İnşallah hayırlısı amin siz kaçıncı günde yapmıştınız acabaBence var benimde öyle cikmisti hayirlissi insallahh
Hatırladığım kadarıyla 3 gün du ama emin degilimpazartesi opu olacak kizlar. cok heyecanliyim. opu oncesi erkeklerin kac gun bosalmamis olmasi lazim? zaten birliktelik olmuyo da, sormayi unuttum dra.
insallah hamilesiinn:) müjdeli haberlerini ilet bizeSlm kızlar benim bu gün 11. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım reme bi bakarmısınız sizce varmı karmakarışık oldum ALlahım ne olur sağlıklı sıhhatli bizEki Görüntüle 1745573 e de nasip et
Canım hayırlısı olsun sana verilen son ıgne reçetenin arkasında yazıyor oradan bak ama en az 3 gün en fazla 5 gün olması lazımpazartesi opu olacak kizlar. cok heyecanliyim. opu oncesi erkeklerin kac gun bosalmamis olmasi lazim? zaten birliktelik olmuyo da, sormayi unuttum dra.
Amin canımTebrikler canim hamilesin benimde 11. Gunde cikmisti idrarda allah tamamina erdirsin ins
Amin Can'ım inşallahTebrikler canim hamilesin benimde 11. Gunde cikmisti idrarda allah tamamina erdirsin ins
Bize 2 gün demiştipazartesi opu olacak kizlar. cok heyecanliyim. opu oncesi erkeklerin kac gun bosalmamis olmasi lazim? zaten birliktelik olmuyo da, sormayi unuttum dra.
Beni 12.gün kontrole çağırdı 14.gün transferim olmuştuArkadaslar birsey soracaktim.. Transfer zamaninda 13. Gun kontrole gidiyoruz peki kontrolden kac gun sonra transfere cagiriyorlar ..
Benıde 12. Gün çağırdılar pazartesi kontrolüm var transfer gününü o gün söylüyorlar mi.. Pozitif olmak dışında dikkat ettiğim bişey yok şuan sen neler yapmıştınBeni 12.gün kontrole çağırdı 14.gün transferim olmuştu
Evet bana kontrol günü söylemişti transfer gününü. Ben cok inanmistim doktoruma. Heyecanlıydım çok ekstra bişey yapmadimBenıde 12. Gün çağırdılar pazartesi kontrolüm var transfer gününü o gün söylüyorlar mi.. Pozitif olmak dışında dikkat ettiğim bişey yok şuan sen neler yapmıştın
Bence herkes için farklıdır,doktorun en doğrusunu bilir,kişiye özel tedavi uyguluyorlar.Kızlar bugün adetimin 16. Günü 21 inde transferim olucak kar yağmazsa salı embriyolar çözülecek.21. Gün transfer olan varmı peki geçmi her kes 15. Günde transfer olmuş
Evet normal. Hemsire bana bunun olacagini, ciksa bile zaten vucudun gerektigi kadar ilaci alacagini soylemisti.Birde crinone % 8 jel kullanan varmı 10 dk yürüyus yapıyorum evin içinde ama çıkıyor yinede normalmi acaba
Evet ben de evde 15 dk yürüyorum ve çıkıyor birazı,rahim fazlasını atıyormuş dışarı gerektiği kadarını alıyormuş bana öyle demişlerdi,benimde bir sorum olacak buradaki hamile arkadaşlara ,ben transfer itibariyle crinone jeli kullanıyorum,günde 1 kullanıyorum.şuan 8.hafta doktor 10.haftada bırak dedi,12.haftaya kadar kullanırım sanıyordum ben o zaman kontrole gitcem.diğer arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar kullandı yada kullanacak,birde doktorunuz ilk aylar kaç gün arayla çağırdı sizi,ben kalp atışını duyunca 1 ay sonraya çağırdı 12.haftaya uzun geldi biraz bana amaBirde crinone % 8 jel kullanan varmı 10 dk yürüyus yapıyorum evin içinde ama çıkıyor yinede normalmi acaba
Slm canim bende 3 gun oldu jele basliyali igneyi biraktirdilar banada jeli 3 aya kadar kullancan dedi doktorum ben kalp atisini duyduktan sonra ister 1 ay istersen 2 hafta sonraya randevu vercm dedi bende 2 hafta olsun dedim banada cok uzun geldi 1 ay bide benm kasiklarimdaki agri kesilmedi uykudan bile.uyaniyorum senin de varmi korkuyorum surekli bisey olcakmis gibiEvet ben de evde 15 dk yürüyorum ve çıkıyor birazı,rahim fazlasını atıyormuş dışarı gerektiği kadarını alıyormuş bana öyle demişlerdi,benimde bir sorum olacak buradaki hamile arkadaşlara ,ben transfer itibariyle crinone jeli kullanıyorum,günde 1 kullanıyorum.şuan 8.hafta doktor 10.haftada bırak dedi,12.haftaya kadar kullanırım sanıyordum ben o zaman kontrole gitcem.diğer arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar kullandı yada kullanacak,birde doktorunuz ilk aylar kaç gün arayla çağırdı sizi,ben kalp atışını duyunca 1 ay sonraya çağırdı 12.haftaya uzun geldi biraz bana ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?