AMH: 1.66... fsh:5.33.... Lh:5.78 ... prolaktin: 14.58.... E2: 32....iyi günler arkadaşlar...
telefonda bahçeçci fulyadan bir bayanla konuştum durumumu anlattımm
40 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var. normal yollardan oldu..
2. bebeği düşündük ama 9 aydır olmuyor diye durumumu anlattım.
onlarda reglimin 3. günü gelin başlayalım tedaviye dediler. transfer bir sonraki reglen sonra dediler yanlış anlamadıysam.. nedenini biliyormusunuz... hep aynı prosedür mü oluyor.. yoksa 40 yaş olunca 2 keremi yumurta toplayacaklar..
yardımcı olursanız çok sevinirim..
Hemen hemen bahçeci deki herkese aynı yöntem uygulanıyor. Yanı transferi taze taze değil biraz bekleyip yapıyorlar hem verilen hormon ilaçlarının etkisini azsqaltmak için anneyi dinlendriyorlar hem de gebelik ihtimalini %15 arttiriyormus. Benim doktorum böyle açıklama yapmisti.iyi günler arkadaşlar...
telefonda bahçeçci fulyadan bir bayanla konuştum durumumu anlattımm
40 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var. normal yollardan oldu..
2. bebeği düşündük ama 9 aydır olmuyor diye durumumu anlattım.
onlarda reglimin 3. günü gelin başlayalım tedaviye dediler. transfer bir sonraki reglen sonra dediler yanlış anlamadıysam.. nedenini biliyormusunuz... hep aynı prosedür mü oluyor.. yoksa 40 yaş olunca 2 keremi yumurta toplayacaklar..
yardımcı olursanız çok sevinirim..
Evet mustafa bey yapıyor transferi Can'ımTransfere Mustafa bey mi girdi tatlım. Ben Kübra hanımın girmesini istemiyorum açıkçası.
Rica ederim hayırlı olsunFatoceren8888 çok teşekkürler cevap için.
Karmakarışık bir haldeyim benim bu 3. Denemem ana ilk ikisşbaşja klinikte ve 3. Gün transferi idi ama hiç tutmadı bunda uygulanan program tamamen farklı kullanılan ilaçlar bile 2 tane Emre'yi transfer oldu lekem oldu transfer sonrası inşallah bu sefer olur kalan embriyolarda maalesef ilerle eşi ve donmadılar bu embriyolar son şansımız ama Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin artık benim tekrar başta. Bi protokole gücüm yok artıkTeşekkürler Canım cevap için. İnşallah benimkine de Mustafa bey girer. Sen nasılsın. Hissediyor musun bebişlerini içinde :))
Muhtemelen havuz yapacak rezervin azsa,yani adet 2.günü gittiğinde (bir kez opu oldursan bugüne kadarki öyle hatırlıyorum)folikül görüp uygunsan hormon değerlerinde istediği gibiyse yine yumurta büyütüp opuya hazırlar .Selam kızlar . dün opu yapıldı. Güvenç bey regl 2. Gün gel dedi. Transfer sureci mi başlıyor yoksa kontrole falan mi çağırdı anlamadım. Çünkü transfer hemen olmayacak demişti en başta. Sizin ne kadar sonra transfer yapıldı opu dan.
Hayırlı olsun tedavin,Güvenç bey son derece doğru bir seçim,emin ellerdesin,tüm doktorlar iyi klinikte ama Güvenç beyin yeri başka bende ,uğurlu doktorum benim.benim bir kez 11.gün topladı,bir defasında 13.gün değişiyor durumuna göre kişininGüvenc beyin hastasi olan arkadaslara sorum,
Bugün reglimin 2.günü. basladik ignelere..
ortalama kacinci gün opu yapildi?
Bir de su femora isimli haptan huylandim ben. Kullandiniz mi sizler de?
Pozitif düşün , inşallah hayırlı haberler alırsın. Benim de durumum seninle aynı. Öncesinde 2 denemem tutmadı. Şimdi burada deniyoruz ve seni çok iyi anlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun olsunKarmakarışık bir haldeyim benim bu 3. Denemem ana ilk ikisşbaşja klinikte ve 3. Gün transferi idi ama hiç tutmadı bunda uygulanan program tamamen farklı kullanılan ilaçlar bile 2 tane Emre'yi transfer oldu lekem oldu transfer sonrası inşallah bu sefer olur kalan embriyolarda maalesef ilerle eşi ve donmadılar bu embriyolar son şansımız ama Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin artık benim tekrar başta. Bi protokole gücüm yok artık
ama 24 yumurta toplandi dün de 14 u dolllenmisti az mı yaniMuhtemelen havuz yapacak rezervin azsa,yani adet 2.günü gittiğinde (bir kez opu oldursan bugüne kadarki öyle hatırlıyorum)folikül görüp uygunsan hormon değerlerinde istediği gibiyse yine yumurta büyütüp opuya hazırlar .
Slm canm hayirlisi olsun bende dun gittim lekelenmeler olunca korktm keseyi ve bebegi gorduk canli bir gebelik var dedi tabi kalp atisina erken dedi 10 gun sonraya randevu verdi sana aynen benimde ayni senjnki gibi ultrason kagidi senin ikinci gittiginden karindami muayene olduSelam kızlar,ben dün kalp atışını duydum çok şükür,6+3 dedi Güvenç bey,bu benim mucizem gerçektende,inşallah taşıyabilirim sonuna kadar sağlıkla...hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı,vajinal usg de bakıyorlar ya ilk Zaman'lar,bana usg görüntüsü verdiler ama normal bildiğiniz A4 fotokopi kağıdına basılmış,hani bildiğimiz ufak parlak kuşe kağıt gibi oluyorya usg ler normalde ,size Nasıl verdiler(bu şekilde çok net değil ondan merak ettim) Bahçecide .hep böyle fotokopi kağıdınamı basıyor bunlar.hemşire aldı çıktısını bilgisayardan yazıcıdan.
Az degil canim gayet guzl ins saglikli embriyolar olur benim sadece 4 tane kalmisti ama guzl sonucu aldik cok sujurama 24 yumurta toplandi dün de 14 u dolllenmisti az mı yani3. gün e ne olur bilmiyorum ama ne kadar olması gerekiyor tekrar opu olmaması için acaba senin ilk seferinde kaç tane embriyon vardı 3.gün
Az degil canim gayet guzl ins saglikli embriyolar olur benim sadece 4 tane kalmisti ama guzl sonucu aldik cok sujur
Evet tek opu oldu 16 tane toplanmisti 9 u isleme girmisti 4 tanesi 3. Gunde donduruldu geri kalani 5. Gune goturcez dediler ama gitmedi bu 4 u cozuldu 5. Gune gitti 2 si transfer oldu bir tanesi guzl devm ettigi icin kalan bir taneyide dondurdularÇok teşekkür ederim inşallah kaliteli ve ise yarar sayıda kalır sizin de tek opu mu yapıldı ve sonrasında transfer mi oldu?
Canim ben cumartesi gittim banada aynisini verdiler kucuk kagitlar vermiyorlar sanirim yada bize denk geldi) bu arada gozun aydin insallah kiprtilarini da gorursun.Selam kızlar,ben dün kalp atışını duydum çok şükür,6+3 dedi Güvenç bey,bu benim mucizem gerçektende,inşallah taşıyabilirim sonuna kadar sağlıkla...hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı,vajinal usg de bakıyorlar ya ilk Zaman'lar,bana usg görüntüsü verdiler ama normal bildiğiniz A4 fotokopi kağıdına basılmış,hani bildiğimiz ufak parlak kuşe kağıt gibi oluyorya usg ler normalde ,size Nasıl verdiler(bu şekilde çok net değil ondan merak ettim) Bahçecide .hep böyle fotokopi kağıdınamı basıyor bunlar.hemşire aldı çıktısını bilgisayardan yazıcıdan.
o zaman ben de pozitif düşüneyimEvet tek opu oldu 16 tane toplanmisti 9 u isleme girmisti 4 tanesi 3. Gunde donduruldu geri kalani 5. Gune goturcez dediler ama gitmedi bu 4 u cozuldu 5. Gune gitti 2 si transfer oldu bir tanesi guzl devm ettigi icin kalan bir taneyide dondurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?