- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Aynen ! allah dermani olan dert versin yeter ki . 2016 bize ugurlu gelecek goreceksinbizim ki sebepsiz infertilite, guvenc bey ne bnde ne esinde ciddi bi problem yok dedi ama 1.5 senedir korunmuyoruz olmuyor. yasim 30 bu yuzden gec kalmayalim dedik. Bugun guzel bi kahvalti yaptim, ofiste calisirken ceviz findik taze atistirmalik aldimm yani bebisim icin vucudumu hazirlamaya soz verdim aglamiycam da en azindan biz tedavi olabiliyoruz, maddi imkansizligi yasadigi yer sebebiyle bizim yerimizde olmak isteyen ne cok kadin var. iyi olacak hersey
Mustafa bey yapti canim bizimki dondurulmuş embriyoydu onun icin 2 ay bekledik bizCanim birsey danisabilirmiyim transferini mustafa beymi yapmisti birde opudan sonraki adetindemi oldu yoksa daha sonrami..
Allah yardımcın ve hepimizin yardımcısı olsun Can'ım.kizlar karar verdik esimle basliyoruz bgn,oglen gidip sureci baslaticaz adetin 2.gunu zaten drum ilaca baslariz hemen demisti. Olsa da olmasa da Allahtan,dualarinizi eksik etmeyin bnden ilk daha icim cok tuhaf aglamak geliyo icmden
Yani son opudan sonrami iki ay bekledin canim.. Bende mustafa bey yapsin istiyorum ama denk gelmezse diyede endiseleniyorumMustafa bey yapti canim bizimki dondurulmuş embriyoydu onun icin 2 ay bekledik biz
allah yardımcın olsunKızlar hepinize hayırlı cumalar, bu mübarek günde Allah hepimizin gönlünün muradını verir inşallah. Ben de bugün Regl oldum ve dondurulmuş tedavisi için yarın ilaçlara başlayacağım. Dualarınızı eksik etmeyin.
Son opudan sonra ilk reglle başladik canim iki kez yumurta toplandi o nedenle iki ay bekledik. denk gelir bence onumuzde bayram resmi tatil gibi birsey yok merak etme icini ferah tut. Sonucun insallah iyi olur.senin ne zaman baslicak hangi asamadasinYani son opudan sonrami iki ay bekledin canim.. Bende mustafa bey yapsin istiyorum ama denk gelmezse diyede endiseleniyorum
2 . Opumu oldum.. 3gun oncede adet oldum.. opudan sonraki adetim ama bu ay transfer olmak istemedim o yuzden beklemedeyim canim is bakimindan biraz yogun oldugum icin bir ay ertelemek istedim ama iyimi yaptim bilmiyorum kafam cok karisik sanirim en iyisi oluruna birakmak ama olmuyor subat sonu baslayacagim heralde kismet artikSon opudan sonra ilk reglle başladik canim iki kez yumurta toplandi o nedenle iki ay bekledik. denk gelir bence onumuzde bayram resmi tatil gibi birsey yok merak etme icini ferah tut. Sonucun insallah iyi olur.senin ne zaman baslicak hangi asamadasin
Kafanin rahat olucagi bir doneme birakman cok iyi olmus bence transfer döneminde stres olmamalisin hayirlisi olur insallah canim.2 . Opumu oldum.. 3gun oncede adet oldum.. opudan sonraki adetim ama bu ay transfer olmak istemedim o yuzden beklemedeyim canim is bakimindan biraz yogun oldugum icin bir ay ertelemek istedim ama iyimi yaptim bilmiyorum kafam cok karisik sanirim en iyisi oluruna birakmak ama olmuyor subat sonu baslayacagim heralde kismet artik
Merhaba buranin iyi takipcisi oldum da aklima takildi. Sana neden erken menapoz dediler acaba? bildigim kadariyla cok sayida guzel emriyo elde ettiniz. esinde sorun varsa o ayri tabi. tup bebek en iyisi o zaman. Bence senin icin de cok guzel ve kolay olacak hersey eminim. Bu arada ben de bol bol agliyorum. Agladigimda insanlarin beni susturmaya calismasina da sinir oluyorumcanim ne tür probleminiz var bilmiyorum ama ben 27 yaşımdayım daha ve 1.5 ay önce doktora gittik ve erken menopoz dediler eşimin de genetik olarak büyük problemleri çıktı. kesinlikle normal yoldan olmaz dedilee. gercwk insanın yüzüne tokat gibi çarpinca baştan çok ağır geliyorBen de çok ağladım ama insan kabulleniyor ve önüne bakıyorsun. burdaki herkes aynı duyguyu hissetti. ve burda paylaştıkça rahatlıyorsun. bence her şey çok güzel olacak. üzülmen bitince kendini toparla ve yoluna başla bebisin gelecek güçlü olmalısın
InsallahKafanin rahat olucagi bir doneme birakman cok iyi olmus bence transfer döneminde stres olmamalisin hayirlisi olur insallah canim.
canim aralikta toplandi benom 3500 tl arti ilaclar her yumurta toplama islemi ama bu yil zam gelmis asagi yukari bukadarHavuz islemi yapilan arkadaslara bir sorum olacak her yumurta toplama islemi icin yaklasik ne kadar odediniz acaba? Benim 2 embriyom donduruldu, nisan ayinda yeniden yumurta toplanacak yine ayni ucreti mi oduyoruz? Bilgisi olan var midir?
Cok tesekkurler bilgilendirdigin icin. Artik neyse o, mucadeleye devam :)Insallah
canim aralikta toplandi benom 3500 tl arti ilaclar her yumurta toplama islemi ama bu yil zam gelmis asagi yukari bukadar
Ben transfer öncesi dönemdeyim doktorum bana ginera verdi doğum kontrol hapı)
hayır 3.500 ödüyorsun ilkinde transfer ücretini aldıkları için..Havuz islemi yapilan arkadaslara bir sorum olacak her yumurta toplama islemi icin yaklasik ne kadar odediniz acaba? Benim 2 embriyom donduruldu, nisan ayinda yeniden yumurta toplanacak yine ayni ucreti mi oduyoruz? Bilgisi olan var midir?
Transfere Mustafa bey mi girdi tatlım. Ben Kübra hanımın girmesini istemiyorum açıkçası.
Slm canim bende mustafa beyin hastasiyim ilk zaman bende .oyle dusunmustum ama kubra hanimi taniyinca cok sevdim ins sende seversn ins guzl sonuclari alirsn canimMerhabalar.
Ben de mustafa beyin hastasıyım yarın ilk tedavi sürecim baslıyor ve dun kafama dank etti aslında benim doktorum mustafa bey değil kübra hanım olmus gibi oldu ve ben de kübra hanımla ilerlemek istemiyorumne yapmalıyımm
Nasil istersen oyle yap canim senin icine sinmesi onemli opuya kubra hanim girdi bayram iznindeydi doktorlar ozaman benm transfere mustafa bey girdi 3 veya 4 sefer mustafa beyi gordum ama her soruma sakinlikle cevap verdi tabi bizde istoyoruz ki hep mustafa bey girsineğitimli donanımlı bir doktor ama cok soğuk geldi canım. yumurta toplamayı transferi kübra hn mı yaptı senin? güvenc bey'e mi devam etsem ki? son dakikada değiştirmek de iyi olmaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?