Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Pozitif düşün , inşallah hayırlı haberler alırsın. Benim de durumum seninle aynı. Öncesinde 2 denemem tutmadı. Şimdi burada deniyoruz ve seni çok iyi anlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun olsun
Amin cümlemizin Allah kucağını sağlıkla doldursun inşallah

o zaman ben de pozitif düşüneyim Sen şimdi perşembe mi kontrole gidecektin kalp atışı ki duyacaksın
Evet canm pozitif dusun pozitif olcak ins sonuda bahceci klinigi ne olmazladi basariyor mesela ben imkansizi basardilar allahin izni ile ben yarin gitcektim asil kontrole kahverengi lekelenmeler oldu panik yaptm dun gittim cok sukur gordum bebegide keseyide haftayada kalp atisina gitcez ins ozmanda kalp atisini goruruz

yok vajinal usg oldum galiba 10.haftaya kadar karından bakmıyo benim dr.demek herkese normal kağıda döküyolar,olsun napalım;-))

iyi iyi maşallah inşallah hepimizin böyle yüzü güler

Hamile arkadaslar kalp atisini kacinci haftada duydunuz doktorm dun bana 5. 4 Gunluksun dedi acaba bu vakitte duyan olurmuki kalp atisini pozitif almakla bitmiyorki hep bi sonrakini kafaya takiyor insan

kizlar bu çömezden bikmayin daha yolun basindayim bi sorum daha var:) esimde morfoloji 3%, bu oranla asilama sansi var midir bilir misiniz,? tup bebekten once illa asilama deniyolar mi?

Hamile arkadaslar kalp atisini kacinci haftada duydunuz doktorm dun bana 5. 4 Gunluksun dedi acaba bu vakitte duyan olurmuki kalp atisini pozitif almakla bitmiyorki hep bi sonrakini kafaya takiyor insan
Biz 5+6 da duymuştuk ama herkeste ayni olmuyormus bu yuzden takma kafana önemli olan onu sonunda duyabilmek hayatta duyabilceģin en guzel ses bence

kizlar bu çömezden bikmayin daha yolun basindayim bi sorum daha var:) esimde morfoloji 3%, bu oranla asilama sansi var midir bilir misiniz,? tup bebekten once illa asilama deniyolar mi?
biz sonuclarimizi almadan önce sadece benim sonuçlarıma dayanarak doktorum aşılama deneriz demişti ama eşiminkiler de kötü gelince direk tüp bebek yapın dedi. aşılama tutmaz dedi. yani aşılama zorunlu degil canim. devlette tüp denemeden önce zorunlu sadece diye biliyorum.

Bu arada sperm sayisi ve hareketliligi kaç. onlar da onemli

ileri hareketli 32%, yerinde hareketli 29%, hareketsiz 39%. sayi icin 2 deger var biri 1ccdeki sayi demisler 22milyon, digeri testteki total sayi 59m. sayilar iyi demislerdi morfoloji kotu bi de hareketli orani 61%.
hmm bizimkisi çok daha düşüktü sadece ileri hareketliligi iyiydi o zaman bilemiyorum canım. ama asilama yapıp da başarılı olan hiç görmedim. vardır illaki tabi.

Slm ben pazatesi transfere girdim o günden beri az az ara ara kahverengi lekelenmem oluyor aranızda böyle olan varmı acaba sizde de oldunu normal mı

Biz 5+6 da duymuştuk ama herkeste ayni olmuyormus bu yuzden takma kafana önemli olan onu sonunda duyabilmek hayatta duyabilceģin en guzel ses bence
Saol canim ins bi dahakine gittigimde duyarim dinlemedi diye biliyorum doktorm nasl oluyor bilmiyorm ama kucuk olunca duyulmaz haftaya dinletcem size dedi cok endileselenmistim ben hadi kese fln yoksa diye sukur gorduk bakalm

Saol canim ins bi dahakine gittigimde duyarim dinlemedi diye biliyorum doktorm nasl oluyor bilmiyorm ama kucuk olunca duyulmaz haftaya dinletcem size dedi cok endileselenmistim ben hadi kese fln yoksa diye sukur gorduk bakalm
İnsallah Allah daha güzel gunlerinide gosterir.

ama 24 yumurta toplandi dün de 14 u dolllenmisti az mı yani3. gün e ne olur bilmiyorum ama ne kadar olması gerekiyor tekrar opu olmaması için acaba senin ilk seferinde kaç tane embriyon vardı 3.gün
Az olur mu. Gayet iyi. Rezerv az olanlarda yapıyor havuzu. O zaman öbür adetle transfere hazırlar galiba seni. Benim ilk inde 3 toplandı 1 embriyo oldu 2. Gün. Şimdi benimle o da

Az olur mu. Gayet iyi. Rezerv az olanlarda yapıyor havuzu. O zaman öbür adetle transfere hazırlar galiba seni. Benim ilk inde 3 toplandı 1 embriyo oldu 2. Gün. Şimdi benimle o da
Ne kadar guzel 14 tane dollenmis yumurta. Benim kan degerlerim ve ultrasond goruntulerime gore rezervlerim gayet iyi durumda ama iki seferdir sadece iki embriyo cikiyor. Son sefer 6 yumurtadan sadece 2 si olgundu ve dollendi. Guvenc Beye gore sonuclar rezervleri az biri gibi

Güvenc beyin hastasi olan arkadaslara sorum,
Bugün reglimin 2.günü. basladik ignelere..
ortalama kacinci gün opu yapildi?
Bir de su femora isimli haptan huylandim ben. Kullandiniz mi sizler de?
Ben Femora hic kullanmadim niye huylandin ki? OPu'ya gitme suresi ise tamamen hastanin yumurta gelisimine bagli. Misal ben ilk seferde 8 gun ilac kullandim (ama baska doktorda). Ikincide 11 gun cok yuksek doz ilac kullandim Guvenc BEy'de. Suan Guvenc Bey az embriyo olustugu icin havuz yapmaya karar verdi ve bir sonrakinde ilac suresini daha uzun tutacagini soyledi. Cunku maalesef toplanan 6 yumurtadan sadece 2 si oldun cikti. Ben de yumurtalar herkesten daha gec olgunlasiyor olabilirmis. Demem o ki bu sure kisiden kisiye hatta kisinin kendi denemeleri arasinda bile degisiyor.

Femora 5 gün sabah aksam kullaniliyor. Icinde kanser ilaci yaziyor da ondan huylandim. Benim göğüslerimde bikac tane fibrokist var da belki ondan vermistir. birileri vardir elbet kullanan diye düşünmüştüm.
bu arada nacizane bi tavsiye. Göğüslerinize bi baktirin, bi meme ultrasonu cektirin mutlaka.a cok hormon yuklemesi yapiliyor

Dogru diyorsun. meme ultrasondu hic cektirmedim ama yillik duzenli kontrollerde doktorum muayene ediyor. Bir diger onemli konuda kan pihtilasma sorunu olup olmadigi. Genelde doktorlar pek sormuyor ama benim ailede oldugunu soyleyince Guvenc bey bir iki kan testi istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…