- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
çok teşekkür ederim canım,darısı sizlere inşallah,dualarımdasınız.Merhaba kelebek, beni hatırlar mısın bilmiyorum aylar önce konuşmuştuk memorial mı bahçeçimi diye .Ben memorialı tercih ettiğimi söylemiştim. O zamanda beri seni takip ediyorum. Transfer günü senin için çok dua ettim bugünde güzel haberi almışsın. İnşallah sağ salim kucağına da alırsın.
ben 12.30 ile 14.00 arası ordaydım.Yok ben kimseyle tanismadim 10.30 da aldılar beni iceeisen kaçta ordaydın Hadi bakalım bundan sonra her şey yolunda gider inşallah canım
ben tam yatarken ordaymissinben 12.30 ile 14.00 arası ordaydım.
Darısı tüm çocuk isteyenlerin başına canım.Ben Allahın izniyle 3 hafta sonra kızımı kucağıma alacağım inşallah..2016 başı beni sonu seni anne yapacak...çok teşekkür ederim canım,darısı sizlere inşallah,dualarımdasınız.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bende bugün transferden çıktım darısı tüm isteyenlere olsun inşallahKızlarrrrrrr test sonucumu aldım pozitif hala inanamıyorummminşallah rabbim tamamına erdirir Allah a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
Bende 13 . Gün kontrole gelmiştim daha önce değil bu gün de transferim olduKızlar ben bu hafta Regl olucam ve dondurulmuş transfer için hazırlığa başlayacağız. Kübra hanım muayene için gelmeme gerek olmadığını , ilaçları kullandıktan sonra 13. Gün kontrole gelmemi söyledi. Sizde de böyle mi oldu. Öncesinde muayene etmesi gerekmez miydi.
Hos geldin ve bol sans! Ben cok yazan biri degilim ama hep okuyorum burayi. Ben de Guvenc Bey'in hastasiyim gercekten muthis bir doktor oldugunu soyleyebilirim. Biraz acik sozludur ve sert gorunur ama boylesi daha iyi inan. Bos umit verilmemesi ve herseyin acik acik anlatilmasi (en azindan benim icin) psikolojik durumuma iyi geliyor.Merhaba arkadaslar, bn de bu hafta guvenc beye randevu aldim. Yasim 30, 1,5 senedir korunmuyoruz hic gebelik olmadi bnm adetler duzenli tupler acik rahim temiz esimde morfoloji 3% belli bi sureden sonra tup bebege gidin dediler bnde karar verdim.Buraya icimi dokmek icin yaziyorum anlatabilecegim kimsem yok, sizleri okuyorum hamis haberlerine cok seviniyorum allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Beni bu surecte neler bekliyo? Cok caniniz acidi mi ilaclar cok agir mi? Esi bnmki gibi olup ilk denemede kalan var mi? Artik kafanizi utulerim burdann
keske normal yolla olabilseydi naapalim bizim sansimizda buymus.Tesekkur ederim cevapladigin icin:) Tüp bebege karar verilince yumurta toplama ve transfer ayni ayda yapiliyor mu? Bide 35 yas alti kisilerde tek emb. transfer ediliyormus oyle mi? sanki tuttu da esim cogul gebelik istemem diyo ilahiii dedim..bazen kararsizlik yasiyorum tup bebege hic gitmesem mi diye ama normal yolla da olacagi yok her ay ayni sey, morfolijiyi goren tup bebek diyor..Hos geldin ve bol sans! Ben cok yazan biri degilim ama hep okuyorum burayi. Ben de Guvenc Bey'in hastasiyim gercekten muthis bir doktor oldugunu soyleyebilirim. Biraz acik sozludur ve sert gorunur ama boylesi daha iyi inan. Bos umit verilmemesi ve herseyin acik acik anlatilmasi (en azindan benim icin) psikolojik durumuma iyi geliyor.
Onun disinda bol bol gobekten igne olacaksin :) hic acimiyor merak etme. Baslarda ben asla kendime igne yapamam diyordum ama sonra alistim kendim vurdum igneleri. Bu arada ben ikinci denemeye basladim (ilki baska bir doktorda). 2 dondurulmus embriyom var ancak Guvenc bey yeniden yumurta toplamak istedigi icin Nisan ayinda ignelere yeniden baslayacagim.
Yumurta toplama islemi anestesi altinda yapiliyor ve cok kisa suruyor. Benim cok rahat oldu 2 seferdir hic agri yapmadi sadece hafif kanama yapiyor. Bilmem biraz aydinlatabildim mi? Sorularin olursa sor. Cetrefilli bir surec ama zorlugun buyuk kismi isin duygusal boyutunda yoksa agri sizi bisey yok. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Amin Can'ım hepimiz güzel hayırlı haberler alırız inşallah evet mustafa beyİnşallah hayırlı haberler alırsın Canım. Senin de doktorun Mustafa bey miydi.
thun, transfer isleminde narkoz oluyor mu? zor bi islem mi?Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bende bugün transferden çıktım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Mintyesil narkoz yok genital muayene gibi kısa 5 dk süren bir işlem çok kolay hiç telaş etmeyinthun, transfer isleminde narkoz oluyor mu? zor bi islem mi?
Öncelikle hayırlı olsun ve güvenç bey çok doğru secimMerhaba arkadaslar, bn de bu hafta guvenc beye randevu aldim. Yasim 30, 1,5 senedir korunmuyoruz hic gebelik olmadi bnm adetler duzenli tupler acik rahim temiz esimde morfoloji 3% belli bi sureden sonra tup bebege gidin dediler bnde karar verdim.Buraya icimi dokmek icin yaziyorum anlatabilecegim kimsem yok, sizleri okuyorum hamis haberlerine cok seviniyorum allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Beni bu surecte neler bekliyo? Cok caniniz acidi mi ilaclar cok agir mi? Esi bnmki gibi olup ilk denemede kalan var mi? Artik kafanizi utulerim burdann
Bana da opu dan sonra adet olunca gel Demişti ben dün gittim, doğum kontrol hapı verdi bana kist Olmasın diye.. Ilaç bittikten sonraki adetimde yine gidicem..Selam kızlar . dün opu yapıldı. Güvenç bey regl 2. Gün gel dedi. Transfer sureci mi başlıyor yoksa kontrole falan mi çağırdı anlamadım. Çünkü transfer hemen olmayacak demişti en başta. Sizin ne kadar sonra transfer yapıldı opu dan.
Evet bize dusen de buymus napalim sabretmek lazim. Simdi tup bebek sureci soyle isliyor: once igneler ile yumurtalar gelistiriliyor, sonra iyi gelisen yumurtalar toplaniyor(opu islemi denilen ve anestezi ile yapilan) ve ayni gun esinde sperm veriyor. yumurtalar ve spermler lab. ortaminda embriyo halini alirsa (2-5 gun arasi suruyor) olusan embriyo(lar) sana transfer ediliyor.keske normal yolla olabilseydi naapalim bizim sansimizda buymus.Tesekkur ederim cevapladigin icin:) Tüp bebege karar verilince yumurta toplama ve transfer ayni ayda yapiliyor mu? Bide 35 yas alti kisilerde tek emb. transfer ediliyormus oyle mi? sanki tuttu da esim cogul gebelik istemem diyo ilahiii dedim..bazen kararsizlik yasiyorum tup bebege hic gitmesem mi diye ama normal yolla da olacagi yok her ay ayni sey, morfolijiyi goren tup bebek diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?