- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor peki?çok iyi bence,5.güne gidebilen embriyoların rahime tutunma şansının daha çok olduğu söyleniyor ama bak benim 2.gün tek embriyo tuttu,yani bence kaliteli embriyo olması önemli olan.2.3.5.gün çok çok da önemli değil.
Hücre bölünme sayısı,bölünürken simetrik olmaları ki zaten kaliteli Olanları donduruyorlar ama bazı embriyolar 5.güne Gelişimi durabiliyor bu da var ama önemli olan 2.,3. Ya da 5. Gün olması değil Rahime tutunmaları bu da takdiri İlahi..kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor peki?
Evet bugün akşam başlıcamHayirlisi olsun canim insallah.. Ilac kullanmaya basladinmi
Evet ben de öyle dusunuyorum artık gerisi allaha kalmış. Kısmet...teşekkür ederim cevap içinHücre bölünme sayısı,bölünürken simetrik olmaları ki zaten kaliteli Olanları donduruyorlar ama bazı embriyolar 5.güne Gelişimi durabiliyor bu da var ama önemli olan 2.,3. Ya da 5. Gün olması değil Rahime tutunmaları bu da takdiri İlahi..
Canım sağol. 22 aralıkta oldu dün reglı oldum bugün başlamak için hazırlık başladıg
Hayırlı olsunopu ne zaman yapılmıştı?
Ben transfer öncesi dönemdeyim doktorum bana ginera verdi (doğum kontrol hapı) kist olmaması için.. Adet olunca gidicem transfer için ilaçlara başlayacakmışız o da 13 gün falan Sürüyor galiba,Hakkımızda Hayırlısı bakalım..O zaman opu dan sonra 1 kez regl oldun ve basliyorsunuz öyle mi? O zaman çok ykmus arasında ben de 2 ay falan bekleniyor sanmıştım. Hazırlık derken? Neler yapıyorsun? Yanı tedavi nasıl transfer öncesi?
Evet bugün akşam başlıcam
hayirlisi olsun canim yarin dollenip dollenmesigini soyleyecekler daha sonrada dondurulacagi gun arayacaklar genelde 3. Gun donduruyoarSelam kızlar. Bugün opu m yapıldı. Sadece bir yumurtam çıktı. Aslında 3 tane vardı ama. Şimdi beni ne zaman ararlar?
Evet bende bekleniyor sanmıştım ama başlıyoruz dediler.. Hazırlık derken ilaç verdiler onları içiyorum 12 gün sonra kontrolüm varO zaman opu dan sonra 1 kez regl oldun ve basliyorsunuz öyle mi? O zaman çok ykmus arasında ben de 2 ay falan bekleniyor sanmıştım. Hazırlık derken? Neler yapıyorsun? Yanı tedavi nasıl transfer öncesi?
Öncelikle geçmiş olsun. Yarın ararlar. Bir de 3.gün arıyorlar.Selam kızlar. Bugün opu m yapıldı. Sadece bir yumurtam çıktı. Aslında 3 tane vardı ama. Şimdi beni ne zaman ararlar?
Estrofemmi kullanacaksin canim.. Estrofem ise kac tane iceceksin gunluk killanimi nasil acabaEvet bugün akşam başlıcam
Evet onu verdiler akşam 2 tane ve coraspırın o da 1 tane 4 gün bu şekilde sonra sabah akşam ıcıcem sen kullandın mı biliyorsun ilacıEstrofemmi kullanacaksin canim.. Estrofem ise kac tane iceceksin gunluk killanimi nasil acaba
Kullanmadim canim arkadasim kullanmisti.. Benimde insallah transfer zamanim gelince kullanicam :)Evet onu verdiler akşam 2 tane ve coraspırın o da 1 tane 4 gün bu şekilde sonra sabah akşam ıcıcem sen kullandın mı biliyorsun ilacı
Hadi inşallah seninde kullanacagın günün haberini alalımKullanmadim canim arkadasim kullanmisti.. Benimde insallah transfer zamanim gelince kullanicam :)
Kaliteli olan tutuyor herhalde ,bilemiyorum detayınıkaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor peki?
kizlar karar verdik esimle basliyoruz bgn,oglen gidip sureci baslaticaz adetin 2.gunu zaten drum ilaca baslariz hemen demisti. Olsa da olmasa da Allahtan,dualarinizi eksik etmeyin bnden ilk daha icim cok tuhaf aglamak geliyo icmden
bizim ki sebepsiz infertilite, guvenc bey ne bnde ne esinde ciddi bi problem yok dedi ama 1.5 senedir korunmuyoruz olmuyor. yasim 30 bu yuzden gec kalmayalim dedik. Bugun guzel bi kahvalti yaptim, ofiste calisirken ceviz findik taze atistirmalik aldimm yani bebisim icin vucudumu hazirlamaya soz verdim aglamiycam da en azindan biz tedavi olabiliyoruz, maddi imkansizligi yasadigi yer sebebiyle bizim yerimizde olmak isteyen ne cok kadin var. iyi olacak herseycanim ne tür probleminiz var bilmiyorum ama ben 27 yaşımdayım daha ve 1.5 ay önce doktora gittik ve erken menopoz dediler eşimin de genetik olarak büyük problemleri çıktı. kesinlikle normal yoldan olmaz dedilee. gercwk insanın yüzüne tokat gibi çarpinca baştan çok ağır geliyorBen de çok ağladım ama insan kabulleniyor ve önüne bakıyorsun. burdaki herkes aynı duyguyu hissetti. ve burda paylaştıkça rahatlıyorsun. bence her şey çok güzel olacak. üzülmen bitince kendini toparla ve yoluna başla bebisin gelecek güçlü olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?