Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benim ilk tedavimde transfer oncesi bakilmisti
Pihtilasmaya. Ne bileyim doktorlar da 50 tane hastaya bakiyor. Atlayabiliyorlar. Dogru olan hic bu islere başlamadan meme ultrasonu cektirmekmis. Hormon aldigin surede de her 3 ayda bir. Ama tabi kimse soylemiyor.......

Femara meme kanseri olanlar içinmis öyle söylemiŞti bir arkadaşım.zaten bizim kullandığımiz ilaçlar allah korusun memede kist yapabilirmis femara da bunu önlüyor ayrıca yumoşlari destekliyor. Rahat ol cnm.

Bende bu climara forte bantlari merak ediyorum. Benim 21 inde transferim var nasip olursa .transfer sonrasida kullanicakmiyiz acaba midemi bulandıriyor.

femora ben kullandım sadece kanser ilacı değil aynı zamanda yumurtanın büyürken çatlamasına engel olmak için. internette de yazıyor istersen araştır. bence sıkıntı etme canım.

cok sağolun yaa bugün 3. gün daha aramadilar. umarım kötü bir sürprizle karşılaşmayız.

kizlar merhaba, bgn muayene oldum guvenc beyle konustuk uzunca.ne tatli bi doktor insallah tedavisi de drlugu da iyidir..ozetle ne bnde ne esimde normal yolla cocugu engelleyen bi durum yok. ama bnm rezerv 30 yasindaki birine gore azalmis ne cok kotu ne cok iyi dedi. yani 3 senelik evlisiniz cocugumuz hemen olsun artik diyorsaniz tup bebekten baska care yok dedi. cok da istiyorum hayirlisiyla anne olmayi, bi akil verin bana

selam canım madem istiyorsun bence başla derim,zaten dediğin gibi çok tatlı bir insandır Güvenç bey,benim de doktorum ve ilk tedavimde pozitifi gördük biz 1 yılın sonunda,1 senedir artık alıştık birbirimize,abi gibi yaklaşımı,işinde 10 numara bir insan,temkinli,disiplinli,dobra ve samimidir,elinden geleni fazlasıyla yapar,hastasıyla sevinir,hastasıyla üzülür,hayırlı olur inşallah tedavin başlamaya karar verirsen.

Selam kızlar bugün transfer için karar alındı ve hazırlık başladı çok heyecanlıyım uzun bir bekleyiş mutlu sonla bitsin inşallah

canim 14 Embryodan 10 u bugün dondurulmuş 4 u hala sağlıklı ama 5.güne bakicaz dedi. 3.gün ve 5.gun arasındaki fark ne oluyor ne olur hoşgörün beni çok tecrübesizim
çok iyi bence,5.güne gidebilen embriyoların rahime tutunma şansının daha çok olduğu söyleniyor ama bak benim 2.gün tek embriyo tuttu,yani bence kaliteli embriyo olması önemli olan.2.3.5.gün çok çok da önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…