- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
ne güzel ben de 15 tatile denk getireyim dedim ama Dr um erteledi transferiSanırım her doktor farklı ben full bant kullanıyorum dahada kullanicam transfer öncesi haxir lik banada dua edin arkadaşlar öğretmenim bende 15 tatile denk getiricem evde dinleneyim diye
canim ya acaba güvenç beyin doğum yaptırdığı hastaneler ne kadar aliyormus onun hakkında bilgi alabildin mi?Çok sağol Can'ım,Allah kısmet edersesonuna kadar Güvenç beyle devam edicem arda birkaç kez perinatolojiyede gitmem gerekecek ama Güvenç beyle bugünde konuştuk sizle devam etmek istiyorum ben başkasına güvenemem dedim ,merak etme doğum dahil beraberiz dedi...sağlıkla gidebileyimde sonuna kadar
yaklaşı 8 000 -10000 tlcanim ya acaba güvenç beyin doğum yaptırdığı hastaneler ne kadar aliyormus onun hakkında bilgi alabildin mi?
oyy cokmus yaaayaklaşı 8 000 -10000 tl
Herseyin hayırlısı canım.. En doğru zaman olmalı.. Kist mı vardı ertelendine güzel ben de 15 tatile denk getireyim dedim ama Dr um erteledi transferi
o tarz bir şeyler gördü kan pıhtısi gibi şeyler vardı yumurtaya benzer. doğum kontrol hapı verdi. bir de polip var diyordu bu arada da onu takip edecekHerseyin hayırlısı canım.. En doğru zaman olmalı.. Kist mı vardı ertelendi
Neden peki benimde cumartesi günü kontrolüm var umarım benim sorun çıkmaz ve transferim gerçekleşir hayırlısıyla tabikide.sizde öğretmensiniz sanirim hayırlısı cnm yane güzel ben de 15 tatile denk getireyim dedim ama Dr um erteledi transferi
A.Ş cnm Peki sizin kaçıncı gün dondurulmuşlarınız benim 3 .gün donmustu birde kalp atışı tüp bebekte kaçıncı hafta merak ediyorumSlm canim ben kullandim bantlari kalp atisini duyunca biraktiriyorlar
Benimde 3. Gun dondurulmustu cozulunce 5. Gune gittiler kalp atisini 7. haftada duydum yani bugun duydum darisi basina insA.Ş cnm Peki sizin kaçıncı gün dondurulmuşlarınız benim 3 .gün donmustu birde kalp atışı tüp bebekte kaçıncı hafta merak ediyorum
ya sanırım kist oluşturabilecek şeyler gördü. kalan yumurtaların kanama yapmış dedi. doğum kontrol hapı verdi canimNeden peki benimde cumartesi günü kontrolüm var umarım benim sorun çıkmaz ve transferim gerçekleşir hayırlısıyla tabikide.sizde öğretmensiniz sanirim hayırlısı cnm ya
senin ne zaman opu oldu ?Neden peki benimde cumartesi günü kontrolüm var umarım benim sorun çıkmaz ve transferim gerçekleşir hayırlısıyla tabikide.sizde öğretmensiniz sanirim hayırlısı cnm ya
Benim 18 aralıkta opum oldu yumoşlarim donduruldu adet oldum bantlara başladım.cumartesi de kontrolum var inşaallah bir sorun olmaz.ama ben çok yorgun hissediyorum bu aralar kendimi.birde kuyruk sokumum ağrıyor ya bilen yaşayan varmı kisenin ne zaman opu oldu ?
Amin cnm dualarınizi eksik etmeyin ben çok değişik duygular içindeyim.ve çözülünce yumoşlar sorun olmuyor değilmi ondan korkuyorum sağlıklı kalmalarıni merakta ediyorum.Rabbim bebeğinizi kucağına sağlıkla almayi nasip etsin inşaallahBenimde 3. Gun dondurulmustu cozulunce 5. Gune gittiler kalp atisini 7. haftada duydum yani bugun duydum darisi basina ins
Bahçeci de doğum yapılmıyor doktorun İstanbul cerrahi ya da Fulya Acıbadem'e doğuma geliyor kliniğe 5,500 vermek gerekiyormuş.hastaneler de bildiğim 8000-10000 arasıymış..Kizlar bahcecide doğum yapmanin maliyeti ne kadar bilen varmi
Merk etme canim bende yasadim senin yasadigin butun duygulari acaba cozulunce ilerlemezlerse diye ama islerini cok guzl yapiyorlar hic merklanma sen hatta kalan saglikliysa bida donduruluyorlar bitane daha donmusm var benim amin canim ins allah hepimizn kucagini doldursun nasip olursa transferin ne zamanAmin cnm dualarınizi eksik etmeyin ben çok değişik duygular içindeyim.ve çözülünce yumoşlar sorun olmuyor değilmi ondan korkuyorum sağlıklı kalmalarıni merakta ediyorum.Rabbim bebeğinizi kucağına sağlıkla almayi nasip etsin inşaallah
Amin inşaallah ya 21 ocak haftaya çözülmede ilerlemeyen oldumu senin peki yada duyduğun erbil bey doktorumMerk etme canim bende yasadim senin yasadigin butun duygulari acaba cozulunce ilerlemezlerse diye ama islerini cok guzl yapiyorlar hic merklanma sen hatta kalan saglikliysa bida donduruluyorlar bitane daha donmusm var benim amin canim ins allah hepimizn kucagini doldursun nasip olursa transferin ne zaman
Cok pahaliymiş sagol cvp icinBahçeci de doğum yapılmıyor doktorun İstanbul cerrahi ya da Fulya Acıbadem'e doğuma geliyor kliniğe 5,500 vermek gerekiyormuş.hastaneler de bildiğim 8000-10000 arasıymış..
Bence var benimde öyle cikmisti hayirlissi insallahhSlm kızlar benim bu gün 11. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım reme bi bakarmısınız sizce varmı karmakarışık oldum ALlahım ne olur sağlıklı sıhhatli bizEki Görüntüle 1745573 e de nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?