Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sanırım her doktor farklı ben full bant kullanıyorum dahada kullanicam transfer öncesi haxir lik banada dua edin arkadaşlar öğretmenim bende 15 tatile denk getiricem evde dinleneyim diye
ne güzel ben de 15 tatile denk getireyim dedim ama Dr um erteledi transferi

canim ya acaba güvenç beyin doğum yaptırdığı hastaneler ne kadar aliyormus onun hakkında bilgi alabildin mi?

Herseyin hayırlısı canım.. En doğru zaman olmalı.. Kist mı vardı ertelendi
o tarz bir şeyler gördü kan pıhtısi gibi şeyler vardı yumurtaya benzer. doğum kontrol hapı verdi. bir de polip var diyordu bu arada da onu takip edecek

A.Ş cnm Peki sizin kaçıncı gün dondurulmuşlarınız benim 3 .gün donmustu birde kalp atışı tüp bebekte kaçıncı hafta merak ediyorum
Benimde 3. Gun dondurulmustu cozulunce 5. Gune gittiler kalp atisini 7. haftada duydum yani bugun duydum darisi basina ins

Neden peki benimde cumartesi günü kontrolüm var umarım benim sorun çıkmaz ve transferim gerçekleşir hayırlısıyla tabikide.sizde öğretmensiniz sanirim hayırlısı cnm ya
ya sanırım kist oluşturabilecek şeyler gördü. kalan yumurtaların kanama yapmış dedi. doğum kontrol hapı verdi canim

Neden peki benimde cumartesi günü kontrolüm var umarım benim sorun çıkmaz ve transferim gerçekleşir hayırlısıyla tabikide.sizde öğretmensiniz sanirim hayırlısı cnm ya
senin ne zaman opu oldu ?

senin ne zaman opu oldu ?
Benim 18 aralıkta opum oldu yumoşlarim donduruldu adet oldum bantlara başladım.cumartesi de kontrolum var inşaallah bir sorun olmaz.ama ben çok yorgun hissediyorum bu aralar kendimi.birde kuyruk sokumum ağrıyor ya bilen yaşayan varmı ki

Benimde 3. Gun dondurulmustu cozulunce 5. Gune gittiler kalp atisini 7. haftada duydum yani bugun duydum darisi basina ins
Amin cnm dualarınizi eksik etmeyin ben çok değişik duygular içindeyim.ve çözülünce yumoşlar sorun olmuyor değilmi ondan korkuyorum sağlıklı kalmalarıni merakta ediyorum.Rabbim bebeğinizi kucağına sağlıkla almayi nasip etsin inşaallah

Kizlar bahcecide doğum yapmanin maliyeti ne kadar bilen varmi
Bahçeci de doğum yapılmıyor doktorun İstanbul cerrahi ya da Fulya Acıbadem'e doğuma geliyor kliniğe 5,500 vermek gerekiyormuş.hastaneler de bildiğim 8000-10000 arasıymış..

Merk etme canim bende yasadim senin yasadigin butun duygulari acaba cozulunce ilerlemezlerse diye ama islerini cok guzl yapiyorlar hic merklanma sen hatta kalan saglikliysa bida donduruluyorlar bitane daha donmusm var benim amin canim ins allah hepimizn kucagini doldursun nasip olursa transferin ne zaman

Amin inşaallah ya 21 ocak haftaya çözülmede ilerlemeyen oldumu senin peki yada duyduğun erbil bey doktorum

Slm kızlar benim bu gün 11. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım reme bi bakarmısınız sizce varmı karmakarışık oldum ALlahım ne olur sağlıklı sıhhatli biz e de nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…