldu kanama ne kadar surdu

Merhaba kızlar dün ilk randevum vardı Aytun hanımla olumlu geçti çokk tahlilleri toparladıktan sonra ay sonu ya da şubatta başlayacağız tüp bebeğe

Cok saol canim biraz azaldi yogunlasirca gel dedi kubra hanim senin kacinci gunler oldu kanama ne kadar surdu
7 haftalikken oldu canim benim bir kez oldu ama yogundu sonra durdu 2 gun sonra tekrar oldu yogun sekilde 1 gun surdu sonra kahverengi lekenmeler halinde oldu 1 haftaya yakin biz ist oturmadigimiz icin burda acile gittik progestan verdi 2 hafta onu kullandim aytun hanima soyledim 2 hafta sonra biraktirdi dun kontrole gittik cok sukur hersey gayet iyi consiyetini bike ögrendik oglumuz olucak Allah nasip ederse. Sen de dikkat et canim kendini yormamaya calis bu donemler cok onemli

Ayy ne guzel canim allahim kucagina almayi nasip etsin hayilrisi ile benimde daha kontrole bile gitmedim persembe ilk kontrolum sonra evime doncem ins istanbulda kaliyorum gecici progestan ignem var yapiliyor gunluk ins bida yasamayiz kanamayi

Ayy ne guzel canim allahim kucagina almayi nasip etsin hayilrisi ile benimde daha kontrole bile gitmedim persembe ilk kontrolum sonra evime doncem ins istanbulda kaliyorum gecici progestan ignem var yapiliyor gunluk ins bida yasamayiz kanamayi
Amin canim hepimize insallah saglikla kucagimiza aliriz. Hayirli guzel haberlerini alirsin insallah persembe gunu.

feriha 58 canım senin ve bütün hamilelerin gözü aydın olsun inşallah kucaklarınızada almak nasip olsun canım seninde dondurulmuş trasfermi birde kaçıncı gün embriyosu

feriha 58 canım senin ve bütün hamilelerin gözü aydın olsun inşallah kucaklarınızada almak nasip olsun canım seninde dondurulmuş trasfermi birde kaçıncı gün embriyosu
Tsk canim amin allahm herkeze nasip etsin evet dondurulmus embriyo 5. Gun transferi oldu canim

Kızlar ben bu hafta Regl olucam ve dondurulmuş transfer için hazırlığa başlayacağız. Kübra hanım muayene için gelmeme gerek olmadığını , ilaçları kullandıktan sonra 13. Gün kontrole gelmemi söyledi. Sizde de böyle mi oldu. Öncesinde muayene etmesi gerekmez miydi.

Kızlar Naber? KELEBEK0908 bebeğin kalp atışını duyabildiniz mi bugun? benim bugün opu işlemi yapıldı. 24 yumurta toplandi dedi güvenç bey sizce nasıl durum. başlangic icjn iyi dedi o ne demek oluyor yani kötüleSME ihtimali nasıl oluyor

selam evet canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,sen kaçta ordaydın bende bugün opudan çıkan bir bayanla tanıştım da sen olma o ;-))24 çok çok iyi bence

Yok ben kimseyle tanismadim 10.30 da aldılar beni iceeisen kaçta ordaydın Hadi bakalım bundan sonra her şey yolunda gider inşallah canım

Merhaba kelebek, beni hatırlar mısın bilmiyorum aylar önce konuşmuştuk memorial mı bahçeçimi diye .Ben memorialı tercih ettiğimi söylemiştim. O zamanda beri seni takip ediyorum. Transfer günü senin için çok dua ettim bugünde güzel haberi almışsın. İnşallah sağ salim kucağına da alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…