Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

gulem sonucu ne zaman belli oluyor peki? bana opu yapildigi gun esim de sperm veriyor ayni gun kac yumurta dollendi ne durumda ogrenebiliyor muyuz?

İlgilendiğin için teşekkür ederim.Allah en kısa zamanda güzel haberler almak nasip etsin. Tedavin dışında kullandığın bir şey oldu mu yada dikkat ettiğin.
Ilk dikkat ettiğim sigarayı bıraktım çünkü yumurtaları acayip etkiliyor,stresten uzak dur gerisi Allah yardımcın oluyor zaten ..

gulem sonucu ne zaman belli oluyor peki? bana opu yapildigi gun esim de sperm veriyor ayni gun kac yumurta dollendi ne durumda ogrenebiliyor muyuz?
Opu günü kaç tane toplandığını doktorun söylüyor , laboratuvar Arıyor ertesi gün döllenen sayısını veriyor ertesi gün de bölünerek çoğalan embriyolar donduruluyor onun sayısını veriyorlar ..

tesekkur ederim cevap icin bi heyecan basti ki kafamda sorular ucusuyorr

Selam kızlar,bugün kontrolüm vardı 8+1 deyim.doktorum birdahaki kontrolü 1 ay sonraya verdi yanı 12.haftada,geç değilmi sizce?sizler ne aralıkta gidiyorsunuz?herşey yolundaymış çok şükür gayet güzel büyümüş dedi .boyu 1.72 cm olmuş.birde 2 li 3 lü testlerden bahsetti bunlardansa nıft testi(harmony) önerdi 35 yaş üstünde olduğum için,amniyoda risk var dedi,bu 2 li 3 lü lerde sapma olabiliyor dedi,sende araştır dedi 12.hafta gittiğimde karar vercez,eğer buna karar verirsek ki bu 2300 tl civarında .kan alınıp anneden yurtdışına gönderiyorlarmış sonucu 15 günde geliyormuş.bunun Hakkı'nda bilgisi olan,tavsiyesi olan varmı?hamile arkadaşlar sizin dr larınız söyledimi bu konu Hakkı'nda bişey ,

Çevremde bu testi olan anneler vardı.. 35 yaş üstüne rutin gibi bir şey.. bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan alıp tahlil yapıyorlar... tahlili iyi yorumlayan bir doktor olması lazım.. 35 yaş üstüne her şey riskli gibi bir durum söz konusu oluyor. Bir kat sayı düşün 35 yaş üstüne daha büyük oluyor.

hayırlı olsun canım çok sevindim ,gebeliğin boyunca tüm kontrollerini güvenç bey e mi yaptıracaksın ?

hayırlı olsun canım çok sevindim ,gebeliğin boyunca tüm kontrollerini güvenç bey e mi yaptıracaksın ?
Çok sağol Can'ım,Allah kısmet edersesonuna kadar Güvenç beyle devam edicem arda birkaç kez perinatolojiyede gitmem gerekecek ama Güvenç beyle bugünde konuştuk sizle devam etmek istiyorum ben başkasına güvenemem dedim ,merak etme doğum dahil beraberiz dedi...sağlıkla gidebileyimde sonuna kadar

Peki Doğumu nerde yapıyormuş ve ücreti neymiş görüştünüz mü ?bir de transfer öncesi doğum kontrol hapı vermiş miydi sana güvenç bey ??

Peki Doğumu nerde yapıyormuş ve ücreti neymiş görüştünüz mü ?bir de transfer öncesi doğum kontrol hapı vermiş miydi sana güvenç bey ??
Valla Güvenç beyle konuşmadık ama ama ben klinikten bilgi aldım ,dr için 5.500 kliniğe ödeniyormuş,acıbadem Fulya'da yada İstanbul cerrahide doğuma giriyormuş.yok doğum kontrol kullanmadım ben dokunuyor bana.

Kelebek cnm ya climara forte bant kullandinmi benim 21 OCAKTA transferim var kesecik görünene kadar kullanicakmisin bu bantları erbil yağmur doktorum sen ne kullandın

Kelebek cnm ya climara forte bant kullandinmi benim 21 OCAKTA transferim var kesecik görünene kadar kullanicakmisin bu bantları erbil yağmur doktorum sen ne kullandın
Ben bant kullanmadım hiç,crinone jel kullandım ve 10, haftaya kadar devam etcem ,transfer Zaman'da jel kullandım sadece

Aynen bana da dokunuyor ginera vermişti bana 4 gün kullandım midem mahvoldu sonra Güvenç beyi Aradım daha önce kist Olmasın diye etkisi en az olan Yasmin i kullandım şimdi de onu kullanıyorum. Acaba gebe kalır mıyım ki kafamda deli sorular doğum kontrol hapı beni tedirgin etti de ??

Sanırım her doktor farklı ben full bant kullanıyorum dahada kullanicam transfer öncesi haxir lik banada dua edin arkadaşlar öğretmenim bende 15 tatile denk getiricem evde dinleneyim diye

Bir de kalp sesini duyduktan sonra ki süreçte ne oluyor klinik ne kadar para alıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…