Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor peki?

kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor peki?
Hücre bölünme sayısı,bölünürken simetrik olmaları ki zaten kaliteli Olanları donduruyorlar ama bazı embriyolar 5.güne Gelişimi durabiliyor bu da var ama önemli olan 2.,3. Ya da 5. Gün olması değil Rahime tutunmaları bu da takdiri İlahi..

Evet ben de öyle dusunuyorum artık gerisi allaha kalmış. Kısmet...teşekkür ederim cevap için

Selam kızlar. Bugün opu m yapıldı. Sadece bir yumurtam çıktı. Aslında 3 tane vardı ama. Şimdi beni ne zaman ararlar?

O zaman opu dan sonra 1 kez regl oldun ve basliyorsunuz öyle mi? O zaman çok ykmus arasında ben de 2 ay falan bekleniyor sanmıştım. Hazırlık derken? Neler yapıyorsun? Yanı tedavi nasıl transfer öncesi?

O zaman opu dan sonra 1 kez regl oldun ve basliyorsunuz öyle mi? O zaman çok ykmus arasında ben de 2 ay falan bekleniyor sanmıştım. Hazırlık derken? Neler yapıyorsun? Yanı tedavi nasıl transfer öncesi?
Ben transfer öncesi dönemdeyim doktorum bana ginera verdi (doğum kontrol hapı) kist olmaması için.. Adet olunca gidicem transfer için ilaçlara başlayacakmışız o da 13 gün falan Sürüyor galiba,Hakkımızda Hayırlısı bakalım..

Evet bende bekleniyor sanmıştım ama başlıyoruz dediler.. Hazırlık derken ilaç verdiler onları içiyorum 12 gün sonra kontrolüm var

Benımkilerde genetik tanıda yarın 15.gun ...bakalım sonuç nezaman ,Nasıl sonuç çıkacak,beklemek çok zormuş

kizlar karar verdik esimle basliyoruz bgn,oglen gidip sureci baslaticaz adetin 2.gunu zaten drum ilaca baslariz hemen demisti. Olsa da olmasa da Allahtan,dualarinizi eksik etmeyin bnden ilk daha icim cok tuhaf aglamak geliyo icmden

canim ne tür probleminiz var bilmiyorum ama ben 27 yaşımdayım daha ve 1.5 ay önce doktora gittik ve erken menopoz dediler eşimin de genetik olarak büyük problemleri çıktı. kesinlikle normal yoldan olmaz dedilee. gercwk insanın yüzüne tokat gibi çarpinca baştan çok ağır geliyorBen de çok ağladım ama insan kabulleniyor ve önüne bakıyorsun. burdaki herkes aynı duyguyu hissetti. ve burda paylaştıkça rahatlıyorsun. bence her şey çok güzel olacak. üzülmen bitince kendini toparla ve yoluna başla bebisin gelecek güçlü olmalısın

bizim ki sebepsiz infertilite, guvenc bey ne bnde ne esinde ciddi bi problem yok dedi ama 1.5 senedir korunmuyoruz olmuyor. yasim 30 bu yuzden gec kalmayalim dedik. Bugun guzel bi kahvalti yaptim, ofiste calisirken ceviz findik taze atistirmalik aldimm yani bebisim icin vucudumu hazirlamaya soz verdim aglamiycam da en azindan biz tedavi olabiliyoruz, maddi imkansizligi yasadigi yer sebebiyle bizim yerimizde olmak isteyen ne cok kadin var. iyi olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…