Çok sevindim. Allah kucaginada almayı nasip eder hayırlısıyla insallahAllah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim.. maşallah okyanusun dibi..
Ben de iki kez kanama oldu ćok şukur bebek iyi merak etme olabiliyormuş boyle seyler yatip dinlen yada ayaklarini uzatarak oturmaya dikat et ben 2 hafta evde yattim insallah hicbirsey olmicak ...Iyi aksamlar kizar bugun transderin 18. Gunu kanamam var doktorumu aradim normal korkma dedi sizde kanama oldumu kizlar
Cok saol canim biraz azaldi yogunlasirca gel dedi kubra hanim senin kacinci gunler oldu kanama ne kadar surduBen de iki kez kanama oldu ćok şukur bebek iyi merak etme olabiliyormuş boyle seyler yatip dinlen yada ayaklarini uzatarak oturmaya dikat et ben 2 hafta evde yattim insallah hicbirsey olmicak ...
7 haftalikken oldu canim benim bir kez oldu ama yogundu sonra durdu 2 gun sonra tekrar oldu yogun sekilde 1 gun surdu sonra kahverengi lekenmeler halinde oldu 1 haftaya yakin biz ist oturmadigimiz icin burda acile gittik progestan verdi 2 hafta onu kullandim aytun hanima soyledim 2 hafta sonra biraktirdi dun kontrole gittik cok sukur hersey gayet iyi consiyetini bike ögrendik oglumuz olucak Allah nasip ederse. Sen de dikkat et canim kendini yormamaya calis bu donemler cok onemliCok saol canim biraz azaldi yogunlasirca gel dedi kubra hanim senin kacinci gunler oldu kanama ne kadar surdu
Ayy ne guzel canim allahim kucagina almayi nasip etsin hayilrisi ile benimde daha kontrole bile gitmedim persembe ilk kontrolum sonra evime doncem ins istanbulda kaliyorum gecici progestan ignem var yapiliyor gunluk ins bida yasamayiz kanamayi7 haftalikken oldu canim benim bir kez oldu ama yogundu sonra durdu 2 gun sonra tekrar oldu yogun sekilde 1 gun surdu sonra kahverengi lekenmeler halinde oldu 1 haftaya yakin biz ist oturmadigimiz icin burda acile gittik progestan verdi 2 hafta onu kullandim aytun hanima soyledim 2 hafta sonra biraktirdi dun kontrole gittik cok sukur hersey gayet iyi consiyetini bike ögrendik oglumuz olucak Allah nasip ederse. Sen de dikkat et canim kendini yormamaya calis bu donemler cok onemli
Hayirlisi olsn canm ins sende alirsin guzl haberleriMerhaba kızlar dün ilk randevum vardı Aytun hanımla olumlu geçti çokk tahlilleri toparladıktan sonra ay sonu ya da şubatta başlayacağız tüp bebeğe
Amin canim hepimize insallah saglikla kucagimiza aliriz. Hayirli guzel haberlerini alirsin insallah persembe gunu.Ayy ne guzel canim allahim kucagina almayi nasip etsin hayilrisi ile benimde daha kontrole bile gitmedim persembe ilk kontrolum sonra evime doncem ins istanbulda kaliyorum gecici progestan ignem var yapiliyor gunluk ins bida yasamayiz kanamayi
Teşekkürler canım inşallah hasretle bekliyoruzzHayirlisi olsn canm ins sende alirsin guzl haberleri
İnşallah canım hepimize inşallahhhÇok sevindim. Allah kucaginada almayı nasip eder hayırlısıyla insallah
Tsk canim amin allahm herkeze nasip etsin evet dondurulmus embriyo 5. Gun transferi oldu canimferiha 58 canım senin ve bütün hamilelerin gözü aydın olsun inşallah kucaklarınızada almak nasip olsun canım seninde dondurulmuş trasfermi birde kaçıncı gün embriyosu
selam evet canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,sen kaçta ordaydın bende bugün opudan çıkan bir bayanla tanıştım da sen olma o ;-))24 çok çok iyi benceKızlar Naber?KELEBEK0908 bebeğin kalp atışını duyabildiniz mi bugun? benim bugün opu işlemi yapıldı. 24 yumurta toplandi dedi güvenç bey sizce nasıl durum. başlangic icjn iyi dedi o ne demek oluyor yani kötüleSME ihtimali nasıl oluyor
Yok ben kimseyle tanismadim 10.30 da aldılar beni iceeiselam evet canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,sen kaçta ordaydın bende bugün opudan çıkan bir bayanla tanıştım da sen olma o ;-))24 çok çok iyi bence
Merhaba kelebek, beni hatırlar mısın bilmiyorum aylar önce konuşmuştuk memorial mı bahçeçimi diye .Ben memorialı tercih ettiğimi söylemiştim. O zamanda beri seni takip ediyorum. Transfer günü senin için çok dua ettim bugünde güzel haberi almışsın. İnşallah sağ salim kucağına da alırsın.selam evet canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,sen kaçta ordaydın bende bugün opudan çıkan bir bayanla tanıştım da sen olma o ;-))24 çok çok iyi bence
merhaba, evet hamile kalmadan 6 ay önce folik asit kullanılması gerekiyor diye biliyorumKızlar Slm, bırsey sorucam hamile kalmadan folık asit ıçmeye basladınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?