Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar merhaba, klomen ve gonalf igne kullaniyorum carsamba gunu kontrolum var. Bu ilaclar kac gun kullaniliyor? OPU ne zaman oluyor heyecan basiyo kalbim pitpit
Benim yaklaşık iğnelere başladıktan sonra 10.gün ,bir keresindedir 12.gün opu olmuştu,kişiden kişiye foliküllerin büyüme durumuna gör değişir ama yaklaşık 10-14 gün sonra oluyor,inşallah kalite yumurtaların olur

Kızlar yaa benim tam anlayamadigim bir şey var. Şimdi geçen hafta opu yapıldı ve regl 2.günü gel dedi dr. benim transferim için hazırlık yapilmayacak henüz değil mi? yani 1 ay daha en az bekleniyor. Bu ilk denememiz bir de. sanki güvenç bey öyle söylemişti en az 2 ay diye. ama burda sizleri takip ederken de kafam karisti Yarn beni kontrole cagiriyordur heralde

Transfer süreci için ilk adette başlanıyor cnm.2 ay beklemeye gerek yok yani.

sagol canim hayırlısıyla gidelim bakalim

Tam olarak nasıl bir tedavi süreci bizi bekliyor.. tam olarak ne zaman başlıyor ve tam olarak ne zaman bitiyor... benim gibi istanbul dışından gelecek biri için çok önemli... hangi aşamada istanbul da olmak gerekiyor...

Adetin 2. günü gittim ben. 13 gün iğne kullandım. Bu arada toplam 5 defa gittim. 15. günde yumurta toplama oldu. Çıkınca biraz orda dinlenip eve döndüm. Bu arada ben de şehir dışındayım. Kalmam gerekmedi hiç.

Teşekkürler gulem05 cevap için... Yumurta topladıktan sonra ki süreç nasıl oluyor... transfer için hangi şartlar sağlanıyor...bir regl de başlayan süreç diğer regl den sonra transferle mi sonuçlanıyor.

Opudan 1 hafta sonra regl oluyorsun.o adette 2.gün kontrole gidiyorsun.herhangi kist fln yoksa ilaçlarına başlıyorsun.12.gün sonrada rahim kalınlığına bakılıyor.kan veriyorsun.bunlar normalse transfer günün belli oluyor 4-5 gün sonrasına.yani 19-20.günlerde de transferin oluyor. Tabi bu dondurulmuş transfer süreci.taze transfer yapılacaksa ztn opudan sonra yapılıyor adet olmadan embriyolarının durumuna göre 3.gün veya 5.gün

canim şöyle ki reglin 2. Günü gidiyorsun iğnelere başlıyorsun ilk önce 5. gününde kontrole çağırıyor sonra 2 günde bir toplanana kadar. her gün ignen var. Benim 13. günde toplanmisti ama herkese göre değişiklik gösterebiliyor. ben de şehir dışından gelip gittim. yakın mesafeyse sıkıntı yasamazsin.

Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar... Ben Sivas tan geleceğim için fazla irdeliyor olabilirim... çalıştığım için de her ayrıntı benim için önemli...

transferden sonra illa 1 hafta yatmak gerekiyor mu? ya bnm izin almam o kadar zor ki anca 2 gun hafta ici izin alirim bir de haftasonu dinlenirim. isim agir degil masa basi oturuyorum

transferden sonra illa 1 hafta yatmak gerekiyor mu? ya bnm izin almam o kadar zor ki anca 2 gun hafta ici izin alirim bir de haftasonu dinlenirim. isim agir degil masa basi oturuyorum
Gerekmediğini söylüyorlar. Normal hayatınıza dönün diyorlar ama insanın içi rahat etmiyor.

Gerekmiyor aksine yatmak rahmin kanlanmasini bozdugu icin onermiyorlar. Sadece ozellikle ilk uc gun kendini hic yorma, ve kabiz olmamaya calis. Bu arada tedavi adetin 2. gunu basliyor ama oncesinde doktor bir kere muayene etmek isteyecektir. Bol sans sana da :)

Selam kızlar. Benim bir yumurtam toplandı ve donduruldu. Büyük ihtimalle havuz dedi doktor. Havuz deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Aynı dozda aynı ilaçları mı kullandınız, ikincide kaç yumurtanız oldu?

Aynı doz uygulanmadı bana benim ilkinde 1 embriyom vardı ikinci de 11 yumurta toplandı 5 i döllendi toplam 6 tanemiz var ve inşallah benimle olurlar, adet Olmayı bekliyorum transfer için .. Hiç üzülme stres yapma kafan her zaman rahat olsun, umarım güzel embriyoların olur ..

İlgilendiğin için teşekkür ederim.Allah en kısa zamanda güzel haberler almak nasip etsin. Tedavin dışında kullandığın bir şey oldu mu yada dikkat ettiğin.

merhaba arkadaslar, bgn kontrolum vardi.Pazar veya pazartesi Opu olacak cook heyecanliyim:)) 7-8tane yumurtam varmis yeterli dedi Drum, insallah sorunsuz atlatrimm bu süreci.

merhaba arkadaslar, bgn kontrolum vardi.Pazar veya pazartesi Opu olacak cook heyecanliyim:)) 7-8tane yumurtam varmis yeterli dedi Drum, insallah sorunsuz atlatrimm bu süreci.
Allah yardımcın olsun. Opu zor bir işlem değil ama sonucunu merak etmek bitiriyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…