Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Aynen ! allah dermani olan dert versin yeter ki . 2016 bize ugurlu gelecek goreceksin

kizlar karar verdik esimle basliyoruz bgn,oglen gidip sureci baslaticaz adetin 2.gunu zaten drum ilaca baslariz hemen demisti. Olsa da olmasa da Allahtan,dualarinizi eksik etmeyin bnden ilk daha icim cok tuhaf aglamak geliyo icmden
Allah yardımcın ve hepimizin yardımcısı olsun Can'ım.

amin amiiiin. Ben de bugun ignelere ilaca basladim, bn doktorumu sevdim ya guvenc bey cok tatli biri iletisime gecebiliyosun sabirli. umarim ilk denememizde bu mutlulugu yasariz

Yani son opudan sonrami iki ay bekledin canim.. Bende mustafa bey yapsin istiyorum ama denk gelmezse diyede endiseleniyorum
Son opudan sonra ilk reglle başladik canim iki kez yumurta toplandi o nedenle iki ay bekledik. denk gelir bence onumuzde bayram resmi tatil gibi birsey yok merak etme icini ferah tut. Sonucun insallah iyi olur.senin ne zaman baslicak hangi asamadasin

2 . Opumu oldum.. 3gun oncede adet oldum.. opudan sonraki adetim ama bu ay transfer olmak istemedim o yuzden beklemedeyim canim is bakimindan biraz yogun oldugum icin bir ay ertelemek istedim ama iyimi yaptim bilmiyorum kafam cok karisik sanirim en iyisi oluruna birakmak ama olmuyor subat sonu baslayacagim heralde kismet artik

Kafanin rahat olucagi bir doneme birakman cok iyi olmus bence transfer döneminde stres olmamalisin hayirlisi olur insallah canim.

Merhaba buranin iyi takipcisi oldum da aklima takildi. Sana neden erken menapoz dediler acaba? bildigim kadariyla cok sayida guzel emriyo elde ettiniz. esinde sorun varsa o ayri tabi. tup bebek en iyisi o zaman. Bence senin icin de cok guzel ve kolay olacak hersey eminim. Bu arada ben de bol bol agliyorum. Agladigimda insanlarin beni susturmaya calismasina da sinir oluyorum aglamadan ic dengemi saglayamiyorum cunku. Bence cok bunalirsak aglayalim ama umut hep olsun icimizde.

Havuz islemi yapilan arkadaslara bir sorum olacak her yumurta toplama islemi icin yaklasik ne kadar odediniz acaba? Benim 2 embriyom donduruldu, nisan ayinda yeniden yumurta toplanacak yine ayni ucreti mi oduyoruz? Bilgisi olan var midir?

Kafanin rahat olucagi bir doneme birakman cok iyi olmus bence transfer döneminde stres olmamalisin hayirlisi olur insallah canim.
Insallah
Havuz islemi yapilan arkadaslara bir sorum olacak her yumurta toplama islemi icin yaklasik ne kadar odediniz acaba? Benim 2 embriyom donduruldu, nisan ayinda yeniden yumurta toplanacak yine ayni ucreti mi oduyoruz? Bilgisi olan var midir?
canim aralikta toplandi benom 3500 tl arti ilaclar her yumurta toplama islemi ama bu yil zam gelmis asagi yukari bukadar

Ben transfer öncesi dönemdeyim doktorum bana ginera verdi doğum kontrol hapı)
hayır 3.500 ödüyorsun ilkinde transfer ücretini aldıkları için..

Transfere Mustafa bey mi girdi tatlım. Ben Kübra hanımın girmesini istemiyorum açıkçası.

Merhabalar.
Ben de mustafa beyin hastasıyım yarın ilk tedavi sürecim baslıyor ve dun kafama dank etti aslında benim doktorum mustafa bey değil kübra hanım olmus gibi oldu ve ben de kübra hanımla ilerlemek istemiyorum ne yapmalıyımm

Slm canim bende mustafa beyin hastasiyim ilk zaman bende .oyle dusunmustum ama kubra hanimi taniyinca cok sevdim ins sende seversn ins guzl sonuclari alirsn canim

eğitimli donanımlı bir doktor ama cok soğuk geldi canım. yumurta toplamayı transferi kübra hn mı yaptı senin? güvenc bey'e mi devam etsem ki? son dakikada değiştirmek de iyi olmaz sanki

eğitimli donanımlı bir doktor ama cok soğuk geldi canım. yumurta toplamayı transferi kübra hn mı yaptı senin? güvenc bey'e mi devam etsem ki? son dakikada değiştirmek de iyi olmaz sanki
Nasil istersen oyle yap canim senin icine sinmesi onemli opuya kubra hanim girdi bayram iznindeydi doktorlar ozaman benm transfere mustafa bey girdi 3 veya 4 sefer mustafa beyi gordum ama her soruma sakinlikle cevap verdi tabi bizde istoyoruz ki hep mustafa bey girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…